אכן לא ראיתי...
מכינה ככה:
מגרדת 2 בצלים על פומפיה.
בסיר רחב, יוצקת קצת שמן, מוסיפה את הבצל המגורר. מניחה חתיכות עוף כשהעור למטה ואם יש לי אז גם גרון הודו (חתוך לחלקים). מנמיכה, מכסה ומבשלת כך למשך 30-40 דקות.
פותחת, מזיזה את חתיכות העוף, מניחה פרוסות תפ"א על הבצל שמתגלה מתחת לעוף שהזזתי. בוזקת פפריקה מתוקה, קצת חריפה, מלח על תפוחי האדמה. מחזירה את חתיכות העוף, הפעם כשהעוף למעלה. מכסה ומעבירה לפלטה עד תהרי שבת.
בודקת מידי פעם שלא התאדו כל הנוזלים.