מתגייסת

ooopsa

New member
מתגייסת

זה פתאום נפל עלי.. פתאום הבנתי שעוד כמה ימיים אני כבר לא יהיה בבית, כבר אני יהיה בתוך מסגרת אחרת, מסגרת נוקשה שאין בה רחמים עצמיים. אני מרגישה מוזר. כבר יצאתי מהבית לתקופות. טסתי לבד לחול ל3 חודש. התמודדתי עם זה שאמא לא לידי ואני הכי ילדה של אמא. אבל אני יושבת עכשיו מול המחשב ובוכה... אני לא מצליחה להירדם ובוכה. אני לא יודעת למה. אני לא רוצה פתאום לעזוב את הבית. לעזוב את מה שהיה לי כלכך טוב... אולי אני פשוט מפחדת להתבגר? אולי אני מפחדת להתחיל פרק חדש בחיים - כי היה לי כלכך טוב עד עכשיו. לקח לי כלכך הרבה זמן למצוא את עצמי ולדעת כמה אני שווה בתוך המעגל החברתי. או שואלי סתם לא ניצלתי את הזמן עם אמא שלי ביעילות והתרכזתי בחברים שלי יותר מידי. כי עד שיש לי חברי נפש אני מפחדת לאבד אותם. אני רוצה את אמא שלי לידי עוד קצת - אולי זה ישמע ילדותי אבל אני כבר מתגעגעת אליה. כלכך חיכיתי לגיוס, לעזוב את הבית, לשנות אווירה - ואני עכשיו יושבת בוכה מפחד... אוףף - רק שיהיה לי טוב, ושאני יעבור את זה כבר!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שינויים...

"ושוב בועה בזמן ושוב ילדה בגן יד ביד עם אמא נוצץ הלילה אור גחליליות נתת לי שם את השבילים וים הרוך גלים גלים כי ככה אמהות נולדו להיות" (כתר שמש/ צרויה להב) עוד כמה ימים המון דברים ישתנו לך פתאום.. תשני במקום לא מוכר, במיטה שהיא לא שלך, עם נערות שאת לא מכירה.. ובלי אמא.. מצד אחד, יש בזה משהו מרגש.. התחלה חדשה, שינוי, משהו שחיכית וציפית לו הרבה זמן.. ומצד שני, זה מפחיד, השינוי הזה.. מפחיד שיהיה קשה מידי, שתרגישי לבד, שהגעגועים יציפו אותך.. מפחיד שלא יהיה מי שירגיע, מי שיחבק.. אפילו האוכל לא יהיה של אמא.. בעיקר, מפחיד שכל מה שהכרת ובנית לעצמך עד עכשיו יעלם לך. החברות, ההרגשה הטובה, המקום הטוב שהגעת אליו בחיים שלך כרגע.. לפעמים שינויים, כמה שהם מפחידים, הם מחזקים ומכשלים אותנו.. גם הגעגוגעים לפעמים יכולים להביא למקומות טובים, לקרב בין אנשים, לחזק את הקשר עם החברות, עם אמא.. אנחנו מאחלים לך שיהיה גיוס כמה שיותר קל עבורך ושתהיה לך חוויה טובה. ואת מוזמנת לשתף אותנו עוד בפחדים ובחששות שלך לקראת הגיוס... בהצלחה!

למעלה