מתגייסים נגד טבח הדולפינים-nrg

oferplone

New member
מתגייסים נגד טבח הדולפינים-nrg

מתגייסים נגד טבח הדולפינים אלפי דולפינים נטבחים מדי שנה ביפן. עכשיו מסתבר שפארקי מים מרחבי העולם לוקחים חלק ברצח הסיטונאי. הנה הסרטון עם ההוכחות NRG מעריב 6/10/2005 20:30 :ארגון מחמל"י, העוקב בדאגה אחרי המעשים המבוצעים ביפן, קורא לציבור הרחב להביע את מחאתו בפני שגרירות יפן בארץ באמצעות עצומה זו אשר מצטרפת למאות עצומות נוספות בכל רחבי העולם. "חשיבות הדולפינים, אשר שומרים על איזון אקולוגי בים, הינה רבה ביותר וצייד הדולפינים באופן המבוצע היום ביפן עלול לגרום בסופו של דבר לפגיעה קשה ביותר באוכלוסיית הדולפינים בכלל", אומרים אנשי הארגון, "איננו מבינים כיצד הממשלה היפנית משלימה עם הפגיעה בחיות אלו לשם מטרות מסחר ושעשוע תוך כדי סיכונן הקיומי וסיכון הסביבה האקולוגית הימית".

offir35

New member
כתבה בערוץ 1 על טבח הדולפינים

ראיתי עכשיו כתבה ב"רואים עולם" של ערוץ 1 על הטבח שמבצעים ביפן כנגד דולפינים ולוויתנים ולא יכולתי שלא להרגיש כעס נורא וחוסר אונים. מה ניתן לעשות כנגד הרשעות והאכזריות הזו. צריך כמובן להתארגן, אין לי מושג איך ולפעול כנגד מדיניות הרוע הזו של ממשלת יפן. אני באופן אישי מתכוון להתחיל בחרם מוחלט על כל מה שמיוצר ומיובא מיפן. לא יודע מה זה יכול לעזור אבל באופן אישי אני לא מוכן לתמוך במדינה שרואה ב"דיג" דולפינים (ועוד בצורה אכזרית ביותר שנראתה בכתבה) לגיטימי לחלוטין. אז זהו. מבחינתי לא סוני ולא מזדה....

נוסח של אימייל לשגרירות יפן

ראיתי באתר מעריב סירטון על צרכי הפרנסה של הדייגים שלכם, רציתי לחזק את ידכם ולומר לכם שהירוקים (בעולם בכלל ובעולם בפרט) ידועים כאנשים שהכי פחות תורמים לחברה ולסביבתם, ולרוב הם אנשים בעלי אמצעים מהמעמד הבינוני ומעלה שאינם מודעים כלל לקושי של האנשים בעולם לשרוד ולחיות כראוי, וכל הפעילות הזו היא רק כדי להשקיט את מצפונם (שהם אינם יכולים לראות את הדברים מוכרחי המציאות האלו) שאינו פעיל בדרך כלל... כל המיילים שישלחו אליכם הם או של אנשים שהתרגשו לרגע מהסרטון (האמת, לא רואים שם כלום), או של אנשים שאם הייתם מכירים את סולם הערכים שלהם הייתם חוסמים אותם לעד (ועדיף שכך). חזקו ואמצו.

למעלה