מתגעגעת אליכם-

דפנה מי

New member
לא סובלת לגדל צפורניים../images/Emo3.gif

אבל מכיוון שגם אני גרה בבניין שקיים כמעט 3 שנים (אני גרה בו שנתיים וחצי) והחל מהשנה השנייה בעלי חבר בועד, אני שומעת מספיק מושגים, כולל האגודה להגנת הדייר ושנת בדק ובכלל אחריות שיש לקבלן בעניין (בעלי "זרק" שבעניין הנזילות כנראה יש 7 שנים אחריות) ויש לנו שכן בבניין שמייעץ כי הוא עוסק בתחום הבנייה, וגם אחי עובד בתחום (וקנה בית לפני שנתיים) ואבא שלי קבלן בדימוס.... אז יש לך (ובכלל לבניין) המון זכויות וגורמים לטובתכם. ציוץ קטן ותגיעו רחוק. אם בא לך תכתבי (או שלחי במסר-עדיף) של איזו חב' בנייה, מי הקבלן

משוש30

New member
את צודקת מאה אחוז והקבלן הזה

הוא @$%@$#%$ רציני. אבל...מכירה את "בכביש אל תהיה צודק היה חגם"? יש לך צילומים, צלמי גם בוידאו, קבלי חוות דעת ותתקני את הנזילה כמה שיותר מהר. תוך כדי תביעה נגד הקבלן. אתם רק תחכו ותחכו את כל החורף והוא לא יתקן ואם יתקן יעשה את זה גרוע ובינתיים אתם משלמים בבריאותכם ובעצביכם. אז קודם לתקן ואחר כך לתבוע את האמאמא של הבן זונה

Arfilit

New member
ואם כבר חכם -

אז שניה לפני שאתם מתקנים - תשלחו לו מכתב אליו תצרפו את חוות הדעת - ותודיעו לו שאחרי כל הפניות הטלפוניות שלכם, ומאחר שהמצב בלתי נסבל - אם הוא לא יתקן את זה בתוך 7 ימים אתם תתקנו בעצמכם ותתבעו. ואז תתבעו.

שיפסלה

New member
אוי ואבוי

התמונות שהעלית ממש מזעזעות לצערי אין לי עיצות רק
ים

אפרת12

New member
אוףףףףףףף התמונות ממש עושות רע

אז בטח ובטח שלחיות ככה אני גם בטוחה שלמצב הזה יש חלק במחלות של שירי וגם - הרעיון של לתקן ובמקביל לתבוע את הקבלן (כולל איסוף הוכחות על הרשלנות וההתעלמות שלו), אולי בהתאגדות של כמה שכנים - נשמע לי פרקטי להפליא. מה דעתך
ובכל מקרה - תהיו בריאים (ומאחלת לכם שיום אחד תעברו למקום מגורים שמתאים יותר לצרכים שלכם)

ו שתי

New member
ואו, לא יודעת מאיפה להתחיל.

מלאחל לכם בריאות? שתצליחו לעבור מה ובקלות דירה מהדירה האמפיבית שלכם? שבמעון חדש יסתדר לכם (סופסופ, זוכרת את תלאות המטפלת שלכם) עם שירי? שהקבלן שלכם יקבל את מה שמגיע לו (ואני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ולאחל לו)? הכל. הכל. הכי חשוב- בריאות (אני נשמעת כ"כ פולניה, אני יודעת).

תפני לעו"ד

חבל לבזבז זמן. קודם כל תפני לקבלן ותתעדי כל פניה, לא בטלפון, אלא במכתבים ובפקסים. תדרשי ממנו לתקן תוך X זמן, תגידי לו שזו העדיפות הראשונה שלך, אבל שאם הוא לא יתקן בזמן כיוון שהמצב לא מאפשר לחיות אתם תתקנו מכספכם ותחייבו אותו על העלויות. (הכי טוב שעו"ד יכתוב לך את זה). ואם זה לא עובד ויש התעלמות - פשוט תתקנו כדי שתוכלו לעוף משם ואז תתבעו אותו על ההפרש. אני שולחת לך מסר.

שלחנו אינספור מכתבים

רשמיים מעורכי דין! רק שלא היינו עיקביים ולא מימשנו את האיומים. מיותר לציין שהקבלן לא שם *** . הגיע הזמן לעשות מעשה. הלילה, בין 4 לחמש בבוקר שירי השתעלה שיעולי חנק כשברקע אני שומעת את קולות הטיפטופים והבנתי סופית שזה פשוט לא שייך לגדל ילדה בתנאים כאלה! שנינו לא יכולנו להרדם לאחר מכן, אנחנו סבורים יותר ויותר שיש קשר ישיר בין המחלות שלה לרטיבות. אני מתכוונת ללכת לבדוק דירה להשכרה עוד היום. נמאס לי!

גורבי

New member
אוי - זה פשוט מזעזע

ולדמיין את שירי זוחלת בתוך הרטיבות עושה לי רע כ"כ. אני בעד לחנוק את הקבלן במו ידייך (וגם במו ידיי, אם את צריכה עוד זוג
).

למעלה