מתגעגעת נורא לשלגיה...
|

שלגיה**

New member
הי לכולם

אני קצת פה וקצת "שם" ובעיקר "שם" ... עדיין סוחבת איתי את ההתקררות המעצבנת (כנראה שהגוף צריך מנוחה) וסופסופ קניתי היום סירופ נגד שיעול...(מתוק אימים אבל ללא סוכר)... הייתי אתמול אצל הדיאטנית ששיבחה אותי שלא עליתי גרם בחודש האחרון... לסיום אמרתי לה שאני חוששת שהבולמוס "מחכה לי בפינה" שיום אחד ההתפרצות תגיע...ואני יאכל ואשמין...מה לעשות עוד אף חברת ביטוח לא הסכימה לבטח אותי שאני לא אעלה במשקל.... סיימתי את העבודה באמנות בשבת ושיגרתי אותה מהר...העיקר שלא תשאר אצלי יותר... והמטרה שלי עכשיו היא להרגיש טוב למחר (מחר השלושים,אזכרה וגילוי מצבה) ולהיות חזקה... קיבלתי תפריט שאני מתכוונת לא לסטות ממנו במאומה כדי לרדת במשקל ולהמשיך את התהליך שהתחלתי לפני 10 חודשים ! לא לדאוג אם אני קצת נעלמת ( די בוהה..ולעיתים בוכה..אך חזקה ). אוהבת את כולכם ותודה על הדאגה למי ששלח לי מסרים...

Happy1

New member
הי שלגיונת !../images/Emo9.gif

אמנם לא מכירות המון זמן, אבל הנחישות שלך כל פעם צצה מחדש. למרות שעברת (ועדיין עוברת) תקופה מאוד קשה בחייך, את בכל זאת מצליחה לשמור על איזו שפיות. ואת רואה ? אפילו לא עלית !!! כל הכבוד !!!
ולגבי התפריט שאת לא מתכוונת לסטות ממנו במיל - מחזיקה לך אצבעות, אבל אל תחמירי עם עצמך. את לא זקוקה לעוד מקור של סטרס בחיים כעת. נושא הדיאטה צריך להיות נקודת אור בחייך, חוויה חיובית. אם את מרגישה שהיא גורמת לך לרגשות שלילים תרפי מעט. בפגישה רציתי כל כך לאמר לך דברים, אבל לא ידעתי מה. לא ידעתי איך לבטא את עצמי. לא ידעתי איך לנחם. אבל הרגשתי אותך, את הכאב שלך, את המאבק, ואני כאן איתך תמיד.
אוהבת תמיד !!!

אביטל +

New member
שלגייה

תהיי בריאה ותשמרי על עצמך אני שמחה שסיימת את העבודה וזה לא מעיק עלייך יותר. את חזקה ואת תעברי את מחר ואת התקופה הקשה הזאת. וגם תצליחי לעשות את מה שאת רוצה לעשות. את יודעת שאנחנו פה בשבילך

שלגיההההההההההההההההה../images/Emo23.gif

חיי אינם חיים בלעדיך. (איזה מילים!! אל תהרגי אותי פליז!!). קודם כל לראות אותך כזה אושר בלב!!!! (למרות כ-ל מה שסיפרת). שלגיה, המחשבות האלה (בענין הבולמוס) עלולות להיהפך לנבואה שמגשימה את עצמה. ומצד שני, את כן יודעת שכשאת מחליטה על משהו, ויש לך תוכנית ברורה שום דבר לא מזיז אותך ממנה!!! (ומה עם החלטת הברזל שלך לגבי הסוכר הלבן והקמח הלבן?). אז אולי בגלל שסטית קצת מהדרך את מתמלאת בדאגה. אבל...אם רק תרצי, תתכנני - אצלך אין אפס בעשייה!! אף פעם זה לא היה אצלך דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
את כמו בזמן ביניים כזה, של השהיה/קיפאון כזה. עד שתאספי את עצמך ותמשיכי.. (ואני נזכרת שאפילו כתבת שהדיאטנית אפילו על המאזניים רואה את ההשתקפות של המצב הזה). קיפאון אולי מעלה חשש כי זה לא לפה ולא לשם אבל בבקשהההה אל תסיקי מסקנות יותר מזה. מחכה לך שתהיי שוב נמרה
(= ממשפחת החתוליים לא??
). ואם את חוששת מדי, תזכרי שהזרועות האוהבות שלנו מחכים לתפוס אותך ברכות ובאהבה כל הזמן. לא ניתן שיקרה לך דבר וכ-לללל רע. אל תדאגי. אם צריך יהיה לרוץ אלייך (ממש) זה יקרה כמו להגיע אחרייך עד קצה הארץ ולהיות איתך שם ברגעים שאין להם שום מילים כעת. וכשלא בודדים...דברים נראים/ייראו אחרת. (נכון??). שומרת עלייך בכל מאודי ונשמתי, ועם אהבה גדולה בלב שלגיה. דליה.

bell_bell

New member
שלגייה, איזה יופי לראות אותך!

ואם הייתי חברת ביטוח - הייתי מבטחת אותך אפילו בחינם... שום בולמוס לא מחכה לך בפינה,וגם אם כן - את "תסתכלי לו בלבן של העיניים" והוא יברח לעיר אחרת... צר לי, אבל את כבר לא בנוייה לבולמוסים... עובדה שגם בתקופות קשות שהיו שוברות הרבה אחרים - את לא העלית גרם... גמרנו, אצלך התוצאות מדברות,את עברת כבר את השינוי ושום כוח בעולם (!!!) לא יצליח לדחוף אותך חזרה לאיפה שהיית לפני - והאמת היא שגם אף אחד לא מנסה, זה הכל בראש... אז תני לאויבים דימיוניים להשאר דמיוניים, תרגישי טוב ואולי כבר תנוחי קצת ??? ומחר - יום לא קל, אבל זה מן יום של סגירת דברים,המון חשבונות נפש... טוב, לא יודעת להסביר את זה, אבל אח"כ כבר יהיה לך יותר קל... אוהבת,

מיכל ל ל

New member
היי שלגייה../images/Emo24.gif

תדעי לך שאני מאד מאמינה ב"נבואה שמגשימה את עצמה" ולכן פשוט אל תחשבי על בולמוס שיגיע....כי הוא לא. ואם פתאום יתחשק לך משהו מחוץ לתפריט אז מותר גם לך סטייה פה ושם ואז מה
סטייה אחת או שתיים לא יהרסו את כל מה שנבנה בהצלחה רבה. ואם תתיחסי לזה כרק פעם אחת זה מה שיהיה. את בתק´ קשה-וכמו שכבר כתבו לך הדיאטה לא אמורה להוסיף עוד מתח. מאחלת לך שתהיי חזקה מחר ובכלל ושולחת לך המון המון
בהצלחה בהמשך הדרך
אוהבת מיכל

שלגיה**

New member
אתן פשוט נהדרות!!!

חברות אמיתיות !!!! כל כך מחזק ומעורר השראה חיובית להמשך היום ובכלל ! אין כמוכן

שלגיהההה, לאות הזדהות ומרוב געגועים

כשהייתי עכשו בחדר אוכל היו כל מיני סלטים. ואני?? בחרתי בכרוב אדום!!!!!! (לא אוהבת אותו כל כך) אבל רציתי להרגיש אותך יותר קרוב.... התעלפתי כמעט מגעגועים במשך היומיים שלא כתבת.
דליה.

שלגיה**

New member
דליה ../images/Emo26.gif מהר לרופא ../images/Emo166.gif

את פשוט חולה בראש !!!!!!
מה יהיה ? טוב שאין לי אסוציאציות ממך כשאני נזכרת בלוח וגיר...ובגרויות... סתם סתם ! תפסיקי עם הרגשנות הזאת כשאני לא נמצאת... מה יהיה כשאצא לחופשה
של חודשיים בקאריביים?
או באיי סיישל?
יום טופ

אביטל +

New member
מה זאת אומרת לחופש ?

נראה לך ? היא תתמוטט תהיה לנו מנהלת פורום שתסתובב פה עם פנים נפולות וממלמלת "שלגיייייייה" בקול חלוש בין הזלת דמעה אחת לשנייה....

חופשה ? בלעדיי?? אין דבר כזה!!! ../images/Emo8.gif

תראי מה קרה לי מיומיים ניתוק????? (נרגעת לאט לאט...
). שלגיה, הלב שלי חלש מדי... אוהבתתת, דליה.

דליה, אני מקנאה../images/Emo7.gif

גמני גמני רוצה.... מה זה כל האהבה הזו??? גם אני גם אני, תשאירי לי קצת...
נשיקות, יעל

יעלוששש ../images/Emo24.gif

עוד לא הגעתי לקצה של כמה שיש לי עוד בלב. אני מחזיקה את עצמי כל הזמן במושכות לא לחנוק אותכם מאהבה יותר מדי, את לא יודעת.
יעל, חסר לך לא לבוא למפגש הבא. תכיני את כל מה שצריך מעכשו
תגידי, שזה ערב שאין שני לו ומעכשו צריך לסדר הכללל בשביל זה. היה מה זה כיף יעל. באמת, את יודעת זה לא רק שאת רואה את היופי הפנימי של האנשים כאן כבר דרך התחושות והמילים, זה גם, את מכירה שאומרים שפנים זה כמו ספר פתוח והנשמה נשקפת דרכם ודרך העיניים. החברים כאן יפים מבפנים ומבחוץ. את הכל רואים בפנים כשנפגשים.
יעל, זהו. סגרנו למפגש הבא. (ראית איזו טרוריסטית אני?).
חם, דליה.

אביטל +

New member
תיזהרי

היא באמת טרוריסטית
המפגש הבא מתוכנן בגדול לסוף יולי. אין עדיין תאריך. סביר להניח שזה יהיה ביום חמישי בערב.

למעלה