מתה לתחיל מחדש.....

spidi2

New member
חושבת ש....

קודם כל, אולי כדאי להתחיל בהתנסחות שונה כגון: רוצה ממש להתחיל מחדש... (מתה= באופן סימבולי, כבר די בעייתי...) לגבי להתחיל מחדש... יש לי קצת בעיה עם המשפט הזה... אנחנו לא יכולים להתחיל ממש מחדש... אנחנו יכולים לבנות... שלב אחר שלב... אנחנו יכולים שיהיו לנו התחלות חדשות, בדברים כאלה ואחרים... אבל ממש להתחיל מחדש, על נקי... קצת קשה. ואולי טוב שכך. אנחנו לוקחים את כל הניסיון שצברנו... את הדברים הטובים... את הדברים השליליים... את כל המכלול... ומשם ממשיכים הלאה... קורס מתחילים כבר עברנו... עכשיו אנחנו במתקדמים... אולי עכשיו זה יהיה קצת יותר קל
בכל מקרה,

noa128

New member
על התחלות חדשות

היי קסם, אכן נשמע קסום צמד המילים הזה - "התחלה חדשה", כבר אמרו כאן - גדוש באופטימיות ואפשרויות בלתי נדלות. אז האמת שזה באמת לא קל - לצאת ממשהו קיים שגם אם הוא רע הוא לפחות מוכר וידוע - לקראת נעלם גדול, גם אם צופן בחובו נחמה ומזור למכאוב. אבל אם יש משהו שלמדנו כאן מהחיים, זה שכשרע לאדם, ממש רע - הוא יחפש את ההתחלה החדשה בגלל האפשרות לטוב שהיא מבטיחה כי כל אחד שואף לטוב. בחייו, בחיי ילדיו - וגם אם זה לא קל ולא פשוט, אם זה צריך לקרות - בסוף זה קורה. אז אם משהו מדבריי פוגש אותך - תוכלי למצוא כאן את התמיכה לדרך כזו, ואם לא - גם בסדר וראי עצמך מוזמנת להישאר כאן איתנו
נועה.

קסם, רק בלי למות ../images/Emo41.gif

רוצה למקד אותנו קצת? להתחיל מחדש זה ענק, תכניסי אותנו לשביל שלך ונראה מה אפשר לחשוב על זה ביחד.

../images/Emo52.gif אם כבר פרטת ופיספסתי

עוד לא התקבע לי כאן מי אמר מה . אז אל תכעסי טוב? אההמ, שאלה ענקית. קשר טוב, מישהו טוב, לחיים טובים. לי אין מתכונים להבטחת העניין הזה, הלואי שיהיה למישהו לתת . אני רק יכולה לומר לך ששלב ראשון כמובן הוא לפתוח את עצמך לקשרים,למרות הקושי הכרוך,רק משם תוכלי להגיע אל המישהו הטוב (עבורך), בתקווה שגם יוכל להתפתח מזה קשר טוב, ולעניין חיים טובים....למדנו שאפשר לחוות רק את הרגע לא? איך לפתוח את עצמך לקשרים? להתחיל להאמין, להאמין בעצמך, להאמין ביכולת שלך למצוא את..., ולהתערבב. התחושה שלך היא זו שתוקרן אל סביבתך. צר לי שלא נתתי גן של ורדים.

noa128

New member
ההתחלה הזו... מתחילה בלרצות

היא לא נגמרת שם, יאמרו לך רבות/ים וטובות/ים כאן, אבל את הצעד הראשון כבר עשית, ועם הרצון הזה ממשיכים הלאה - למעשה, לשלל הדרכים להתחיל גם במסע הספציפי הזה. ובהצלחה, נועה.

כשתדעי איפה ואיך ספרי לי גם?!

היי קסם יקרה גם אני רוצה כל כך רוצה.... מישהו טוב?! מיהו מישהו טוב?! קשר טוב?! מהו קשר טוב?! חיים טובים?! מהם חיים טובים?! כשאדע מהו קשר טוב, מישהו מישהו טוב ומהם חיים טובים מבטיחה לספר לך.... ואולי רק אחרי שאתנסה כדי שישאר לי משהו....

חס וחלילה אני לא כועסת......

מישהו שלא זומם רק על גופך, גם אם את בחורה סקסית, זה לא אומר שזה מה שאת רוצה. גבר שירצה אותי בזכות מה שאני.... בזכות האישיות שבי...

למעלה