מתגבשת עיסקא...

המבורגר

New member
מתגבשת עיסקא...

בין וודאפון לאורנג´ העולמית שבמסגרתה חלק מרשתות אורנג´ ייעברו לניהול וודאפון וביניהן גם אורנג´ הישראלית. זה עוד לא בטוח אך ייתכן שבעוד כחצי שנה גם בישראל ייראו כולם את הפרסומת עם ה how are you. כמו כן מנוהל גם משא ומתן של פלאפון עם וודאפון על השימוש בשם שלהם. אם התכנית תצא לפועל פלאפון ואורנג´ ישראל ייאוחדו תחת המותג וודאפון. מכירת מכשירי הCDMA תופסק לעת עתה ועל בסיס רשת הCDMA תפותח רשת דור 3 שתהיה מן הסתם הראשונה בישראל. המכשול העיקרי הוא אחוז השליטה בפלאפון שייועבר על ידי בזק לוודאפון.

m e i r

New member
רגע רגע...

הרי בישראל orange מנוהלת ע"י חברת פרטנר תקשורת בע"מ שלא שייכת לorange הבינלאומית (ששייכת לפרנס טלקום) אלא אך משתמשת במותג אז מאיפה כל המידע המפוקפק הזה? כשליש ממניות פרטנר שייכות להאצ´יסון, האם הם יוותרו על השליטה? האם פרטנר תוותר על ההשקעה בבניית המותג? מאידך, אמרת שפלאפון ישתמשו בשם המותג- האם זה מקנה לוודאפון בעלות? לא יודע, המידע שלך לא ממש נראה לי...

חי אדר

New member
המבורגר

בתור אחד שמעורה בעולם העסקי בהיבטיו הכלכליים והמשפטיים מה שאמרת זה קשקוש אחד גדול ומעולם לא שמעתי כאלו שטויות. א.אין סיבה מבחינת אורנג´ העולמית למכור עצמה לוודאפון כי זה פוגע במהותה כבינ"ל. בנוסף, אם אתה מדבר על מותג אז איך יוצא שפרטנר ופלאפון ינוהלו יחד? מה גם שמדובר פה בבעיות בינאישיות בין בעלי השליטה בשתי החברות. בנוסף, אורנג´ פרטנר בדרך למעלה ופלאפון- לא ממש, אז מה ההגיון מבחינת הראשונים להתמזג עם האחרונים? המיזוג היחיד האפשרי כרגע באופק הוא של אחת החברות עם מירס.

ashomer

New member
קצת הערות.

קודם כל כל העניין עם המיזוג הקנייה וכו´ נשמע די תמוהה (אני נמנע מלומר קשקוש...). לגבי פלאפון לפני מספר חודשים באמת היו דיבורים על מיזוג השתיים אך העניין התבטל בסוף - ובצדק - תחפשו במארקר "פלאפון". עוד משהו פלאפון באמת שקלה אפשרות לקנות את הזכות לשמוש במותג מערבי כלשהו "כדי לבסס מעמד" או משהו כזה אבל זו בכלל לא היתה אמורה להיות וודאפון - חוץמזה גם את זה ביטלו

peretzy

New member
רגע!!Rגע!!אתה רוצה להגיד לי ש....

אורנג´ ופלאפון יתמזגו?? שפלאפון תעבוד דרך רשת....איזה ???? תסביר את הכתבה במילים פשוטות יותר... ו היייי!!! נא לא להעליב את אמיגו-מירס הם כולה בקושי שנה בשוק..

3310 4ever

New member
זה יכול להיות ממש טוב!

תחשבו! מנויי אורנג´ ישראל יכולים להיות באחת מהרשתות המובילות ביותר בעולם!!!! לא סתם עוד איזה רשת מעפנה (הכוונה איננה לרשת כלשהי שפועלת בישראל...תומכי סלקום/פלאפון/מירס- תורידו דאגה מלבכם אינני משמיץ שום רשת) אלא רשת עם שירותים מאוד מתקדמים... ודרך אגב...השיר זה לא How Are You אלא Bohemian Like You. סתם...לידע הכללי שלכם :) <-----> Enjoy

חי אדר

New member
אין בזה כלום

היו שמועות שפורסמו בTHEMARKER וגם בGLOBES כאילו עומד להיות מיזוג אבל בפועל לא היה בזה כלום. בזמנו פרשנים כלכליים צפו שכן יהיה מיזוג, אבל עם מירס דווקא. אני לא מבין למה אתה אומר שמנויי orange יכולים להיות באחת הרשתות המובילות ביותר בעולם בזמן שהם כבר בכזו? אגב, פלאפון רצו לייבא לארץ את המותג VIRGIN אבל בסוף לא יצא מזה כלום.

ashomer

New member
זה בדיוק מה שכתבתי.

שהיו דיבורים על מיזוג אבל זה נגמר בכלום!

למעלה