מתארגנת קבוצת נוער שינוי בכפר סבא !

מתארגנת קבוצת נוער שינוי בכפר סבא !

מתארגנת קבוצת נוער שינוי בכפר סבא והסביבה לנוער מגיל 13 עד 18 הקבוצה תפגש ותעבור פעולות בחסות סניף שינוי כפר סבא... למעוניינים להצטרף אנה צרו קשר..... רועי 054707376

כל הכבוד

אולי תשתף אותנו איך מגייסים נוער למסגרת פוליטית. מה עושים ? איזה פעילויות ? כיצד מפרסמים ? גרשון צור

תודה....../images/Emo13.gif

סניף שינוי כפר סבא ידאג לארגן מפגש של בני נוער בכוונה להקים מסגרת של פגישות שיכללו : הרצאות ופעילויות. איך מצטרפים? מספיק להרשם אצלי (054707376 - רועי) ללא דמי חבר ואני אעביר את שמכם למפלגה ... וכמו כל חבר תקבלו בדואר את כל החומר של המפלגה... אז כל מי שירצה להצטרף....ברוך הבא רועי

כדאח להתייעץ עם...

גרשון, כדאי להתייעץ עם איילת כהן וערן סודאי (שקופץ לביקור כאן בפורום...לפעמים) הם עשו זאת בהצלחה מרובה בפ"ת. אדיר

ולדי

New member
ברכות מנוער פתח-תקווה.

כל הכבוד, ואם תצטרכו משהו, אנחנו קרובים...

ותודה גם לך......../images/Emo66.gif

אז לחיי שיתוף פעולה...
רועי גולדמן... ד"ש לאיילת

כל הכבוד על היוזמה / נשמח לעזור../images/Emo24.gif

כל הכבוד על היוזמה אנו לשירותך בכל עזרה או יעוץ ערן סודאי רכז פעילות שטח פ"ת 557900-050 ביאטה - יו"ר נוער שינוי פ"ת 251326-067 ב ה צ ל ח ה ! ! !|

ביאטה

New member
נוער כפר-סבא

רועי הנחמד, מי אתה ? האם אתה בגיל נוער או שאתה מסניף כפר-סבא? יש לי תפריט מומלץ לפתיחת תא נוער משגשג ופורח כמו התא שלי (פ"ת) אנא צור איתי קשר !!! (ערן התותח כבר עשה בישבילי את העבודה... 067251326) ולמה אתה לא עובד במקביל לנוער הארצי ??? איך זה שהיו"ר הארצי לא יודע מזה...??? תעדכנו !!! אל תעשו שום דבר בלי לעדכן את הנוער !!! אנחנו נעזור לכם !!! ביאטה,יו"ר תא פ"ת

אם יורשה לי להגיב

רועי ואני בני 15 בערך אבא של רועי יו"ר שינוי כפר סבא אז הוא החליט לפתוח נוער שינוי כפר סבא וצירף אותי בינתיים אז זהו אנחנו כן בגיל נוער ונשמח לצור קשר

למעלה