מתגלגלים על אופניים ב
אנשים

מתגלגלים על אופניים ב../images/Emo43.gif אנשים

עיריית תל אביב-יפו נערכת ליום האופניים שיחול בחג הסוכות הקרוב ומעניקה לכם פרסים שווים במיוחד
תמיד חלמת להופיע על שלטי חוצות? עכשיו החלום יכול להפוך למציאות! היכנסי לפורום דוגמנות, העלי תמונה שלך, הדוגמנית הבאה שלנו, על אופניים ואולי תמונתך תופיע על שלטי חוצות ברחבי תל אביב! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=2927
נמל תל אביב? פארק הירקון? נתיבי איילון ביום כיפור? מהו מסלול האופניים התל-אביבי המושלם? היכנסו לפורום אופניים, הציעו לנו את המסלול שלכם ואולי תזכו בזוג אופניים יוקרתי! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=2905
הטיול המשפחתי בפארק הירקון... היום בו לימדתם את האפרוח לרכב בכיכר רבין... הפעם הראשונה בה הילדה רכבה בלי גלגלי עזר בנמל תל אביב... רוצים להראות לנו את תל אביב דרך העיניים (והאופניים) שלכם? היכנסו לפורום הורים וילדים מבלים, והעלו תמונות מטיולי אופניים משפחתיים בתל אביב. התמונה המוצלחת ביותר תזכה את המשפחה המאושרת בזוג אופניים יוקרתי לילד! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=2915

shiray

New member
נצל"ש- סטליסט מלפני שניה בערך...

הם רק הולכים ומשתפרים... * Give * Pancake * Cornflake Girl * Little Earthquakes * Concertina * Starling * Sweet Dreams * Spark * Northern Lad * Siren * Bells For Her * Butterfly * Roosterspur Bridge * Putting The Damage On * Curtain Call * Police Me * Precious Things * Strong Black Vine * Bouncing Off Clouds * Bliss * Big Wheel וד"א, אני לא הולכת לעודד למשהו לא חוקי, אבל אני רק אגיד ששמעתי כמה הופעות מהטור, והן ממש טובות!!! לכל חברי פורום יססייד...

avivs

New member
פאק!

הייתי גומר בהופעה כזו. באמת. פנקייק! והנה תמונה חדשה של טורי - מדהימה בעיניי.

shiray

New member
באמת תמונה טובה...

אבל מדגיש לי את זה שאני לא מבינה מה קורה איתה- אם היא יודעת להכיר גם בתמונות עם פוטושופ טוב, למה לא לדבוק בזה?! ואם יש לה שיק (ויש לה, ראינו במיטס אנד גריטס), והיא לא רוצה שמועות על הריון, למה הדבר התכלת הזה שהיא לבשה שמדגיש בטן בצורה מטורפת?!

shiray

New member
שלמות... למרות שיש יותר מדי שירים קבועים...

הסטליסט השנה האמת יחסית קבוע... ז"א יש לא מעט הפתעות, אבל למשל ההתחלה של ההופעה שלנו- גיב, בודי אנד סול, קורנפלייק ואז ליטל אמסטרדם- נראה כבר כמה פעמים, וזה קצת מבאס... כמובן שהסוף בכלל בקושי בקושי משתנה... זה במצב שאם בהדרן (של ה2 שירים הפעם, שזה הכי מבאס) פתאום היא עושה את ביג וויל ראשון ואז שיר, זה שוקר... והאמת שיש לא מעט שירים שאני הרבה יותר אוהבת את הגרסה שלהם בטור הזה... למשל ליטל אמסטרדם- גאונות!!!! כששמענו את זה בהופעה היינו פשוט בשוק! הסולו באמצע אחחחחחח, וזו פשוט הגרסה שלה לשיר בטור הזה... בלס פחות טוב, אין מה לעשות, ופרשס לוקח זמן להתרגל שהיא העלימה כמעט לגמרי את הגירללללל... בהופעה באמסטרדם לא הבנתי מה קורה, חשבתי שהיא שונאת אותנו או משהו, ואז שוב- זו הגרסה הפעם... קיצר מומלץ להאזין ולהתרשם

shiray

New member
וואי לרגע חשבתי שאת כופרת

ושדירדרנו אותך עם כל הפרשנויות לטורי, וטורי... ואז פתחתי חלון וגיליתי שחושך מצרים בחוץ...

רעוּת

New member
תם טקס יום הכיפורים ../images/Emo16.gif.

אוף, מכירים את זה שאתם מתווכחים עם מישהו ורק אחכ פתאום אתם נזכרים במלא טיעונים טובים שהייתם צריכים לומר לו?? אז אתמול התווכחתי עם חברתי שחזרה בתשובה (
) על סוגיית החרדים ("טפילים חברתיים, שיתגייסו וימותו גם הם ואם הם לא מתו אז שילכו לעבוד אחכ" מול "ללמוד תורה 12 שעות ביום זה הקרבה עצמית והם עושים את זה בשביל כולנו"
) ואז היא אמרה לי שלמה הם צריכים לעמוד בצפירה אם הם לא מתחברים לזה ויש כאלה שרואים בזה מנהג גויים, אז כמובן שהתחלתי להתכווח איתה על זה שהיא מפגרת, אבל תכלס הייתי צריכה להגיד לה "אם אני יכולה לא לנסוע 24 שעות מתוך כבוד (או לפחות חוסר-זלזול-בפומבי) ליום-עבודת-אלילים שלהם, הם יכולים לעמוד דקה בצפירה מתוך כבוד לכל אלו שמתו"
. לא לנסוע ולא לראות טלויזיה 24 שעות זה הרבה יותר הקרבה מלעמוד דקה וחצי
. אבל מה הטעם, גם ככה אי אפשר לדבר איתם בהגיון
. הדת היא אופיום להמונים, כבר אמרתי?
.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה זמן ישנת? צריך המון המון המון המון טורי בשביל שזה יקרה
(סתם יואו, שום טורי לא ישבור אותי |מבועת|)

למעלה