מתגייס בקרוב ולא רוצה להסתפר

Kvasxaro

New member
מתגייס בקרוב ולא רוצה להסתפר

שלום,
אני אמור להתגייס עוד שנה-שנתיים (עוד לא יודע לאיזה תפקיד) ויש לי שיער ארוך (כרגע עד הכתפיים) וממש הייתי מעדיף לא להיות מוכרח להסתפר כשאתגייס. מישהו יודע אולי איך אפשר לקבל פתור או לפחות להשאיר חלק מהשיער? אני שאפשר לקבל פטור עד חמש ס"מ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אני כבר מעדיף להסתפר קצוץ. אז אם מישהו יודע על איזה משהו שאפשר לעשות (כל דבר: תפקיד מסוים, אישור מיוחד, להשתמש בקשרים, לא יודע מה... זה לא שאני מוכן לעשות הכל, מקסימום אני אראה שאין מה לעשות ואתמודד) אז אשמח אם תשתפו אותי.
נ"ב
בבקשה תמנעו מלהגיב תגובות של "יא נקבה תסתפר פשוט" או "תסתפר עכשיו פשוט". זה ממש לא יעיל...
תודה מראש!

DorSht

New member
יש לך זמן...

האם היית בצו ראשון?
אם כן, ציינת את הבעיה?
אתה יכול לנסות לבקש לפגוש קב"ן טרם הגיוס, אבל גם אם יאשרו לך פטור שיער מדובר ב3/5 ס"מ לרוב. נדיר שיאשרו לך אורך כמו שיש לך עכשיו.

תפקיד מסוים שאתה יכול לעשות כדי לשמור על השיער שלך? אולי איזשהו תפקיד שכרוך בהסוואתך כאזרח, כלומר אתה חייל אבל תלך על אזרחי וכך לא תחשף זהותך, אבל רצוי שלא נדון בתפקידים כאלה בפורום...
קשרים לא יעזרו לך במקרה הזה, אלא אם כן אתה מכיר מישהו שמכיר קב"ן שיאשר לך פטור כזה, אבל הסיכוי שיאשרו לך דבר כזה שואף לאפס. צר לי לאכזב אותך.

RoyceGracie

New member
רק אם תשים כיפה של ברסלב על הראש ותשאיר פאות

זו הדרך היחידה שיתנו לך להשאיר חלק מהשיער הארוך (כפאות)

למעלה