|מתה| אבל ממש מתה !~~ זה נשמע לכן הגיוני שהוא מסתובב ככה?
מ מורי לנצח New member 10/6/10 #2 שאלה- זו רק אני או שאסקייפלוג'י הוא אלבום מופתי (חוץ מרבולושיין שאני לא יכולה לשמוע ) אני כבר יומיים דבוקה אליו ולא עוזבת
שאלה- זו רק אני או שאסקייפלוג'י הוא אלבום מופתי (חוץ מרבולושיין שאני לא יכולה לשמוע ) אני כבר יומיים דבוקה אליו ולא עוזבת
R ronaldiniho3 New member 10/6/10 #3 דווקא את רבולושיין את לא אוהבת?! אחד היפים באלבום. וכן, אלבום מופתי בהחלט. במיוחד Hot Fudge, Love Somebody ו- Nan's Song וכמובן הסינגלים....
דווקא את רבולושיין את לא אוהבת?! אחד היפים באלבום. וכן, אלבום מופתי בהחלט. במיוחד Hot Fudge, Love Somebody ו- Nan's Song וכמובן הסינגלים....
מ מורי לנצח New member 10/6/10 #4 כן לא יכולה לשמוע אותו וכל השירים שציינת פה מעולים תוסיף לזה את cursed ואת song 3 וכמובן את me & my monkey פשוט אלבום מופתי
כן לא יכולה לשמוע אותו וכל השירים שציינת פה מעולים תוסיף לזה את cursed ואת song 3 וכמובן את me & my monkey פשוט אלבום מופתי
מ מורי לנצח New member 13/6/10 #10 זה לא נאה ,זה חתיך! האיש הכי חתיך בעולם ולפי התמונה שאורלי שיתפה בפייסבוק זה גם האיש ההי ממיס בעולם אבל זו אשמתו ,הוא צריך לדעת מה תעשה לנו תמונה שלו+תינוק ממש חמוד
זה לא נאה ,זה חתיך! האיש הכי חתיך בעולם ולפי התמונה שאורלי שיתפה בפייסבוק זה גם האיש ההי ממיס בעולם אבל זו אשמתו ,הוא צריך לדעת מה תעשה לנו תמונה שלו+תינוק ממש חמוד
R RobbiesOfficialBabe New member 13/6/10 #11 אהה היה גם תינוק בתמונה??../images/Emo12.gif לא בדיוק שמתי לב וברורררר שהוא יותר מסתם נאה- האיש פשוט מצטנע............
אהה היה גם תינוק בתמונה??../images/Emo12.gif לא בדיוק שמתי לב וברורררר שהוא יותר מסתם נאה- האיש פשוט מצטנע............