מתגייס בעוד יומיים

avitix

New member
מתגייס בעוד יומיים

היי
אחרי הרבה זמן ומאמצים, אני מתגייס בעוד יומיים לתפקיד בחיל המודיעין.
רציתי להגיד תודה רבה רבה על העזרה!!!!!
ואם יש טיפים לטירונות ולשירות עצמו אשמח לשמוע.
נ.ב. ביום חיול{היום הראשון} מה עושים?ובאיזה שעה הוא נגמר +-???
פשוט עדייין לא אמרו לי כלום בתא מתנדבים אמרו שיעשו היום סבב שיחות ויגידו אבל לא התקשרו...

noboya

New member
מזל טוב!!

מברוק!
לגבי היום חיול - נוסעים מלשכת הגיוס לבקו"ם, עוברים תהליך גיוס מלא (כולל צילומים, קבלת חוגר, צילום שיניים, חיסונים, קבלת מדים (ועלייה על מדים מהר כמובן) ותדריך יציאה לקראת הטירונות שבה נותנים את כל הפרטים על הטירונות ודרכים ליצור קשר. בדרך כלל יש גם זמן לשאלות. היום נגמר בערך בשתיים בצהריים (לפעמים נגרר גם עד ארבע).
טיפים לטירונות - פוגשים שם כמה אנשים שאחרי כל התהליך גיוס רוצים לפרוש כמעט מיד, לפעמים אין כאלה ולפעמים יש הרבה. חשוב לא לשים לב אליהם - אתה מתנדב מהסיבות שלך, כנראה שהסיבה שלהם לא הייתה מספיק טובה. חוץ מזה תעשה חיים ותיצור הרבה קשרים, הם נשארים יותר זמן ממה שנדמה לך...
טיפים לשירות - הרבה אנשים יגידו לך שהם לא מבינים, יכולת שלא לשרת ואף אחד לא היה אומר לך כלום! תתעלם. כמו בכל מקום יש אנשים שלא רוצים להיות באותו מקום.
רצוי שלא להתבייש בסיבת הפטור, זה ימנע מאנשים להתלונן על דברים שאתה לא עושה כמו שמירות וכד'.
תמיד אבל תמיד - להתייחס לצבא כחוויה ולעשות את התפקיד על הצד הטוב ביותר, גם אם הוא קטן.
&nbsp
כל הכבוד והמון בהצלחה!!!!

נ ו ע ה 12

New member
אין כמוך! avitix מזל טוב ובהצלחה

avitix

New member
תודה

הגיוני שעושים טירונות בבהד 6{ככה התקשרו להגיד לי} ? חשבתי שעושים בבהד 7..
ואיך המפקדים בסדיר יותר זורמים לגבי יציאות, תספורת וכאלה??

נ ו ע ה 12

New member
הטירונות מתקיימת בבה"ד כלשהו בצריפין - לאו דווקא 6 או 7

אם אמרו לך 6 אז זה שם :)
&nbsp
לגבי יציאות בסדיר - תלוי מאוד במפקדים ובמדיניות ואופי היחידה. דיגום וכו'- גם, אבל יש גם מ"צ

למעלה