מתארגנת קבוצה

dyona

New member
מתארגנת קבוצה

מתארגנת קבוצת תמיכה להרזיה, כאן בפורום. כל ערב נעשה סיכום יומי: נדווח על האכילה, פעילות ספורטיבית וכד'. ניתן טיפים ועצות ונתמוך איש ברעהו. אתם מוזמנים להצטרף!

הרהרנית

New member
ואני חשבתי שזו קבוצה של חלומות

לאו דוקא הרזיה. כי בעניין הרזיה אין לי מה לומר. לעומת זאת...אם פה יהיה המקום לתמיכה בהתקדמות למטרות משנה בדרך לדרך...אני בפנים

dyona

New member
למה הכוונה?

מה לדעתך צריך להיות בקבוצת חלומות?

מאוחר מדיי...

נקטתי פעולה. אבל זה עדיין הרעיון שלך! בקיצור, תסתכלי בקבצים של הפורום - יש שם טבלה עם שני שמות והתחייבויות לפעולה. כמו כן, כל יום בערב, נגיד באזור 20:00 אפשר להיכנס ולעדכן בפורום לגבי ההתקדמות. בימי ראשון בשעה 21:00 יהיה צ'אט בנושא, עם כל משתתפי קבוצת החלומות. ההודעה לגבי קבוצת החלומות נעוצה והיא תהיה הראשונה בימים הקרובים. ואני יכולה להגיד לך, שכבר עשיתי את הכושר שלי היום... בהצלחה לכולנו!

dyona

New member
כל הכבוד

כל הכבוד לך. אני לא עשיתי היום כושר אבל לעומת זאת אכלתי נכון. זה גם כן משהו, לא?

את צריכה לשלוח לנו בדיוק

מה האתגר שלך ומה את מתכוונת לעשות כדי לממש אותו. ראית את הקובץ שבו כתובים הפרטים של נוגה ושלי?

dyona

New member
נכנסתי לקובץ

נכנסתי לקובץ שלך ורשמתי את עצמי שם. אני לא יודעת איך שולחים את הקובץ

dyona ../images/Emo24.gif

עליך לשמור את הקובץ במחשב שלך אחרי שאת ממלאת את הפרטים. אח"כ כשאת פותחת הודעה חדשה, לחצי על המילה עיון וצרפי את הקובץ השמור אל ההודעה שלך. בהצלחה

מעולה מתוקה

הוספתי אותך לקובץ הכללי ויש אליו קישור עכשיו מכפתור "קבצים". תקחי את הכי מעודכן. אז - כל יום בשעה 20:00 אפשר לשלוח את חוויות יום שעבר, וכל יום א' בשעה 20:00 נעשה צ'אט לגבי השבוע, מי הצליח וכמה.

dyona

New member
סליחה...

סליחה על הבורות, אבל לא מצאתי כפתור "קבצים".

הכפתור "קבצים"

בשורה הכחולה שיש בה קישורים לפורום, למאמרים, לסקר, וכו'. בחלק העליון של המסך.

למעלה