מתביישת...

יאקומו

New member
מתביישת...

אני די מתביישת לכתוב את זה, אבל מה זה לעזאזל ס-פ-ו-י-ל-ר?! *מתנשמת* כבר איזה 700 הודעות מהפורום קשורות לספויילר, ואני לא מבינה! *נרגעת* מישהו מוכן להסביר לי?

Morphia

New member
אז ככה...

ספוילר, או spoiler בא מהמלה ספויל (spoil) או במילים אחרות, להרוס. כשאדם בא ומספר למישהו משהו שקרה באיזשהו סרט, נגיד דיג´ימון, שטאי וקארי פוגשים שם את אגומון ועוזרים לו לגדול (אפילו שזה די ידוע... לא יכולתי לחשוב על דוגמא טובה יותר) זה נקרא ספוילר, כי סיפרת משהו שמישהו אחר לא ידש ועמד לדעת אחרי הצפיה... זה כמו לספר סוף של סרט טוב... זה ספוילר, הבנת?

Digi Lista

New member
אין מה להתבייש,כשלא יודעים שואלים.

ואני כבר הוכחתי שאני לא יודעת הרבה דברים(בעיקר דברים ביפנית...)אין מה להתבייש לשאול זה חשוב,אם לא תשאלי איך תדעי?

יאקומו

New member
תודה דיג´יליסטה...

תודה לך... שלחתי לך כמחוות תודה תמונה של מאט (ככה הוא מגיב כשהוא רואה את אחותו המטורללת של דיוויס...)

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo92.gif

יש גם אנימציה כזאת, הוא רואה את ג´ון והעיניים שלו...זה פשוט מצחיק...ג´ון הייתה אחת הסיבות היותר מצחיקות בעונה השנייה וגם אחיה...הכול נשאר במשפחה...

Morphia

New member
*עיניים כוכבים*

עשית לי את היום, אני חולה על מאט! אני הכי אוהבת תמונות שלו כשהוא מסמיק! תודהתודהתודה!!!

זה לא מהעונה הראשונה?

לא יודעת, לפי סגנון הציור והתסקורת במיוחד נראה לי שהתמונה הנ"ל היא מהעונה הראשונה o.o אני אפילו יודעת ממתי! O.O ממתי שהם חוזרים לעולם האמיתי וצריכים טרמפ! שום ג´ון, זה מהעונה הראשונה! כשהם נפגשו מאט אפילו חיבב אותה קצת עד שהיא הראתה את הצד הקרצייתי שלה! (שכמו זה של אחיה, נעלם בסוף העונה ^___^)

Morphia

New member
נכון!!!!

זה אחרי שטאי צעק שהחתול שלו נתקע על עץ ואז הוא אומר שאם טאי ימשיך ככה יקחו אותו לתחנת משטרה על הפרעה לסדר. אז טאי מתעצבן ואומר לו שאם הוא כל כך חכם, שישיג להם טרמפ בעצמו, אז מאט נעמד שם, וחושב על דרך, ומשם התמונה! ידעתי שזה לא יכול להיות מהעונה הראשונה (יש לו שיער קצר בתמונה...)

יאקומו

New member
תודה מורפיה...

תודה... שלחתי יחד עם ההודעה תמונה קטנה של לילימון כמחוות תודה *קדה קידה*

למעלה