מתגעגעת לאקס

sexy4ever

New member
מתגעגעת לאקס

היי לכולם אני חדשה בפורום. אני בת 21 כמעט, בתולה (יהיו שיסתכלו על זה בצורה מוזרה אולי). לפני כמה חודשים ניתקתי כל קשר עם ההאקס שלי סופית, ובעצם כל המערכת יחסים ביננו תמיד הייתה גרועה ונעה כל הזמן בין אהבה-שינאה וסבלתי בה המון. מה שכן היה ביננו זה משיכה ותשוקה בעוצמה אדירה ככה שלא יכלנו להוריד את הידיים אחד מהשני והוא גם היה אמור להיות הסקס הראשון שלי. אני לאחרונה מתגעגעת (לא אליו אלא לאיך שהוא היה נוגע בי ולכל מה שהוא היה עושה). קיצור אני חרמנית עליו (ורק עליו, לא על אחרים) אבל אני גם שונאת אותו כל כך על זה שהוא אף פעם לא הפסיק לפגוע בי ולא רוצה לראות אותו בחיים...! עצות יתקבלו בשמחה...אני כבר מבולבלת

אני בדיוק שומע שיר של ub-40

close your eyes' close the door מה אוכל לומר לך..ייחסי אהבה שנאה יידועים מראש... זה או שאת תהיי מוכנה לחיות איתו( במידה ותחזרו להיות ביחד) עם כל הבאלגנים, חברה מהלימודים שלי שהיו לה ייחסי אהבה שנאה עם החבר שלה, אמרתי לה פעם אחת את ממש "מזוכיסטית נפשית" והיא אמרה שאני כנראה צודק, אגב, הם התחתנו לפני שבועיים...
מצד שני, אם לא בא לך כל הבאלגן הרגשי, תתחילי לנתק אותו מקו מחשבותייך זה קשה מאוד, תאמיני לי אנייודע מה זה לנתק מישהי שכ"כ אהבתי מהרגש.... אבל לטווח הרחוק זה יהיה רק לטובתך.
פירסס

חלקים חלקים

כל חלק מושך לכיוון אחר. מבלבל, אה?
נסי להיות כמה שיותר כנה עם עצמך ולראות מה באמת יעשה לך הכי הכי הרבה אור בחיים. מה הייתה עושה מישהי שמאד אוהבת את עצמה. התשובות שם. הן בך.

בי4יו

New member
למה לשמור טינה

למה לך לשמור טינה על מה שהיה לפני הרבה זמן אולי הוא הישתנה

sexy4ever

New member
אז זהו שכבר פעמיים הוא רצה לחזור

אליי ובשתי הפעמים הכל התפקשש: פעם ראשונה הוא התחרט ויצא מניאק אחרי שקרו ביננו דברים ובפעם השניה הוא בא ואמר שהוא השתנה ויותר לא ייתן לחרמנות להשתלט עליו- אבל תכל'ס הבנתי שאין כלום מאחורי המילים שלו כי הוא התחיל לתרץ תירוצים ולדחות את החזרה. זה למה לשמור טינה...(ובדרך כלל אני לא כזאת ששומרת טינה. יש גבול לכמה אני מוכנה לסבול)

גם אני ככה

חבר שלי נפרד ממני, והוא גם פגע בי. זה לא רק שאני רוצה שהקשר הפיזי וכל ההתחרמנויות שלנו יחזרו, אני גם רוצה שהוא יחזור לאהוב אותי ולהיות איתי. גם אני עדיין בתולה ורציתי שהוא יהיה הראשון... הוא נפרד ממני לפני שזה קרה. אני יודעת איך את מרגישה, אבל אם הוא פגע בך במהלך הקשר שלכם, אולי את צריכה לחפש מישהו שלא יפגע בך רגשית כמו שהוא פגע וגם ידע לענג אותך אפילו יותר מהאקס שלך... כך תרוויחי משני הכיוונים... מקווה שעזרתי, בהצלחה.

sexy4ever

New member
תודה נשמה,

אני יודעת שאת צודקת וסך הכל הבנתי שהוא לא שווה אותי אבל כ"כ כואב מה שהוא עשה לי.

למעלה