מתגעגעים לפלוטו

pieceofmadness

New member
מתגעגעים לפלוטו ../images/Emo107.gif

הצבעה!! האם אתם בעד שמונה או תשע?? להשאיר את פלוטו בחוץ זה מוסר או פשע?? זה קרה כבר לפני שנה, פלוטו חבר ל*קרס* ו*אריס* ככוכב לכת ננסי, ויצא רשמית (עד כמה שהאיגוד האסטרונומי הבילנאומי נחשב רשמי) ממערכת השמש שלנו! שערוריה ישנה, ואנחנו כבר מתגעגעים... אז קדימה להצביע! מי חושב שצריך להחזיר את פלוטו, הילד התשיעי, לחיק המשפחה + נימוק מפורט, לכאן או לכאן.

מתן4ל

New member
"תנו לי נקודת משען ואזיז את העולם" (ארכימדס)

האיגוד האסטרונומי הבין לאומי בנה בעלות של 10 בחזקת 25 דולר מנוף קטן שנשען על נפטון וכך אילו ילד קטן שיושב על הכוכב אורנוס יכול לגרור את המנוף (במשך כמה שנים) ולהוציא את פלוטו ממערכת השמש - לאחר מאמצים רבים המסלול של פלוטו ניהיה יותר ויותר גדול עד שפלוטו סוף סוף התחיל להתרחק מהשמש במהירות מספיק גדולה בדרכו לאלפא סנטאורי. המ... אה לא... הוא לא ממש יצא ממערכת השמש הוא פשוט רשום באיזה חור בתור כוכבציק במקום בתור כוכב. זה הדבר האחרון שמזיז לי - כל עוד אני אוכל להסתכל על נקודה (אגב, לא זוהרת אלא שחורה) בשמים ולהגיד איזה מזל שלא זרקו את פלוטו בעזרת סופר מנוף, לא איכפת לי איך קוראים לו (כוכב או כוכבציק). יותר מזה!: אפילו אם הם היו בונים את המנוף הזה זה לא היה מזיז לי [פרט לעליה קלה במחירי הברזל/השמן/דלק/כל חומר שאי פעם היה באדמה של כדור הארץ לפני שהשמתמשו ברוב האדמה בכדור הארץ לבנית מנוף] בסך הכל היתה לי נקודה אחת פחות להסתכל עליה בגוגל סקי. וההלחטה הסופית שלי: ----------------------- אני לא בטוח שגרים על פלוטו יצורים אינטילגנטים שעשויים ממוליכי על (אבל אם פעם נקבל שדר רדיו מפלוטו "תוכנית זו בצעה פעולה לא חוקית ופעולתה תופסק" אני אבין שאנחנו צופים בהוצאה להורג על פלוטו) בכל מקרה אני חושב שהייתי מעדיף לספר להם שקראנו להם על שם אליל יווני (אם כי אני לא בטוח שדווקא אל השאול זה בחירה נכונה), ולא שהשדר הראשון מהם יהיה "אז מה אם הבית שלכם פי 5 יותר גדול כשתבואו לבקש עזרה בשיעורי בית במתמתיקה נזכור לכם את זה ("נראה אותכם מוצאים את המספר שסותר את השערת גולדבאך בלי ליהיות עשויים ממוליכי על |אות מסתורית| <עד היום המשמעות של האות האחרונה בשדר נותרה בגדר מסתורין אבל לאחר הרבה ניסיונות כושלים למצוא את המספר לבד המדענים סבורים שהמשמעות של התו הזה הוא "סמיילי מוציא לשון>.") בקיצור הייתי נשאר עם 9 כוכבים. (אפילו 10 למקרה שהתשובה שלהם תיהיה "אנחנו דווקא עשינו 3 יחידות אבל תשאלו את השכנים שלנו ב"זינה" (או איך שקוראים לכוכב הזה).)

pieceofmadness

New member
../images/Emo6.gif אתה גדול, אתה!!!

אבל נופל במיסקונספשן פשוט: תאר לעצמך שבעוד כמה שנים, כשניקח חופשה באחת הגלקסיות השערורייתיות (CL0958+4702, מיי פייבוריט!!), יש לך מושג איזו בושה מצמררת זו תהיה להודות שהבית שלנו נמצא באיזו מערכת שמש עלובה, בעלת שמונה כוכבים בלבד? איך יסתכלו עלינו?? פה טמונה הבעיה האמיתית. וזו ממש אכזריות, ככה לקרוע בשר משלנו, ולזרוק אותו לקבוצת הננסים!! היושר האישי שלי לא מפסיק לשיר בליפ-בליפ

מתן4ל

New member
צודקת,

לא מכיר את הגלקסיה הזו אבל אם הם אוהבים מערכת עם הרבה כוכבים אז אפשר לספור את כל הזבל שבחגורת האסטרואידים כהמון כוכבים (וגם את הלווין של הוט אם ממש בא לך
)

little moon

New member
"תנו לי בקבוק ספרייט ומספריים-

ואני כבר אשנה את העולם". ("מבצע סבתא"). תסלחו לי מאוד, אבל בתור הנציגה של אלה פה ש*לא* למדו 10 יחידות אסטרולוגיה בכיתה ח', אני רוצה לציין שכל מה שאני יודעת על פלוטו זה שהוא כלבלב מקיבוץ מגידו, וזה בעצם כל מה שחשוב.

little moon

New member
אוי ../images/Emo122.gif, אסטרולוגיה זו לא המילה שחיפשתי

זה רק מוכיח עד כמה אין לי מושג על מה אתם מדברים...

suki da yo

New member
ויש לו הכל, מרק ו../images/Emo217.gif

זה טוב ויפה, אבל בעצם נמאס לו לשבת סתם כך לבדו...

היה על זה תוכנית לפני שבועיים - שלושה

פרק של הסדרה Universe של ערוץ ההיסטוריה (שלדעתי משודרת בדיסקאברי). הם אמרו שיש רצועה ממש גדולה של כוכבים דומים לפלוטו, בערך באותו האיזור, אז לא יכלו להכניס את כולם כפלנטות. מה שהם עשו זה הגדירו כוכב לכת ככוכב שמסתובב סביב השמש וגם "מנקה" את הסביבה שלו, או משהו דומה לזה. סתם התחמקות, אבל באמת לא הגיוני שיהיו לנו מאות/אלפי/מיליוני פלנטות.

לא התכוונתי לדייק, הסברתי בשפה פשוטה

אני לא פיזיקאי ולא מתיימר להיות, רק רציתי שיהיה מובן למה אנשים חייבים שהכל יהיה מדוייק ?

darthziv

New member
נכון...

גם כשאני הייתי קטן חשבתי שלהשאיר את פלוטו בחוץ זה פשע ושמיקי צריך ל.... אמממ אוקיי.... המשכתי לקרוא..... וזה עדיין לא מצחיק, עזבו סתם עייף

sagima

New member
מגיע לו להיות חלק ממערכת השמש

אפילו אם רק בגלל שהוא היה הראשון שקיום שלו התגלה לפני שהוא נצפה בטלסקופ.

למעלה