מתברר שמצביעי קדימה לא יודעים למה

מתברר שמצביעי קדימה לא יודעים למה

בכלל הם מצביעים למפלגה הזאת. רובם לא יודע מה המצע שלה, מה הדעות שלה בכל נושא ונושא, והכי גרוע: כל אחד מפרש את עקרונותיה של קדימה כרצונו. זה מה שקורה כשבוחרים במותג ולא בדרך.

אם כל מה שאתה דואג לו זה ססמאות :)

אז אני רגוע :) למי אתה מצביע.. ומה המצע שלהם, אשמח לדעת?

izzyr

New member
מה זה משנה למי הוא מצביע?

כל פעם ששואלים אתכם על המצע של מפלגת קדימה, אנו מקבלים רשימה של שמות הח"כים שהצטרפו אליכם. שומעים על ההתנתקות. אתם שולחים אותנו למפלגות שלנו (אם יש לנו או לא). אבל אתם אף פעם לא עונים תשובה פשוטה לשאלה, כי פשוט אין לכם מושג היחידי שהודה בכך היה bhnadav http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1423&msgid=67852458 הרי אתם הולכים אחרי האישיות ולא אחרי הדרך. אתם צריכים לזכור כי האישיות שלכם לא צעירה ואחרי שבץ קטן.

mean girl 16

New member
וכשחושבים על זה.. אני לא יודעת אם

אני לא יודעת אם זה משנה הרבה איזה חכ"ים הצטרפו לשרון בכלל. כל עוד הוא לא פורס את תוכניתו... כבר ראינו שהוא אומר משהו אחד ועושה אחר אז בטח כשהוא לא אומר כלום.. למה שהוא לא ימכור את חבריו למפלגה? אין לו טווח ארוך לחשוב עליו, יש לו מקסימום את קדנציה אחת ויחידה. חשוב לו רק לקחת את הבחירות האלו וכל אמצעי כשר, אחר כך הוא יעשה מה שבראש שלו... אז השמאלנים דוהרים אחריו כי הם מאמינים שהוא ימשיך במדיניות הויתורים. הימנים מאמינים שהוא יפסיק. כל אחד מאמין במה שהוא רוצה. ושרון עצמו נשמע בכל הזדמנות אומר דברים אחרים. מצד אחד לא תהיה עוד התנתקות, מצד שני גייר אומר חלוקת ירושלים פתאום, ואולמרט אומר שהוא מתכנן צעד שהליכוד בחיים לא היה מגבה, ואז שרון הולך לבחירי מרץ ואומר שהוא ינקוט ב"צעד גדול ולא מצופה". דיי כבר עם הלא מצופה הזה. דבר דוגרי שהעם יבחר אותך בשביל מה שאתה מייצג!

אני מסכים עם נדב! וזה בדיוק העניין

אתם כל הזמן טוענים כנגד מצע מובהק ואנחנו נותנים לכם רק תוצאות. אני מבין את הבילבול ומסכים איתו. כשיפורסם מצע ספציפי, אני בטוח שיהיו כאלה שיצטרפו לדרך וכאלה שלא :) יחד עם זאת, אני לא מתבייש לאמר שאני מאמין בדרך ובכוחות המתקיימים בקדימה וברב הנציגים הפוליטיים שבה. התוצאות שאני מדבר עליהן.. בלי שום קשר למצע ספציפי כזה או אחר - הן כאלה שאין להתווכח איתן. אלה עובדות. לגבי המשך הדרך ואם יהיו שינויים מרחיקי לכת - זאת נדע בקרוב :) תראה מה קורה בליכוד, לדוגמא - בסוגייה הכי מסובכת ושצריכה להיות הכי ברורה וחתומה ע"י מצע - נושא "ארץ ישראל השלמה".. יש המון חילוקי דעות בין פלגים שונים במפלגה. במפלגת קדימה כולם הוכלים עם קו ברור.

izzyr

New member
../images/Emo6.gif אתה קורא את מה שאתה כותב?

"אתם כל הזמן טוענים כנגד מצע מובהק ואנחנו נותנים לכם רק תוצאות. אני מבין את הבילבול ומסכים איתו." אנחנו מדברים על מצע, אדיולוגיה. אתה עונה לנו על תוצאות- בינתיים התוצאה היא סידור עבודה לאלו שלא נבחרו במפלגתם. אתה מבין את הבלבול ומסכים איתו, אך מה זה לא קשור לעניין
אתה מאמין בדרך ובכוחות המתקיימים בקדימה, אתה פשוט לא יודע מה הדרך. נ.ב שוב אני לא מהליכוד, לא מעניין אותי מה קורה בליכוד, מבחינתי ליכוד וקדימה זה אותו דבר, רק אלו שהיו מתקשים להיבחר בליכוד (כמו מופז) עברו לקדימה, זה סה"כ סידור ג'ובים. ליכוד = קדימה. היי מה אתה עושה? הליכוד נשאר ליכוד.

mean girl 16

New member
במפלגת קדימה כולם הולכים עם קו ברור

זה אולי האמירה הכי מעוותת שיש. כל אחד שם בא ממקום אחר. פליטי העבודה ברחו מפרץ ופליטי הליכוד חמים על כסאות. אין לאף אחד קו ברור ומשותף. ואם יש לך איזשהו חלום שלפרס ולהנגבי יש איזשהם קווי דמיון במחשבה אז.. פשוט אין לי מה להגיד על זה. ואני לא חושבת שיש עוד מה להוסיף.

bhnadav

New member
איי...

קדימה אכן לא פירסמה את מצעה המלא, ולכן מן הסתם אנחנו לא מכירים את עמדותיה בכל התחומים, אבל בכל זאת אנחנו אחרי מספר שנים כששרון ראש ממשלה, אנחנו מכירים את עמדתו ואת ההנהגה שלצידו, ולכן איך בכך פסול. הוקמה מפלגה חדשה שמציגה את הרעיונות הכלליים שלה, וזה נראה מאוד שלכשליש מהציבור, מהסיבה הפשוטה שהם מכירים את הדרך הזו, והם תומכים בה. מן הסתם ככל בקרוב מאוד קדימה תפרסם באתרה את המצע המלא, ובזה נגמר הסיפור.

izzyr

New member
השאלה למה כל אלו שהצטרפו...

עד עכשיו הצטרפו? הרי הם לא יודעים למה הם מצטרפים (כולל אותך)

bhnadav

New member
הם בהחלט יודעים.

הם מכירים את דרכו של שרון כפי שהתבטא בשנים שבהן היה ראש הממשלה, וכן על פי הדעות של הנהגתו הבכירה, כמו שטרית, לבני ואולמרט - שכולנו מכירים את עמדותיהם. באשר למצע הסופי שכולל עמדות בנושאים החברתיים הספציפיים, בנושאי חינוך ספציפיים, בנושאי חוק ומשפט וכו' - כל אלה ייקבעו עם השפעה של אלה שהצטרפו לקדימה. מן הסתם שאישי הציבור שהצטרפו ישפיעו על עמדותיה של קדימה בחינוך, בבריאות, בחברה וכו'. הם לא אנשים ריקים מתוכן, אלא אנשים של עשייה ממשית.

izzyr

New member
כלומר הם הולכים אחרי האישיות....

ולא אחרי הדרך, הם סומכים על שרון, על ליבני, על רייכמן. אין כמו מפלגות פרסונליות. אתה יודע אני לא הייתי מעולם בליכוד, אבל גם שם אנשים סמכו על שרון

bhnadav

New member
אני לא נפגע,

אבל הדברים שאני כותב עוברים אצלך סילוף כל פעם, עד לכדי מצב שאני כותב 300 פעם אותו דבר ועדיין חוזרים לאותה נקודת מוצא. אמרתי 300 פעם שהציבור מאמין באנשים האלה ובדרך שלהם, כפי שהתבטאה בשנים האחרונות, ועל הדיעות שהם מציגים חזור ואמור גם בימים אלה, כולל מסיבת העיתונאים של קדימה בה הציגה לבני את הרעיונות הכלליים של קדימה. אז אם תמשיך בשלך, תכתוב לי - "מפלגה פרסונלית, בוחרים בגלל האנשים". אז נו באמת...

izzyr

New member
תראה אני אקח את הודעתך....

אבל הדברים שאני כותב עוברים אצלך סילוף כל פעם, עד לכדי מצב שאני כותב 300 פעם אותו דבר ועדיין חוזרים לאותה נקודת מוצא. אמרתי 300 פעם שהציבור מאמין באנשים האלה (פרסונלי) ובדרך שלהם (שהיא?), כפי שהתבטאה בשנים האחרונות,(למעט ההתנתקות מה עוד?) ועל הדיעות שהם מציגים חזור ואמור גם בימים אלה,(לדוגמה?) כולל מסיבת העיתונאים של קדימה בה הציגה לבני את הרעיונות הכלליים של קדימה.(מצטער לא זכיתי לראות, אבקש תקציר) אז אם תמשיך בשלך, תכתוב לי - "מפלגה פרסונלית, בוחרים בגלל האנשים". אז נו באמת... או קי?

:) אתה סתם מציף -

אתה מסרב לאמר לאיזו מפלגה אתה מצביע, אולי מתוך חשש מסויים - אני מניח לשינוי.. כנס לקישור הבא, בשביל להבין כמה המצע של שינוי שונה ממה שקרה בפועל ובוצע בעזרתם.

למעלה