מתגייס עוד שבוע וצריך הצעות לתפקיד!

roy x

New member
מתגייס עוד שבוע וצריך הצעות לתפקיד!

אני זקוק לעזרה דחופה!! יש לי נתונים, אך פרופיל לא קרבי.... אני הולך לטירונות כלל צהלית (תחילת אפריל), ביום הגיוס אני נפגש עם קצין מיון, ואמור לבחור מבין כל מיני תפקידים ג`ובניקיים.....(עקב דחיות, עירעורים וכו` לא הייתי בקד``צים כלשהם) יש לכם הצעות לתפקידים מעניינים?? מודיעין, מחשבים, חיל הקשר וכאלה? אני לא יודע מה לבחור בדיוק... תהיו ספציפיים בבקשה...(תציעו תפקידים מסויימים, לא חילות בלבד)..

segala

New member
לדעתי....

זה מאוד תלוי ברצון שלך להתגייס... כי מצד אחד יכולים לתת לך אחלה תפקיד - אבל מה, אין לך בגלל ראש לצה``ל, והתפקיד הזה כרוך בהמון למידה והשקעה (כמו לדוגמא תכנות בממר``ם, או מודיעין...) אבל אם אין לך כוח לשרת אז תמיד אתה יכול לבקש להגיש קפה איפשהו :). אני בטוח שמחפשים אנשים כאלו. תחשוב טוב טוב מה אתה הולך להגיד לקצין מיון כי אין הרבה דרך חזרה אח``כ.....

roy x

New member
לא כ``כ עזרת-חייל בלאי,עכסן, תנו טיפ

SEGALA - יש לי רצון להשקיע. יש לי ידע מצויין במחשבים - אבל האם יש סיכוי שיתנו לי להכנס לממר``ם או משהו בסגנון בלי שהייתי בקד``צ?? דיברתי עם קצין לפני יומיים והוא אמר שיכולים להציע לי גם דברים בסגנון: חובש מרפאה, *ראש לשכה* בשלישות\קרייה (נשמע ממש טוב - מה זה??) תפקיד בחיל הקשר, חימוש (נו צ`אנס), תחזוקה (כנ``ל), תפקיד בכיר בחיל האוויר (נשמע טוב....) מה מהם הכי עדיף?? ההתלבטוב שלי היא בין ראש לשכה לחיל האוויר, אם אכן יוצעו לי.

עצות אחיטופל ישנן לרוב....

ולי יש אפילו יותר! אם אתה שואל אותי כך חובש מרפאה. הרי זו עובדה ידועה שכל סוג שירות לא משנה עד כמה מעניין הוא יהיה, הוא עדיין יהיה שווה לתחת! אז ככה שלפחות כחובש יש לך נגישות לוואליום משככי כאבים למיניהם, וואבן. כל שאר דיברי מתיקה שנועדו בבסיסו של דבר להקל על הכאב הרב, ואם הכאב מקורו בשירות צבאי, אז מה רע?

segala

New member
אז תגיד....

ממר``ם בלי קד``צ? בחיים לא. בעיקרון, הקורס שלפני תכנות בממר``ם הוא חצי שנה - ואם לא עשית אותו.... אני לר בטוח, אבל מאמין ב 101% שלא תגיע לשם - ולא משנה כמה ידע יש לך המחשבים... גם לי יש ואין שום כניסה לשם בלי קד``צ... אז תשכח מזה.... חובש מרפאה? מה זה? כאילו... חובש במרפאה... אחד שלא עושה כלום ורק כשמישהו נחתך מנייר הוא שם לו פלסטר? חחחח ראש לשכה? נשמע מ-א-ו-ד משעמם חיל קשר? בלי מבחנים וזה... לאן כבר יכולים לשלוח אותך? לתקן אנטנה? חימוש..... אמרו לי להתרחק כמו מאש... אז אני רק אומר.... תחזוקה.... ממה שאני יודע מחברים שלי - יש שם הרבה קומבינות אבל כולם רוצים לצרת משם ככה שמה שנשאר זה חיל האויר... שגם נשמע הכי מעניין.... למרות שכמו חיל קשר, בללי מבחנים אין הרבה מה לעשות.... למרות שזה חייל גדול.. אני הייתי הולך על זה. :) בהצלחה

למעלה