מתבלט בין ג'ילרה ראנר לבין דרבי GP1

MrGross

New member
מתבלט בין ג'ילרה ראנר לבין דרבי GP1

צריך עזרה, ודעות הגובה שלי 1.85 לצורך העניין

גיטרה.... ?!?!?

תוכל להרחיב מאיזו בחינה הוא אמין יותר ? מאיזה בחינה הוא טוב יותר (הראנר) ?

px200

New member
אצל זיו מ 'הייסייד'....

טל. 036244111 תקבל תשובות נאותות.

נתן.ל

New member
אבל רק את זיו לשאול

אל תתעסק עם שלומי, השותף שלו - הוא אדם לגמרי לא ישר. והמלצתי היא על ג'ילרה, על GP1 יש לי ניסיון ונכוותי מהאמינות הלא קיימת שלו.

זה (?)

זה אותו קטנוע שעומד עם הבולם בצד הקטנוע בצורה מוזרה ? ואיזה בעיות היו לך איתו, נתן ?

נתן.ל

New member
פחחחח...30 שנה, לך תזכור

מה שאני כן זוכר שבארבעה חודשים שהיו לי אותו, חדש מהניילונים, ביליתי הרבה יותר מידי זמן בקפיצות חזרה למוסך. זה הזמן גם להגיד שיכול להיות שהקטנוע עצמו יכול להיות שהיה טיפה דפוק ולא מעיד על הכלל - אבל לא ממליץ להתעסק עם יבואני דרבי לארץ, שירות חרא.

אם היה לך....

דגם 2002, ככל הידוע לי זה אותו הדגם של "היום"... חשוב לי להבין איזה בעיות היו לך בדיוק שהצריכו קפיצות למוסך, ללא קשר ליבואן או למוסך השירות שלו....

מכל הבחינות כן.... אבל....

יש לי בעיה עם האנונימיות של היבואן כאן ומוסך היבואן. באופן עקרוני (ומעשי) לראנר ול-GP1 יש את אותו המנוע שמייוצר בכלל ע"י פיאג'ו, כך שקשה להתלונן על אמינות הדרבי בתחום המנוע.... מבחינת מתלים... הוא עדיף בעיניי, מבחינת בלמים, הוא עדיף בעיניי, מבחינת נוחות ומרווח תנועה הוא עדיף בעיניי... מה נשאר ? עמידות שאר מרכיבי הקטנוע וסחירותו ?
לגביהם אני מסכים שיש ספק ואין תשובה חד-משמעית....

S A T L A N

New member
לא מכיר...

את הדרבי לא נסעתי עליו ונראה לי שגם בחיים לא ראיתי אותו במציאות אבל מה שכן אני יכול להמליץ בחום על הגילרה ראנר קטנוע חזק מהיר ויפה אם כסף זה לא שיקול אז לך על זה וכמובן דעתי אובייקטיבית... מה אתה עיוור לא ראית את החתימה...

vilig

New member
מנועים לא זהים

למיטב ידיעתי,למרות הפירסומים שהופיעו(ונעלמו),המנועים לא זהים. אני לא בטוח במה,אבל שווה בדיקה,בהמשך. בנוסף לזה,למה להיכנס למיטה חולה,בלי יבואן מסודר,חלקי חילוף,שוק בטטה, הראנר,כלי מוכר,אמין,חלקי חילוף,שוק
,נוח ובעיקר

guy0987

New member
צודק

אחי שמע גם אני בדילמה כמו שלך... בכלל בקשר לדרבי הסדנה וגי פי אר וכל השאר... החלטתי שאני עוזב את זה. למה לי להכנס לסיפורים עם חלקי חילוף ושטויות... רק שתדע של גי פי 1 אין יותר פלסטיקים בארץ (!!!!!!) זה אומר שאם אתה עושה תאונה חס וחלילה או נשבר לך פלסטיק אי אפשר להשיג בארץ זה אומר להזמין מחול מה שאומר עוד פוווול כסף, עוד פוול עבודה ולחינם... בקיצר אם אתה ממש רוצה גי פי 1 תיקח אותו ב4500 אני מכיר מישהי שקנה 2002 עשה 1500 קילומר (חדש בקיצר) ומכרה במחיר כזה.. אין מה לעשות שוק חרא , אין חלקים, אין נשמה (חחח סתם מה קשור) בקיצר האופציה היחידה שאני רואה שדרבי יכולה להיות משתלמת זה מתחת ל50% מהמחירון אם לא יותר ואז תחת.. אני גם יכול להיות משיג ב5000 שקל.. ככה זה תסביר למוכרים שהם בבעיה..

ixmix

New member
הבנתי שמטרו מייבאים חלפים.

או שהבנתי לא נכון, או שהסבירו לא נכון, או שמטרו מייבאים חלפים לדרבי (ולאפריליה).

guy0987

New member
בקיצר מה נסגר?

גם אני רוצה לדעת!! ראנר או דרבי? כמה כוחות סוס יש בכלל לראנר?

למעלה