מתגעגעת...

1דובונית

New member
מתגעגעת...

בוקר טוב לכם, שמנמנים ושמנמנות יקרים ויקרות ! אני עדיין חדשה אבל מתחילה לאט לאט להכיר את הנפשות הפועלות בפורום המקסים הזה. כיון שיש לי אינטרנט רק בעבודה עברו עלי שלושת ימי החג בגעגועים עזים אליכם ובהגיעי לעבודה מיהרתי לפתוח ולראות מה חדש. כל כך הזדהיתי עם דברים שכתבתם. גם אני נאלצתי תמיד לשמוע מהסביבה דברי ביקורת על צורתי העגלגלה, ושיש לי פנים יפות ואם רק ארזה...בני המשפחה הקרובה מעולם לא השלימו עם היותי שמנה ותמיד הרגשתי שעלי להתבייש בצורתי ולהמציא תירוצים לחולשת אופיי, וממש להתנצל. אני זוכרת עלבון אחד במיוחד כאשר חבר של אחי יצא להגנתה של ידידה שמנה שלו, שכן היא היתה שמנה בשל מחלה, ואילו אותי האשים בהזנחה ובכניעה לתאוות האוכל. כאילו יש שמנים הראויים לרחמים ואחרים, שאשמים במצבם. שנים רבות לא קיבלתי, ואני עדיין לא מקבלת את עצמי כשמנה, לא אוהבת את עצמי כשמנה ואני מקווה שאצליח להוריד את אותם שלושים ק"ג שמונעים ממני להרגיש נוח יותר עם גופי, אבל אני רוצה להצליח בכך בשבילי ולא בשביל שלאחרים יהיה קל ואסתטי יותר לקבל אותי אל חיקם. השבוע אני הולכת, לראשונה בחיי, לדיאטן, כדי לנסות ולהילחם אחת ולתמיד בהשמנה, אבל איכשהו ההרגשה היא אחרת, חיובית יותר, ואני נורא שמחה שאתם כאן לעודד, לקבל ולתמוך. אז שבוע נעים לכולכם דובונית מחמד

DREAM111

New member
היי דובונית ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נחמד שהצטרפת לכוחתינו. לכי לדיאטן עם המון בטחון בעצמך ותשאבי כוחות מכל מה שרק אפשר ותראי שאת תצליחי. וכמובן שאנחנו כאן לעודד ולהיות לך למשענת. (אני בכל אופן
).

דובונית יקרה../images/Emo24.gif

קודם כל מתוקה, שמת לב שתמיד לעגולות למלאות או לשמנות תמיד אבל תמיד אומרים יש לך פנים יפות אם היית רזה...ואני אומרת למשפטים האלה תמיד אבל תמיד אני זו אני ולעולם לא אהיה רזה! ומי שאוהב אותי, אוהב אותי בזכות מי שאני! ולא בגלל פני היפות או אם אהיה רזה, אני חושבת שקודם כל צריך להיות בן אדם בפנים, להרגיש סיפוק ושלמות מסויימת בחיים, וכל השאר בשבילי זה בולשיט, אז מה אם פני יפות אז מה אם אי לא רזה, מה שחשוב הוא מה אני מרגישה, ואני מרגישה טוב עם עצמי. אז לך אני אומרת דובונית יקרה, תרגישי טוב עם עצמך תאהבי את עצמך, תאהבי את הסביבה של, ואז כל מה שאומרים כולם תאמיני לי פשוט יתגמד, לעומת הרגשתך, שתהיה מעולה תמיד! יום נפלא לך יקרה

1דובונית

New member
../images/Emo172.gif

דרדסית חמודה, המון תודה על המילים המעודדות. אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת דובונית

shugi28

New member
בהצלחה !../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה שוגי . שלקח פסק זמן מדיאטה ...

למעלה