מתבלט

sabak

New member
מתבלט

החלטתי סופית שאני מתכוון לקנות לעצמי נגן מוזיקה. עכשיו ההתלבטויות שלי הן כמה: האחת היא מה עדיף? I pod או נגן MP3? מצד אחד נגן האמפי זול יותר, ופשוט הרבה יותר וגם חבר שלי אמר לי שזה עדיף כי חבל סתם להתחיל להתסבך עם I tunes שבאייפוד. מצד שני האייפוד הוא יותר רווגוני, בעל פונקציות שונות ורבות יותר. גם המחיר בהתאם. דילמה שניה היא אם ואני מחליט על נגן אמפי, אז על איזה הכי כדאי?

יאיר B

New member
כתבת הרבה דברים לא נכונים.

איפוד הוא סוג של נגן mp3. בעצם הוא עוד נגן בשלל הנגנים שיש. יש לו ייחוד בזה שהוא התחיל את ההיפ של הנגנים. הוא נגן טוב והאיטונס היא תוכנה טובה ופשוטה יחסית. אבל יש נגנים טובים ממנו (במה שהם מציעים): למשל לאיפוד אין אפשרות הקלטה ורדיו ויש כאלו שזה חשוב להם. מצד שני, האיפוד הוא הנגן בעל הכי הרבה אביזרים (שנמכרים בישראל במחירים מופקעים במיוחד). אם אתה רוצה לקנות נגן mp3 אתה צריך לחשוב מה אתה רוצה ולמה אתה מיעד את הנגן. כמה קיבולת אתה צריך, איזו טכנולוגיה (פלאש או דיסקשיח) וכמה אתה מוכן לשלם. חוץ מזה צריך גם לדעת מה אתה רוצה שהנגן ידע לעשות (חוץ מלנגן מוזיקה: רדיו, הקלטה, וידיאו, תמונות, USB OTG). אחרי שתענה לנו על כל אלו - נוכל להתאים לך נגנים שמהם תבחר את זה שיראה לך הכי הרבה.

למעלה