מתגייס ב10/10 וסובל מבעיות גב דחוף!

1NISIM1

New member
מתגייס ב10/10 וסובל מבעיות גב דחוף!

דחוףףף..אני סובל מספונדליסטזיס L4L5 ואני מתגייס ב-10/10!!! ההחלקה מתבטאת ברבע הראשון של החוליה ... רציתי לשאול איזה תרגילים לא מומלץ לי לעשות עקב הבעיה הזאת בטירונות שאני הולך לעבור (02) ובכלל איזה תרגילים יכולים לעזור לי ואיזה לא מומלצים...(כמו ריצה כפיפות בטן שכיבות שמיכה וכדומה) הייתי בכמה טיפוליי פיזיותרפיה אבל בגלל הגיוס אני נאלץ להפסיקם... תודה מראש לכל המגיבים ויום טוב

קישקוש

New member
הכי טוב,

לחזור לפיזיו' לעוד פגישה ולשאול את כל השאלות באופן מסודר. אצלינו במכון יש פיזיותרפיסטית מומחית ליעוץ לפעילות גופנית. תברר האם יש אצלכם גם כן כזו.. דרך האינטרנט זה נורא קשה ליעץ. בהצלחה!

גיוס קל...

נו..נשארו רק עוד חמישה ימים....גם אם נמליץ על תרגילים אני לא מאמינה שזה כבר יעזור...
ועכשיו ברצינות. בדרך כלל במצב כמו שלך רצוי להמנע מקשת מוגברת בגב, אבל זה דורש קודם בדיקה. תנסה להיזכר בתרגילים או הנחיות שקבלת במהלך טיפולי הפיזיותרפיה.שמור על יציבה נכונה במיוחד בזמן מאמצים והרמת משאות כבדים. יתכן ויתנו לך הקלות במהלך הטירונות אך לשם כך תצטרך לפנות לאורתופד צבאי. בנוסף, תוכל להמשיך את טיפולי הפיזיותרפיה גם במסגרת הצבאית. שמור על עצמך
יעל

1NISIM1

New member
קודם תורה רבה על התגובות ../images/Emo13.gif

הבעיה היא שלא הייתי בהרבה פגישות בפיזיותרפיה ובפגישות המועטות שהייתי אמרו לי לא להקשית את הגב לימדו אותי כמה תרגילים על נשימות לחיזוק שרירי ריצפת האגן או תחתית אגן לא זוכר ולשמור על יציבה והאורטופד שלי המליץ לי לא להרים משאות כבדים.... רציתי לשאול אם אתם יודעים למשל אם ריצות יכולת לשפר את מצבי או להרע וכך גם לגבי שכיבות שמיכה וכפיפות בטן...

למעלה