מתארגנת קבוצת מתחילים לטקסס הולדם באזור השרון

ArielGalili

New member
מתארגנת קבוצת מתחילים לטקסס הולדם באזור השרון

אנחנו בגילאים 30, 10 ש"ח קניה כרגע משחקים ברעננה מי שרוצה שישלח לי הודעה אנחנו נפגשים היום, יום שישי, בתשע.

Godu

New member
המלצה

על תשחקו על עשרה שקלים, זה רע וזה מפתח הרגלים רעים. לא חייבים לשחק על סכומים מטורפים אבל לפחות תעלו ל30. עשרה שקלים זה משהו שאין לו משמעות לאף אחד. כל המשחק מבוסס על זה שיהיה אכפת לך מהכסף. כשהאלמנט הזה לא קיים, המשחק הופך לדבילי ומשעמם. אצלנו בקבוצה אגב, אנשים כבר התחילו להגיע לסכומי הפסד מצטברים לא נעימים ובעקבות זה הורדנו את הביי-אין. ההשפעה הייתה מיידית, אנשים פתאום התחילו להכנס לידיים בלי חשבון וכולם נהיו פתאום lagים (תתרגם את זה ל"מופרעים לצורך העניין") וכל המשחק התחרבן.

2המרפא

New member
זה לא הביי אין זה המשחק

שיחקתי במשחקים של חצי חצי שישבתי עם אלפייה על השולחן והיו אנשים שמופסדים בערך באותו הסכום. המשחק לא היה משוחק כמו חצי חצי נורמלי אלא כמו 1-2 פרוע, כשהיה סטראדלים ודאבל סטראדלים כל יד. אם אי פעם יצא לך לשחק בפארטייה 5-5 בארץ אז אתה יודע שזה לא 5-5 אלא 10-20 לחולי נפש. כל קשר בין הבליינדים למשחק הוא מקרי בהחלט ובשלב מסוים הסטאקים נהיים כל כך אבסורדיים שגם רייז של 10 בליינדים מקבל 5 קולים.

Godu

New member
זה לא רק בארץ

זה נראה לי משהו שמאפיין גם לא מעט קזינואים בחו"ל ובכלל מאפיין משחקי לייב לעומת אינטרנט. לקזינו אנשים באים להנות ואין להם זין לאסוף את הבליינדים פעם בעשר דקות ולהכנס ליד רצינית פעם בחצי שעה. באינטרנט אתה משחק כמה שולחנות וכל שולחן במהירות גבוה וקשה להשתעמם, בלייב, מה לעשות, אנשים רוצים לשחק. מה שיפה אגב זה שכשכל השולחן משחק ככה, לא תמיד קל לשבור אותו עם משחק נכון ABC אלא צריך להתאים. האמת שאתה תופס אותי עכשיו בחו"ל במקום שבו יש מועדוני פוקר ענקיים שבהם אנשים משחקים סגנון משחק אינטרנט אבל בלייב. משחק טייט ונכון ואני רוצה להגיד לך שלמרות שאין לי מילה רעה להגיד על הרמה, זה פשוט משעמם רצח. לא אומר מה טוב ומה רע, סתם מציג את שני הצדדים.

shuval3

New member
אכן אלו סכומים בעיתיים

תחשוב על זה ככה... נניח יבוא מישהו שמוכן להשקיע 1000 שקל באותו היום...הוא יקרע לכם את הצורה(עד כמה שאפשר בסכומים כה נמוכים). במילים אחרות..תעלו קצת לפחות לסכומים של מנה שווארמה...

ArielGalili

New member
כמו שאמרתי - אנחנו מתחילים ולכן הכסף הוא נמוך

ומעבר לזה כולנו לא בקטע של הכסף אלה בקטע של המשחק והחברה. ואנחנו ממש נהנים גם על עשר שח.

vered777

New member
אשמח להצטרף

האם אתם משחקים גם ביום שישי הקרוב? האם המיקום הוא רק ברעננה או שזה יכול להיות גם באזור המרכז? האם יש גם בנות בין השחקנים? תודה מראש על התשובות, ורד.

למעלה