מתגעגעת אליכם-

מתגעגעת אליכם-

עוברת עלי תקופה קשה . אני יודעת, שמעתם מספיק קיטורים לכל השבוע אבל אני לא יכולה להתאפק. שירי חולה בפעם השלישית במשך שישה שבועות. יש לי הרגשה שלמעון בו היא נמצאת יש חלק נכבד בזה , מלבד העובדה שהגעתי אתמול לעובדה ביחד עם רופא מומחה שכנראה יש לה מחסור בברזל שגורם לה לתפוס מחלות בקלות יותר. (בכל מקרה, שום דבר לא מצדיק את העובדה שהשבוע קיבלה אותה המטפלת כשהיא אפורה ורועדת מחום גבוה , לקחה אותה מהידים שלי וגם נישקה אותה!
) בנוסף לזה אנחנו בדילמה מתמדת של מקום המגורים. אנחנו מתים לעזוב כבר את העיר הזו כיום ששני מקומות העבודה שלנו רחוקים ורק העובדה ששירי פה במעון גורמת לנו לעזוב הכל ולרוץ הביתה בשעה מסוימת. אחריה אנחנו תקועים בבית במרחק בלתי סביר מכל מרכז קניות או בילוי שהוא. כדי לעשות סידורים צריך לסוע ולקחת את שירי מהמטפלת כחצי שעה ולחזור למרכז חצי שעה נוספת. רק מה, בעיה קטנטונת, נזילה "פצפונת" במטבח/סלון שמונעת ממני להציע את הדירה שלי להשכרה או מכירה. אבל הלואי שהבעיה היתה רק חוסר מציאת שוכר. אנחנו חיים בבית נוטף כשכל ארוחת צהרים כרוכה בפתיחת מטריה מעל השולחן. אני יודעת שיש אנשים שסובלים מנזילות בחורף אבל בטח לא ככה ולו היתה לנו ברירה היינו בורחים מהדירה מזמן כיון שהיא הוגדרה ע"י מומחה לרטיבות כבלתי ראויה למגורים. שירי זוחלת לה ואוספת חתיכות סיד מהרצפה , בכל שש שניות יש לנו מקצב קבוע של טיפטופים. ודי- אני שונאת לקטר. אני רק אוסיף תמונה או שניים שתבינו על מה אני מדברת. יש פה איזו עו"ד בתחום דיני נזיקין ? אני חייבת לקבל איזו חוות דעת לפני שאני הולכת לחנוק את הקבלן במו ידי.. טוב, שירי הקיאה, יש לי מה לעשות.

חוה 1

New member
זו הסיבה שהיא חולה כל כך הרבה

בית עם נזילות ועם רטיבות הוא מקור לכל המחלות.

הנה תמונה אחת

ששוה אלף מילים שלי. (התמונה צולמה לפני כחודש, מאז עוד עברו המון מים בתקרה והיא נראית הרבה יותר גרוע)

lulyK

New member
אוי ואבוי.....

נראה באמת לא כמו מקום שבטוח להעביר בו את החורף.

חוה 1

New member
אנחנו גרנו בדירה עם לחות

הקירות בחורף היו קרים ולחים . האמצעי שלי שהיום הוא בן 7 היה חולה ללא הפסקה שבוע חולה שבוע בריא. זה היה נורא ביום שעברנו דירה הילד נהיה בריא לתקופה ארוכה מאד.

מאיה אשמח להמליץ לכם על מומחה

לאיטום. אם הבניין שלכם לא בין 100, לא נראה לי שיש בעייה לא פתירה. אצלנו הייתה בעיית נזילה בגג לפני שקנינו את הדירה. הבאנו את המומחה הזה, שהוא ראש מחלקת איטום במרכז הישראלי לבנייה. קיבלנו את המלצותיו,קנינו ת הדירה בהורת מחיר והוא תיקן לנו. אמנם הוא לא זול אבל הכי מקצועי בתחום.

הבנין שלנו בן שנתים

והבאנו כבר מומחים לאיטום לקבל חוות דעת . רק שאין שופ הצדקה שנוציא מכיסינו כרגע כ- 10 אלפים דולר על תיקון כי לקבלן זה לא מזיז.

לכולם יש בעיות ונזילות

אבל שלנו כרגע הגרועה ביותר. הקבלן אינו מתעניין ולא בא לראות. לשיחות טלפון מיואשות הוא מגיב ב- "נבוא כשנוכל" במקרה הטוב , ו"תלכו לחדר אחר, יש לכם דירה גדולה" במקרה הרע.

חוה 1

New member
חצוף - אין ספק. אתם יכולים לתבוע

אותו ואין ספק שתזכו. בינתים אתם חייבים לעשות משהו למען בריאותכם.

אמברון

New member
אוי, זה נראה נורא!

אתם גרים בבנין מדורג? יש מעליכם מרפסת? אני שואלת מכיוון שגם אנחנו סבלנו מתופעה דומה בבית בירושלים, והסתבר שהבעיה היא דווקא באיטום במרפסת של השכנים. פעולה פשוטה יחסית (אבל קצת יקרה) פתרה את הבעיה. שולחת
ים להחלמה מהירה

בדיוק כך!

יש קומה מעלינו והנזילה מהמרפסת. בזמנים הטובים כשהיה לקבלן רצון טוב הוא שלח את הפועלים להציף את המרפסת וראה שהמפלס אכן ירד, רק שלקח חודשיים עד שהרטיבות הגיעה אלינו. הפעולה שהיתה יכולה להיות פשוטה היא לאטום מחדש אך בשלב זה כבר צריך להוציא את כל המרצפות , החול הרטוב , לאטום ולסגור וכל זה קצת יותר מקצת יקר.

yaelia

New member
אוי ואבוי

מאחלת רק שיחלפו המחלות ושאיכשהו תשקמו את התקרה והנזילות הנוראיות. גרתי פעם בבית כזה ואני יודעת כמה הלחות והרטיבות מבאסות וכמה לא בריאות.

cookie1

New member
../images/Emo24.gif אוי

נשמע ממש ממש קשה. זו דירה חדשה שקניתם ?
לשירי

../images/Emo24.gifכל כך מזדהה איתך

בשבוע שעבר החל טפטוף בחדר השינה שלנו. הגג שלנו מאוד ישן ולא בא לנו (אלא אם כן נמצא מימון, שלא כרוך בהלוואות והתחייבויות) להתחיל להחליף את כולו. הטפטוף הזה, שהיה באמת קטן ונקודתי כמעט הוציא אותי מדעתי. למחרת בבוקר הגיע הגגן (כך קוראים לאיש שמחליף רעפים?), החליף 2 רעפים ובא לציון גואל. אין לך מושג כמה מאושרת הייתי כל הסופשבוע האחרון - סה"כ יום אחד של טפטוף. כך שאני ממש ממש מבינה אותך, ומחזקת אותך במלחמתכם בקבלן הנוכל שלכם. אם בינתיים תוכלו להרשות לעצמכם להתפנות משם זה יהיה נהדר, כי לי זה פשוט העכיר את מצב הרוח (להזכירך - רק יום אחד). כל טוב.

נשמע שאת ברוח קרב,

את באה איתי ביחד לקרוע לו את הצורה? אני מגדלת ציפורנים לצורך הענין.

למעלה