מתגייס מחר :)

LORSIN

New member
מתגייס מחר :)

ממחר, הגיל הממוצע של כותבי ההודעות בפורום יעלה בהרבה.. =]

אני מתגייס לחיל השיריון, איחולי הצלחה או חוויות צבאיות ייתקבלו בכיף.

איך אראה עכשיו בLIVE את ג'ונס נגד אבנס..

גיא ע

New member
שיהיה בהצלחה! גם אני שריונר בעברי...

חטיבה 7 גדוד 75

TKO34

New member
היית בפלוגה כ' או בפלוגה מ' ?

WOW אני גם מחזור אוג' 96 חטיבה 7 גד' 75

עולם קטן :)

גיא ע

New member
חחח... הייתי בפלוגה כ' עד שיצאתי לקצונה...

אבל אני יותר זקן ממך בכמה שנים

באסטר1

New member
לא בשלב הצעירות שלו

יעבור זמן עד שהוא ימצא תזמן לראות UFC באייפוד

AmitNHB

New member
פאדיחות
כל הזמן הזה אנחנו מריצים דיונים

על איזה טראקר פורנו ויותר שווה ומסתבר שיש לנו זאטוטים בפורום...

שיהיה גיוס קל ותשמור על עצמך, חבר.

בהצלחה גם אני רציתי שיריון שהתגייסתי

אבל במקום זה מצאתי את עצמי נער מקם הייתי בעייתי סיימתי אחרי שנתיים וחודש בתור ג'ובניק חחחחחחחחחחח

גבר לך תיהיה לוחם אל תחשוב לרגע ליהיות ג'ובניק שיהיה לך כל ההצלחה שבעולם בשם כל הפורום.

(נ.ב אל תתאמץ פיזית יותר מידי בטירונות אתה תעבור אותה גם ככה ושהמכים שלך יקפצו לך בסופו של דבר הם גם יעברו על הגבול של מה מותר להם ומה אסור! כלא זאת חוויה במיוחד בזמן טירונות זה דרך להשלים שעות שינה!!!!)

כמה טימטום בהודעה אחת

ניסיתי למצוא מילה אחרת לטימטום כדי זה לא ישמע כ"כ בוטה..לא מצאתי

צודק ניסוח ממש לא טוב נסביר את עצמי

נ.ב אל תתאמץ פיזית יותר מידי בטירונות כי אין סיבה לסיים אותה בנזק כמו כל מיני שברים מיותרים ממשקלים מוגזמים שנתנו לך או פקלים מיותרים שהסכמתה עליהם כדי להראות שאתה טוב וכדו'.
ושהמכים שלך יקפצו לך אם הם יתחילו להתפזם כי הם נוטים לעבור על מה שמותר להם מבחינת פקודות, אין מה להתרגש מכל מיני עונשים מיותרים מקסימום כלא תשלים שעות שינה!
הטירונות זאת חוויה!
ג'ובניק הכוונה למי שבא להראות נוכחות וללכת ולא לאלו שלקחו על עצמם תפקידים אחרים שלא קרביים, לא צריך להיות אחד כזה הכי טוב ליהיות אחד שנותן מעצמו כי רק ככה עוברים את זה!
באתי לעודד יצאתי האיש הרע! אז בוא ננסח את עמצי יותר טוב כמי שלמד על בשרו מניסיון של מעט שנים אחורה!
בהצלחה!

ול"חצי קארט" אם משהו לא מצא חן בעיניך יש דרך להגיד ולא ישר לקלל.

udi102

New member
בהצלחה

תזהר לא להפצע ,אתה טוב לצבא ולמשרד הבטחון רק שאתה בריא ,תשאל אלפי נכי צה"ל

שיהיה המון בהצלחה

כל ההתחלות קשות ובמיוחד התחלת הצבא. זה שוק לא קל בהתחלה אז תקח בחשבון שכולם עוברים את זה בסוף ותהיה אופטימי וחיובי.
אתה בחור אינטלגנט ואיכותי, תעבור את הטירונות וההתחלה הקשה ואני בטוח שמהר מאוד תתקדם לפיקוד ותמצא את מקומך במערכת.
שיהיה המון בהצלחה!

למעלה