מתבייש להיות ערבי!!!

מתבייש להיות ערבי!!!

מעשי השפל של ערביי ישראל שוברים שיאים!!! "פלשתינאים אזרחי ישראל"? ועוד בפורום ישראלי? תגידו לי משהו:- אין לכם טיפת בושה? לא רק שאתם לא משרתים, לא מכבדים, יורקים, מסריחים את המדינה וכל מדינה מערבית שאתם מגיעים אליה, לא רק שאתם לא מוכנים לתרום ולו את המעט כדי להיות שייכים למדינה שמחבקת בזמן שערבים במדינות ערבים יכולים רק לפנטז על מדינה כזאת? אתם מנצלים את הבמה כדי לתקוף את המדינה ולהשפיל אותה, אבל מה הפלא? אתם עושים את זה בכל אירופה וארה"ב, והטיפשים ההם נותנים לכם במה בשם הדימוקרטיה, עלק דימוקרטיה, אין להם מושג מה יקרה אם הערבים ישתלטו עליה!!! פה לא פלסטין ולא תהיה פלסטין על האדמה הזאת, פה ישראל, תפנימו, ישראל היא מדינה יהודית ודמוקרטית! אני מאוד מקווה שהמדינה הזאת תתעורר מתישהו ותזהה את הג'וקים שאוכלים אותה מבפנים.

הMפצח

New member
יפה רשמת

עגייב

New member
זה שאתה מסכים להיות אזרח סוג ב'

במדינה ( בהנחה שאתה ערבי) לא אומר שכל הערבים צריכים להסכים לזה רק בגלל שרע במדינות ערב...תלמד את ההיסטוריה ואת המעמד של המיעוט הערבי במדינת ישראל אתה תבין שלהיות ערבי במדינת היהודים זה לא הכי כיף כמו שאתה משלה לעצמך..הפקעות אדמות מידי ערבים על ידי המדינה שאתה גאה בה אף פעם לא הבחינה בין ערבי מוסלמי או נוצרי או דרוזי, כנ''ל הקצאת ( אי הקצאה) התקציבים בכל התחומים שאתה יכול לחשוב עליהם..מדינת ישראל אף פעם לא הראתה מוכנות או ניסיון לשלב אזרחי המדינה הערבים בתור קולקטיב בצה''ל..יותר מאשר שלא מתאים לי כערבי לשרת בצבא הכיבוש, לא מתאים לה כמדינה שאני כערבי אשרת באותו צבא...אם מישהו כבר צריך להתבייש זה אנשים כמוך שקנו את התעמולה הזולה של הציונות ומוכנים להיכנע ולקבל יריקה בפנים ... נ.ב בהנחה שאתה לא ערבי אז כל מה שאמרתי לא רלוונטי לך...אתה סתם עוד ציוניזט חמום מוח...

עגייב

New member
אתה לא תגיד לי מה לעשות

אני מאלו שלא טוב להם ומתלוננים...לא הולכים...

הMפצח

New member
אם לא טוב לך ואתה מתלונן

(שזה מה שכל בן אדם נורמלי עושה) תשתדל לא לירוק לבאר באותו הזמן. (וזה מה שהמוסלמים מתקשים לעשות)

עגייב

New member
את הבאר שאני שותה ממנה

אני חפרתי בעצמי, ובטח לא יורק בה..המדינה לא משלמת לי שכר לימוד גם לא חשמל וארנונה..אתה צריך להכניס טוב טוב לראש שלך שהמיעוט הערבי במדינת ישראל הוא מיעוט ילידי, הוא לא בחר להיות כאן, זה מיעוט שיש לו קשר הדוק עם אדמות אבותיו ומדינת ישראל נכפתה עליו וגרמה לו לאסון שידוע בשם "הנכבה", והמיעוט עדיין משלם על האסון הזה ועדיין סובל, והמדינה במקום לתקן רק ממשיכה במדיניות ההפליה וההפקעה נגד הערבי היליד..בחברה מתוקנת ולא בישראל מיעוט ילידי מקבל וטו..אנחנו מקבלים גטו...

הMפצח

New member
המדינה לא חייבת לכם כלום

וגם אני חושב שהיא לא חייבת לכם. תעשו איחוד משפחות בירדן ושיהיה לכם כל טוב.

Leibovitz

New member
למה אתה חושב שלהיוןת ערבי במדינה יהודית

זה להיות אזרח סוג ב'? זה בדיוק כמו ערבי בכל מדינה אירופאית, אסחיאתית ואמריקאית. אם אתה אזרח המדינה אתה זכאי לזכויותיה וחייב בחובותיה. דווקא הערבים לא נתנו זכויות שוות ליהודים והיהודים תמיד נחשבו לאזרחים סוג ב', למרות שיהודים תרמו לתרבות הערבית יותר מאשר ערבים תורמים לתרבות הישראלית. לעם היהודי ישנה זכות למדינה לאומית משלו כאשר המיעוטים בה הם אזרחים שווי זכויות וחובות. אין סיבה שלערבים תהיה זכות ל-22 מדינות לאומיות וליהודים לא תהיה זכות ולו למדינה אחת. אם לא נוח לך עם זה אתה מוזמן להגר לארץ ערבית או לארץ מערבית, ונראה אם שם תרגיד בן אדם יותר טוב.

אתה חפרת?

מצחיק בהתחשב בעובדה שעד שהיהודים הגיעו מישור החוף היה כולו ביצות (ואתה גר בת"א ע"פ הכרטיס האישי). בא נראה מה הפלסטינים עשו...מישהו יודע מה התל"ג של הרשות הפלסטינית? 3 מיליארד דולר. ומה התל"ג של ישראל? 150 מיליארד דולר. תלג לנפ"ש ישראל-20,870 דולר לנפש. הרשות הפלסטינית- פחות מ-1,000 דולר לנפש. מצרים- מעט יותר מ1000 דולר לנפש.בירדן 2,480 דולר לנפש, בלבנון, יחסית גבוה בשל אוכלוסיה מצומצמת יותר, 6,440 דולר. בעיראק האומללה בעלת הפוטנציאל העצום: רק 1,190 דולר לאדם, באיראן 3,560 לנפש, ואפילו בסעודיה העשירה רק 14,250, למרות ההכנסות העצומות של הנפט. אז מה בדיוק בניתם? אתם נטל הרבה יותר מאשר תועלת.

עגייב

New member
מה זה קשור בדיוק?

להזכירך...מלחמת העצמאות לא בערה בגלל שרבו על הקומה האחרונה בעזריאלי...אדמות
...ופטנציאל תעשייתי גבוה אף פעם לא העניק זכות להשתלטות על אדמות , כמו שאין למדינה עשירה לגיטימיות לקיים ממשל אפרטהייד...

אגיד לך בדיוק איך זה קשור..

המפצח אמר שאתה יורק לבאר (מדינת ישראל) ממנה אתה שותה ואתה אמרת שאתה שותה מהבאר שאתה בנית בעצמך, כלומר זה קצת מוזר לומר שאתה בנית את הבאר כשלפני שהיהודים הגיעו כל מישור החוף ואת הבניה הערבית באיזורים שמסביב ניתן לראות היטב.

צודק ב100 אחוז וכל המדינות האלה

קיימות כבר מעל 100 שנים כל אחת.. בעוד ישראל קיימת 60 שנה וגם ב60 שנה האלה שיש מלחמות בלי סוף עדיין הגענו למדינה כמו שיש לנו עכשיו.. המוח היהודי

שרי2000

New member
מדינת ישראל אולי קיימת 60 שנים אבל

ארץ ישראל שייכת לעם ישראל!! וזה כתוב בכל מקום שתרצה!!

שור3

New member
ראה לעייל

אתם מקבלים מה שאתם בוחרים בוחרים ליכוד בוחרים עבודה קדימה וגם קצת קיצונים שפוזלים לאיראן סוריה וחיזבאללה חמאס אשפ קודם תעשה סדר בבית אחר כך תבא בטענות. יש לכם כח אלקטורלי רק שאתם מוכרים אותו עבור כסף. את האסון הבאתם על עצמכם במו ידיכם שסרבתם לחלוקה. חשבתם שתזרקו את היהודים לים ולא קלטתם שעם שראה שואה יאכל אתכם בלי מלח. את הבחירה הזו לא להתפשר אתם גוררים כבר מאה שנה וחלקכם ממשיך לחשוב שאם תשחטו יהודים אנחנו נלך מכאן - ולא היא. אתה רוצה שנוי. תקים מפלגה נקיה לך לכנסת ותלחם שם.

בתקופת רבין השניה

ניכנסו המון פלסטינים ילידי הגדה ילידי עזה לישראל במיסגרת איחוד מישפחות כדי לינוק משדי המדינה לימצוץ את הקיצבאות שחולקו בנדיבות לפי מיספר הילדים שעשיתם בלי סוף כדי לקבל עשרות אלפי שקלים בחודש אז אל תספר לנו שאתם מיעוט ילידי זו לא פעם ראשונה שהלכתם אחרי הכסף הלכתם אחרי הפרנסה באתם איפה שהיהודים אים היהודים לא היו כאן ואים היו שוכחים מניין באו ומהי מולדתם הייתם חיים כמו הירדנים כמו המיצרים כמו הסודנים בעליבות נוראית ובכול זאת הארץ הפורחת היהודית ברוב חזירותכם אתם רוצים אותה היא לא שלכם אבותינו בנו אותה אנחנו בנינו אותה התל'ג הגבוה ההשכלה איכות החיים כולה תוצרת המדינה היהודית אל תישכחו את זה אף פעם כשאתם באים לעשות בנו פיגועים או רוצים להרוס אותנו מבפנים

מענין מי באמת גרם ל"נכבה" ?

כמו כל בני עמך אתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שמה שאתם מכנים "נכבה" נגרמה אך ורק בגלל מנהיגיכם ובראשם המופתי הירושלמי השיח' חג' אמין אלחוסייני. גם אם ניקח את דבריך כאמת על "עם ילידי" דבר שגם לגביו יש ספקות, הרי עד 30.11.47 לא היה אף דונם של אדמה ערבית בידי יהודים. כל מה שהיה בידי יהודים נרכש בכסף מלא !!! במרבית המקרים היו אלה אדמות ביצה שהפלחים הערבים לא ידעו ולא יכלו לעבד והם שמחו שהיהודים הפראיירים מוכנים לשלם כסף תמורתם. היו מקרים רבים של מכירת האדמה במחירים מופקעים. אבל לאחר מעשה, כאשר היהודים הצליחו לייבש ביצות ולהפריח את השממה פתאום קמו כולם וטענו שהיהודים גזלו מהם. תוכנית החלוקה של האו"מ קבעה במפורש את חלוקת הארץ בין יהודים לערבים על פי רוב התושבים בכל איזור, השטח שהפלשתינים יכלו לקבל אם היו מסכימים לתוכנית החלוקה, גדול מהרבה ממה שיקבלו אי פעם. אבל כרגיל, האוייבים הגדולים ביותר של הפלשתינים הם מנהיגיהם. הם הלכו אחר חג' אמין אל חוסייני שהייתה לו פנטזייה להטביע את היהודים בדם של עצמם ולא התבייש להכריז על כך. למחרת ההצבעה על תוכנית החלוקה החלו מאורעות הדמים ולאחר סיום המנדט הבריטי ב-15.5.48 החלה מלחמה עם פלישת צבאות ערב. אז מה שאתם מכנים "נכבה" זוהי בעצם התנגדותם של היהודים למות. אם אתם נהנים מזה, תמשיכו לבכות, זה עוזר לדימוי העצמי שלכם. הייתה לפלשתינים ברירה, היו מנהיגים אחרים שהיו בדעת מיעוט כמו חמולת אל-זועבייה מנצרת שטענו שתוכנית החלוקה מטיבה עם הערבים ושיתוף הפעולה עם אל-יהוד רק יעזור להם, אבל מה, הערבים פראיירים שישמעו לקול ההגיון? מה פתאום, הם סימנו את חמולת אל-זועבייה כבוגדים וככה גמרו ענין.

למעלה