מתברר שלניצולי שואה יש 50% הנחה בסלקום זה רלוונטי גם באינטרנט או טלויזיה או טריפל או סלולר
K k-don Well-known member 13/10/22 #1 מתברר שלניצולי שואה יש 50% הנחה בסלקום זה רלוונטי גם באינטרנט או טלויזיה או טריפל או סלולר
S SHERME Well-known member 14/10/22 #2 נכתב ע"י k-don: מתברר שלניצולי שואה יש 50% הנחה בסלקום זה רלוונטי גם באינטרנט או טלויזיה או טריפל או סלולר לחץ כדי להרחיב... סלקום | אביב לניצולי השואה סלקום www.avivshoa.co.il הנחות לניצולי שואה בקבלת שירותים מחברות האינטרנט, הכבלים והלוויין www.kolzchut.org.il
נכתב ע"י k-don: מתברר שלניצולי שואה יש 50% הנחה בסלקום זה רלוונטי גם באינטרנט או טלויזיה או טריפל או סלולר לחץ כדי להרחיב... סלקום | אביב לניצולי השואה סלקום www.avivshoa.co.il הנחות לניצולי שואה בקבלת שירותים מחברות האינטרנט, הכבלים והלוויין www.kolzchut.org.il
K k-don Well-known member 14/10/22 #3 נכתב ע"י SHERME: סלקום | אביב לניצולי השואה סלקום www.avivshoa.co.il הנחות לניצולי שואה בקבלת שירותים מחברות האינטרנט, הכבלים והלוויין www.kolzchut.org.il לחץ כדי להרחיב... אני בסה"כ פירטתי את ההטבה הספציפית
נכתב ע"י SHERME: סלקום | אביב לניצולי השואה סלקום www.avivshoa.co.il הנחות לניצולי שואה בקבלת שירותים מחברות האינטרנט, הכבלים והלוויין www.kolzchut.org.il לחץ כדי להרחיב... אני בסה"כ פירטתי את ההטבה הספציפית
raya Well-known member 14/10/22 #4 נכתב ע"י k-don: מתברר שלניצולי שואה יש 50% הנחה בסלקום זה רלוונטי גם באינטרנט או טלויזיה או טריפל או סלולר לחץ כדי להרחיב... ככל הזכור לי, כתבתי בעבר על ההנחה בסלקום. הנחה של 50% על שירותי טלביזיה, קו סלולרי 1 (של הנכה ולא של בת זוגו) ואינטרנט. על הקו הביתי אין הנחה, אבל אין גם תשלום (100 דקות).
נכתב ע"י k-don: מתברר שלניצולי שואה יש 50% הנחה בסלקום זה רלוונטי גם באינטרנט או טלויזיה או טריפל או סלולר לחץ כדי להרחיב... ככל הזכור לי, כתבתי בעבר על ההנחה בסלקום. הנחה של 50% על שירותי טלביזיה, קו סלולרי 1 (של הנכה ולא של בת זוגו) ואינטרנט. על הקו הביתי אין הנחה, אבל אין גם תשלום (100 דקות).