מתה מפחד

ענתי44

New member
מתה מפחד../images/Emo10.gif

אתמול היה יום גרוע לאמא. היא ממש לא תיפקדה. לא אכלה ולא זזה ממקומה ולא דיברה, וכשניסתה להשמיע מילה היא היתה צרודה.שוקלים לתת לשים לה זונדה ורוצים לקבוע לה מועד להחדרת זונדה.והיום יעשו לה c.t. ראש. אני חרדה כל כך.בבוקר לפני שנסעתי אליה אני נסעתי למרכז היום שלה ויצאתי משם בוכה. כאילו איבדתי משהו. הלכתי ברחוב והדמעות ירדו ללא הפסקה. בערב יצאתי עם חברה לצעדה בחוף הים שאחריה ישבנו בבית קפה וראיתי מונדיאל על מסך ענק. הים והכדורגל מקור מרפא עבורי. אבל עכשיו בבית. אני לא מצליחה להרדם. אני מפחדת. דואגת. כאילו פשטתי את בגדי התקווה ולבשתי פיתזמה של חששות. אני כל כך זקוקה לאמא א' שלי. כל כך דואגת על אמא ב' שלי וכל כך מרגישה גלמודה. כל כך זקוקה לחיבוק.

zs1957

New member
שולחת לך חיבוק גדול

היי ענתי, אני כל כך מבינה את רגשותיך.הייתי בסרט הזה עם אמא שלי כמה פעמים.אל תאבדי את התקווה.במצב של אמא שלך שלא אוכלת מחברים לזונדה כי זה החוק. שמחתי לשמוע שיצאת לצעדה בים עם חברה וישבת בבית קפה לראות מונדיאל. זה מרפא ומרגיע.תמשיכי לעשות כך.מציעה לך בלילה לצפות במונידאל ולסלק מחשבו שליליות וחרדות מנפשך.אל תרגישי גלמודה ,יש לך אחות ואח שיהיו בריאים,יש לך חברים,ויש לך אותנו חברי הפורום ,שאוהבים אותך ודואגים לך ולאמא. אני שולחת לך חיבוק ענק ונשיקה. גם דני שולח איחולי החלמה לאמא. בידידות, זהבה שחם

ronnyw

New member
מצטרפת לחיבוק

ומבכימה עם כל מילה של זהבה. מחזיקה לך אצבעות

למעלה