מתגבשת קבוצת גרושות חרדיות, ללא ילדים, ירושלמ

מתגבשת קבוצת גרושות חרדיות, ללא ילדים, ירושלמ

ירושלמיות. למפגשים של כייף, החלפת חוויות, שיתוף וכו' בכל מפגש תימסר גם הרצאה מעניינת. המפגשים יתקיימו בדירה של אחת הבנות בשכונת בית וגן בירושלים. לפרטים: נא להשאיר במסרים. לאיכותיות בלבד!

הבהרה בהקשר לזה

אני פרסמתי את המודעה, כי מי שמארגנת את זה - אין לה ניק רשום בתפוז. מי שרצינית ורוצה - מוזמנת לפנות אליה ישירות. רונית 054-8490-570

כי הן

על רמה. והן זמינות יותר לבילויים. ואין אצלן רעש ובלאגן בבית. ואם הן לא עברו לידה, אז הגוף שלהן לא עבר שינויים {קרי:חטובות}. יש עוד כמה סיבות, אבל אני מנועה מלפרט מפאת הצביון הדתי של הפורום.

גרושות ללא ילדים

ההתארגנות היא לגרושות ללא ילדים דווקה כי יש כבר ארגון שכזה לגרושות+ילדים המקיים מפגשים, פעילויות, חונכויות חגים וכ"ו, אך הם אינם מקבלים גרושות ללא, כי הצרכים מאוד שונים, לדוג' גרושה עם ילדים עושה שבתות עם משפחתה כמובן, ז.א. ילדיה. העניינים המעסיקים אותה ביום יום הם ילדיה לאומת זאת גרושות ללא ילדים במיוחד בימי חג או כאלה קשה להם יותר, כולם אז עסוקים במשפחותיהם והן לבד ועוד הרבה דוגמאות כנ"ל, לכן אני מנסה לארגן משהו במיוחד לללא ילדים, אולי גם אם ישנם צעירות גרושות עם ילד אחד קטן אפשר להתפשר,

נאהבת11

New member
אני גרושה בת 22 פלוס 2 בנות

ויש לי גוף (חטוב) שלא נראה בכלל שעברתי שתי לידות, שרואים אותי בחוץ הרבה פעמים שואלים אותי אם אני כלה.

רבבה10

New member
ההכללה ממש לא במקום ואפילו מקוממת..

ואם היא גרושה עם ילדים בוגרים? הרי להם יש את העיסוקים והחברים שלהם, ממש לא מחכים שאמא תבוא מהעבודה ותכין להם לאכול/ תשחק איתם/ תעסיק אותם/ תיקח אותם לחוג כזה או אחר/ תקפיץ לחברה/ לבני עקיבא/עזרא... והרשימה עוד ארוכה... לדעתי סוג של דעה קדומה... או משהו מעין זה... וממש לא הייתי מעוניינת להיכנס למועדון אקסלוסיבי כגון זה שדובר עליו כי את מה שיש לי אני מאחלת להרבה. ושכחתי לציין עוד דבר, כשאני איתן.. לא מאמינים שאני האמא... קצת חומר למחשבה ....

דוני אם

New member
לכל הגרושות והפרודות המקסימות פה בפורום|חיבוק

צעירות יותר, וצעירות ברוחן עם ילדים ובלי ילדים שעברו לידות ולא עברו לידות... כאן בפורום- אני חושבת שמקבלים בחום את כולן לא משנה הגיל והסטטוס ההורי. אנחנו לא צריכות להצטדק על כך שיש לנו ילדים, או להצטער על כך רק בגלל שמשהו החליט לפתוח קבוצה של "כיף" לסוג מסוים בלבד. אוהבת ומשתתפת פה עם כולן
ולך, חרדי לא שגרתי, הייתי מציעה להעביר לזו שפותחת את הקבוצה, שלפעמים קבוצה מדי הומוגנית היא משעממת, לא יעילה ולא מחזיקה מעמד, דווקא קבוצות הטרוגניות ומגוונות הן אלו שנותנות הרבהיותר כח, מגוונות ומלאות יותר בתוכן. כך שאם ה"היא" שאתה מדבר עליה מחפשת קבוצה "איכותית" באמת... (סווג לפי גיל הוא ממש לא סווג לפי איכות) כדאי לה להיות עם ראש קצת יותר פתוח... וזה לא מנגיעה אישית, כי אני ממילא לא אגיע, לא ירושלמית עם ילדים (3 אפילו, שנים מעל המותר
ולא מעונינת בערבי כיף מסווגים..

למעלה