מתגעגעת....

מתגעגעת....

יושבת לי בסלון ,לא מצליחה להירדם , המון דברים מציפים , המון דברים מציקים אני כל כך מתגעגעת אליו , כל כך אוהבת אותו ומאידך כל כך פגועה ממנו כבר כמה לילות שלא מצליחה לישון , נראית נורא לא מרוכזת , בוהה ,בוכה ומנסה להמשיך הלאה החלטתי שאין טעם להעמיס עליו את נושא ההפלה הוא לא צריך לדעת , הוא לא צריך להיות שותף למה בכלל להכניס אותו לחלק המדכא הזה לא יודעת מה לעשות היום עמדתי עם הטלפון וניסיתי לחייג אליו כמה פעמים אך לא הצלחתי ללחוץ על הSEND . אני כל כך מפחדת מיום ראשון עוברים לי בראש כל כך הרבה דברים מלחיצים מקווה שיעבור בשלום מקווה שאמצא את השלווה לאחר מכן מקווה שאוכל לרפא את נפשי כל כך זקוקה לחיבוק שלו חוששת לבקש מקווה להיות חזקה

כי נמאס

New member
תדעי לך...

שהאורחת עשתה לך שרות מדהים, בזה ששיתפה בצד הלא כל כך נעים. אל תבזבזי זמן יקר, את ההפלה את צריכה לעבור, כמה שיותר מוקדם. את המאהב שאליו את מתגעעגת, תוכלי לנסות להחזיר אחרי ההפלה (אם תרצי) כשתספרי לו את אשר עבר עליך, מאז שאתם לא ביחד....

את כל כך צודקת לגבי האורחת ...

היא אכן עשתה לי שרות בכך שנתנה לי לראות עוד כיוון ולסדר קצת את המחשבות ולא , אני לא אנסה להחזיר את המאהב כי אני חושבת שזה נגמר ואולי עדיף כך אני כבר לא כל כך בטוחה שהוא באמת אהב או אוהב אותי ואני גם לא יודעת איך לספר לו דבר כזה או האם בכלל לשתף אותו

כי נמאס

New member
אולי את באמת...

צריכה לשים את הסיפור הזה מאחורייך, לעשות את ההפלה. ומי יודע, אולי תמצאי אהבה חדשה...

לא רוצה אהבה בכלל ...

עדיף בלי ... אהבה זה כואב זה כואב כשאוהבים .. וכואב כשנפרדים וכואב עוד יותר כשנפרדים כשאוהבים

אהבה ???

על איזה אהבה את מדברת? הוא לא אהב אותך סתם רצה לזיין אותך. קיבל מה שרצה והלך.

trainspotter

New member
אבל יש בבית אולי מישהו שאוהב אותה

מה זה אהבה חדשה.היא בגיל התבגרות.

trainspotter

New member
שאלה אפשר איך אפשר לישון באותה מיטה עם מישהו

ולפנטז על אחר .קשה לי בזה אני מתנצל .היא מייסרת את עצמה ובעלה וכמו שאורחת הסבירה לה

../images/Emo36.gifתגיד, כמה זמן אתה בפורום הזה../images/Emo35.gif

עוד לא למדת איך אפשר לישון במיטה אחת
ואל תגיד עלינו סמרטוט ריצפה
לא טוב טרייני ממש לא טוב.

trainspotter

New member
כי זה המצב מונפת

וזה האמת טוב ולרע.המאהב ניצל .קיבל מה שרצה ככה זה גברים ואני לא מצדיק אתץ המין הגברי כי חלקו סליחה על הבטוי מניאק.ואני לא אוהב שמנצלים נשים

לטרייני

אני בדרך כלל לא אוהבת את התגובות שלך אבל אני מודה כי הפעם אתה צודק אולי זה ההורמונים מדברים מגרוני אבל ...אתה אכן צודק

trainspotter

New member
אני תמיד צודק כי אני רואה דברים הלאה

תעשי שיקול מה הרווח והפסד שלך מכל הסיפור . שימי מאזניים יש לך בעל אני יודע אם את אוהבת אותו או לא אחן שמץ מושג אני לא חי איתך.בהנחה שיש אהבה בבית שווה להילחם שם.כמו ששמים אמרה אף אחד לא הבטיח גן שושנים וזה נכון.אני מבין נשים שלא מסופקוצתמינית בבית אבל בגידה זה הדבר הכי גרוע.כי אתה פוגע במישהו שאוהב אותך ללא יאות.מישהו שאתה מכיר אותו כמו סליחה על הביטוי כמו תינוק שמכיר את חלב אמו ומצד אחר יש ילדים שיהו בריאים שצריכים אימא חזקה והאמא זה השלד בבית ובלי אימא הכל מתפורר כמו תארי לך בנין תוריד לי ממנה לבנה אחת הוא יתמוטט כמו מגדל קלפים. מה יקרה אם אחד הבנים או הבנות יגלו שאימא בגדה באבא והגרוע שאמא נכנסה להריון מגבר אחר תארי לך את זה .אני לא אדם רע כמו שמציירים אותי כאן.פשוט מראה לך עובדות.דברים נקרא לזה כלים שיעזרו לך את מבינה מכל הקטע את תפסידי לא רק מאהבים למינהם גם שלמות משפחתך וכבודך העצמי

trainspotter

New member
שיהיה לך לילה טוב קשקשנית ותחשבי על מה שכתבתי

האושר לא בא מגורמים חיצוניים הוא יכול לבוא מסביבך נכון זה קלישאה אבל קלישאה אמיתית ונכונה

קשקשנית ממש מתאים לה

כל מי שמדברת בפורום הזה על אהבה בבגידות קשקשנית. כולה רוצים להזדיין ולהשפריץ וקורים לזה אהבה. פחחחח

יופי, אני שמחה על ההחלטה שלך....

את תראי - עוד יהיה טוב
אל תשכחי לחזור לעדכן אותנו

יש דברים שפשוט צריכים לעשות...

ברגע שקיבלת את ההחלטה - פשוט תקפצי למים ותעשי את מה שהחלטת. אל תסתכלי ימינה ושמאלה. ואח"כ אל תסתכלי אחורה. כמו מישהו שצונח ממטוס - פשוט לקפוץ וזהו. ואח"כ תראי כמה יהיה לך יותר טוב.

למעלה