מתב דיגיטל-עבדו עלינו אמנון לוי כנס

מתב דיגיטל-עבדו עלינו אמנון לוי כנס

אמנון לוי בוקר טוב לך חג שמח לאמנון לוי דחוף בבקשה יש לנו טענות קשות על חברת מתב דיגיטל שהיה אשראי ולהתחבר לאחר שיכנועים עשינו את ההזמנה וקיבלנו הסכמה שתוך 3 ימים עסקים שקם אלקטריק יצור עימנו להם מבצע על התחברות ועל קבלת מחשב מתנה עשינו הזמנה לפני שבועיים לערך ועדין לא קיבלנו את המחשב לאחר שאנו הזמנו חברת מתב בהתחלה עשינו את ההזמנה אחרי שנציגת שירות חייגה אלינו מעל 10 פעם ושיכנעה אותנו להביא כרטיס קשר. עבר שבוע ואז קיבלנו תשובה שההזמנה לא התקבלה והמבצע הסתיים, לאחר עוד 5 ימים של טלפונים . שאנו עשינו שיחות טלפונים פקסים כל יום עשו לנו הזמנה חוזרת. ונכון להיות עדין לא קיבלתי את המחשב או כל תשובה משום גורם נכון לעכשיו ושעה זו אני בטלפון עם חברת מתב שהיא עובדת על אנשים בעינים. הם עדין אין להם תשובה ומשאירים אותי ללא מענה ומטרטרים אותי לאחר שחשבון הנייד שלי תפח ל600 שקל. ואין מענה מחברת מתב ולא משקם אלקטריק שלא עונים לפקסים ולא לטלפונים. וחברת מתב יוצאת קשר אך ורק עם איימילים לשקם אלקטריק ללא מענה. אנו מחכים המון זמן ללא תשובה ללא מענה שכל שיחה שלנו איתם היא מעל חצי שעה לשווא. עדין לא קיבלנו את המחשב ולא תשובה לגבי ההספקה שהיתה אמורה להגיע ולא הגיעה משום מה לכן שוב ושוב אני איתם בטלפון אני חולה לב שרב איתם בטלפון ולא נותנים לי תשובות לכל השאלות שלי אני לא יודע מה לעשות כרגע מחזיקים אותי שעה וחצי על הקו ואני כולי עצביםםם ואין תשובה לשום דבר נמאס לי מהכל אין לי כוחות עובדים עלינוווו בעינים טלפונים פקסיםם ואני לא מקבל תשובות עובדים עלינו אמרו שיחזרו ולא חזרו אלינו בכלל דייי נמאססס לנו עד מתי נסבול אין לנו תשובות לקחו לנו כרטיס אשראי פרטים ועדין אין תשובות אני שעה וחצי כרגע איתם בטלפון וכל יום ככה נמאס לי מהכל כבר אין כל תשובות מטרטרים אותנו כל יום. שלחנו פקס לשקם אלקטריק הכל שגוי אין טלפון פקס נתקלנו באוזנים אטומות. המחשב עדין לא הגיעה התחילו לגבות תשלום ראשון ואין לי כל דבר ביד אצלנווו. כל יום אנו רודפים אחריהם. אני חולה לב ולא יכול לעמוד בעצבים האלווו נמאס לי כבר אין עם מי לדבר .כל יום מספרים לנו משהו אחר דיייי הגיעו מים עד נפש. עד מתי כל יום אומרים לנו יצרו ויצרו קשר לא דובים ולא יער. חברת מתב עובדת על אנשים בעינים מוכרת לנו לוקשים.שיכנעו אותו להתחבר והסכמנו.אבל איפה המחשב איםה התשובות? הוציאו מאיתנו כסף רימו אותנו צחקו עלינו עד מתי זה יהיה? אין עם מי לדבר. אמנון לוי תשמע לסניף שקם אלקטריק ששם אמרו שזה לא אצלם וכך חוזר חלילה. זה דבר בלתי נסבל שאני כל יום בטלפונים איתם שולח פקסים מחייג והכל שגוי שם אין תשובות. פשוט עובדים על אנשים בעינים צחקו עלינו מכרו לנו לוקשים למה למה?? אם מישהו רוצה את הנייד שלנו אפשר לשלוח לי מסר אישי. אמנון לוי לטיפולך המלא בתודה ממני בני נווה

למעלה