מתגבר לו היובש.

ירדנעע1

New member
מתגבר לו היובש.

לאחר שכל הקיץ השתמשתי בד"ר פישר,הוא היה מצוין לשיער (להרגשה,אבל לא לצורה). עכשיו הוא נגמר,ואני נאלצת להתמודד עם הכיף שאמא קנתה ב10 ש"ח. ההרגשה בשיער מאאאאד יבשה,אפילו כשהוא רטוב (וכשהוא רטוב הוא אמור להיות מממש נעים) בעיקר בקצוות,וזה לא הגיוני שיש לי קצוות שרופים,כי לפני שבוע וחצי בערך הסתפרתי. גם יש לי קשרים כאלה שאף פעם לא היו לי בקצוות. כל זה מהשמפו של כיף,או שמסיבה אחרת?

mirit

New member
גם השיער שלי יבש בצורה מפחידה

ניסיתי לפני כחודשיים את השמפו של כיף לשיער דק ולא אהבתי. כרגע אני משתמשת בשמפו פינוק לשיער רגיל, ולי הוא יותר טוב מהכיף, אבל עדיין השיער שלי בחפיפה מרגיש יבשששששש מאוד.

בשרטי

New member
או שמסיבה אחרת?-יש סיבה....

מבלי לראות אותך,אמרת שהסתפרת לפני שבוע... האם הספר שלך השתמש ב"סכין" או תער לחיתוך הקצוות למראה שוונצים? האם הוא השתמש במספרי דילול??? ואחרון חביב-האם המספריים שלו לא חדות?? אם ענית על אחת מהן נכון-תאשימי את הספר שלך. בהצלחה! רוני

ירדנעע1

New member
אכן השתמשה במספרי דילול

אבל עד עכשיו הוא היה בסדר,ואפילו יותר טוב מלפני ההסתפרות.

בשרטי

New member
השחזה של שיער גורמת לקצוותיו להתפצל מהר

זה ממש כמו גילוף של שיפוד עץ,הקצה נחלש בגלל שהוא דק ונהרס בקלות. תחליפי ספרית. (ולא אני...חחח) בהצלחה! רוני

Skeleton Kiss

New member
הגיוני שכל חפיפה

מייבשת את השיער, אולי תחזרי לשמפו הקודם? אני אישית גם אוהבת אותו

ירדנעע1

New member
מתה לחזור לשמפו הקודם ,אבל

אמא קנתה מלאמלא שמפו ומרכך במבצע הזה של ה10 בניו פארם,וד שאני לא מסיימת את כולם אין מצב שאני קונה עודOO כבר אין מקום בבית בכל מקרה,במבצע הזה אמא גם קנתה שמפו&מרכך של פרימייר ים המלח.מישו שמע?

למעלה