מתה לקנות אבל..

Dulce Maria13

New member
מתה לקנות אבל..

חברה שלי נתנה לי להתקין ולראות עם זה עולה על המחשב שלי ולמזלי זה עובד טוב ולא נתקע באמצע. אבל אחרי שיצאנו מהמשחק ורצינו להיות באינטרנט אז המחשב המפגר שלי התחיל להשתגע ולא נתן לי להיכנס לאינטרנט בכלל! וזה בחיים לא קרה לי בעבר, אחר כך מחקתי את התוכנה של המשחק והכל עבד לי כמו שצריך.. אז אני לא יודעת עם לקנות או לא... למה הבעייה הזאת? ועוד שאלה........ ראיתי שיש מליון ו1 גירסאות של השטיח הזה ואין לי מושג מאיפה לקנות את הגירסא שאני רוצה..אני רוצה עם הריבועים והמשולשים בצדדים(כמו לחברה שלי) כמה זה עולה? מאיפה אפשר לקנות בהכי זול ובאזור השרון? מצטערת על המגילה תורה רבה!!!!

נראה לי שהפורום נטוש

כולם ברחו מכאן

Tamar from IDDR

New member
מה פתאום נטוש? פשוט משקיעים המון

בתחרות שתתקיים ביום חמישי בדיזינגוף סנטר. בקשר למה ששאלת - באמת יש המון דגמים וסוגים. עם ספוג מילוי, בלי ספוג מילוי, עם תוכנה ובלי תוכנה, עם תמיכה ובלי תמיכה ועוד הרבה הבדלים. פשוט תשאלי את חברה שלך מאיפה היא קנתה או קיבלה, פעם היו ל IDDR משטחים כמו שתארת (דגם די ישן) אז אולי לזה היא מתכוונת. מאז המשטחים השתכללו והשתפרו. לגבי המשחק, על איזה משחק מדובר? לא שמעתי על בעיות כאלה עם סטפמאניה, פרטי וננסה לעזור. תמר

Dulce Maria13

New member
הבעייה..

כשנכנסתי לאינטרנט פתאום יצא לי חלון כזה ואמר שלי שיש בעייה משהו כזה ואז הייתי צריכה ללחוץ על "סגור" ונסגר האינטרנט.. אחר כך שניסיתי להיכנס למסנג'ר הכל טוב ויפה אבל כזה מגיע לקטע שזה מראה את הרשימה של המשתמשים כל המסך נהפך לכחול..לא משנה כמה פעמים אני לוחצת אנטר זה לא עוזר. וזהוא כעיכרון...

למעלה