מתה על אמינם

s.s.p

New member
סליחה??!!

אמינם לא משהו?? ובתור מה בדיוק את/ה מחליט ככה? זה קשור בזה שאת/ה לא מבין/ה????? אין לי מה לומר יותר, כל מילה תגרע! העובדות מדברות בעד עצמן!

black_heaven

New member
נגד הזרם, אני יודעת.....

אני מצטערת להיות נגד הזרם אבל איך אפשר לאהוב את אמינם???? אוקיי הוא יודע איך לבצע אבל תקשיבו לטקסטים!!!!!! מילים שלא מתקשרות אחת לשניה.... משפט אחד על הומואים השני על אמא שלו השלישי בכלל על אחותו.... עשו טובה... לדרה , סאב, ועוד הרבה אחרים יש יותר כישרון ממנו לפחות בחיבור חומרים נורמלים. spaceship trooper צודק! תסלחו לי אבל ממתי מי שמוכר יותר נחשב יותר??? לפי הכללים שלכם בריטני (יאק!) יותר מוצלחת מכל האמנים השחורים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.O.D

New member
לאמינם באמת אין קשר בין עצמו לעצמו

למשל בשיר i`m the real slim shady הוא שר על כל מני שטויות שלא קשורות בכלל לפזמון!!

s.s.p

New member
דווקא הליריקס הם גאוניים

אבל אולי זה מתוחכם מדי בשבילכם... לאמינם יש עוד שירים חוץ מסטאן ו- the real slim shady ואני בטוחה שרובכם לא מכירים אותם כי אם הייתם מכירים, אז לא הייתם מגיבים בצורה כזאת, אבל..... על טעם וריח אין מה להתווכח וכל אחד שישמע מה שהוא אוהב , ואם אתם כל כך טוענים לאיכות אז לפני כמה זמן המלצתי על דיסק מדהים ולא שמעתי שום תגובה עליו, אני בטוחה שאף אחד לא טרח לשמוע אותו אז אם אתם רוצים משהו באמת באמת איכותי תקנו את הדיסק של ה- Beatnuts או שלפחות תגידו לי מה איכותי

black_heaven

New member
אז זהו... שלא

במקרה אני מכירה את רוב השירים של אמינם.... נכון, ישנם כמה יוצאי דופן..... אבל חוץ מזה, הכל סתם סלט של מחשבות ובחרוזים... והעניין הוא שהוא לא מספיק מתוחכם בשבילנו... ולא ההפך

מיטלוש

New member
עצבים עצבים עצבים!! :-( 8-(

אויש באמת באמת באמת! כל אחד אוהב אמן אחר! אני אישית, חושבת שכל מי שירד על אמינם, טועה, אבל טועה ב-ג-ד-ו-ל-! וזה לא בגלל שאני מעריכה מאוד מאוד את אמינם. אבל לכל אדם יש דרך להביע את מה שהוא רוצה להגיד. למי אכפת מה קורה עם המשפחה שלו? למי אכפת מה הוא אמר על ההומואים? שמעתם את המוזיקה שלו? נהנתם? תגידו תודה רבה ולבריאות. לא נהנתם? אז תגידו ביי ביי, אבל אין לכם זכות לרדת עליו. זה לא שאני סנגורית שלו אבל זה פוגע בי, כי אני מאוד אוהבת את אמינם, ואת המוזיקה שלו! שלכם, מיטל. B-(

נמרה

New member
הליריקס הם הכי גאוניים!

יש לי קלסר שם אני מדפיסה לתוכו את הח ליריקס מכל הדיסקים שלו! הקשבתם פעם, אבל אני מתכוונת ממש חזק, לשיר how knew? אם כן, אז אתם מבינים למה אני מתכוונת. אם לא, אז לכו תשמעו, ואם לא תבינו תגידו לי ואני מפרסמת כאן ועכשיו את הליריקס!

מיטלוש

New member
אמינם הוא אחלה ;-)

אמינם הוא אחלה ראפר אני גם מתה עליו. וואלה אני חושבת שאנשים לא אוהבים אותו רק בגלל האלימות שלו... אבל הוא מאמי של בנאדם. 1. הוא פוחד מהחושך 2. הוא תרם המון כסף לילדים עם בעיות... צריך להסתכל על הצד הטוב שבו. אמינם הוא אחלה@! B-)

black_heaven

New member
זה לא בדיוק מה שאמרתי

אווווווווווווווווף! למה את0ם קוראים רק חצי מההודעה???? אמרתי שיש כמה שירים יוצאי דופן אבל רוב הסינגלים שלו (שזה מה שרואה העולם) הם סלט של מחשבות... ולדעתי זה קצת פחות ממה שהוא יכול לעשות.... הוא מעולה בתחום הביצוע.... אני לא אומרת שלא.... אבל כשהוא כותב.... anyway אנחנו לא חייבים להסכים.... אתם אוהבים ככה ואני ככה זה הכל... ביי שרון

black_heaven

New member
עוד נקודה ששכחתי

משהו אחד שאני כן מעריכה אצלו זה שהוא גרם (לפחות ביישוב שלי) למוזיקה הזו להיות הרבה יותר פופולרית בקרב אנשים שעד עכשיו לא היו פתוחים למוזיקה הזו... אגב, זה לא אבסורד שדוקא אמן לבן גרם למוזיקה הזו להיות יותר פופולרית (לפחות פה) אני גרה ביישוב קטן באיזור נתניה (כמעט הייתי בקניון ביום שישי) וכאן המגמה לפני אמינם הייתה טראנס-פופ וזהו..... לפחות עכשיו אחרי אמינם אני שומעת במסיבות גם dre sub xzibit ועוד כמה.....

מיטלוש

New member
שרון, אין לך מושג ש... :-()

גם אני גרה בישוב קטן באיזור נתניה! ואת ממש ממש ממש ממממממממש צודקת! אני חושבת שכמעט כל איזור השרון מושפע מראפ, ולא רק של אמינם המוצלח ביותר. (לא יכולתי לעמוד בפיתוי) ועוד משהו קטנטן, אני מודה לאלוהים שלא היית בקניון ביום שישי. ועוד משהו עוד יותר קטן(בלי קשר להודעה שלך), אמינם עבד בשיתוף עם דידו על השיר - , stan והמידע הזה הוא למי שלא יודע, דידו כתבה את השיר המוצלח הזה, ואם זכיתם לשמוע אותו ללא שיתופו של אמינם, אהיה מופתעת אם לא תתאהבו. ועוד משהו פיצי פיצי פצפון (ממש לא התלהבתי מכל הקטע B-) ) בקשר לטראנס-פופ, צודקת לגמרי. אני מצדיקה אותך בכל מה שאמרת כרגע, ולפחות את לא כמו המוןןןן אנשים שאני מכירה (לדוגמה, חברי הטובים) ואת לא מזלזלת בצורה מגעילה כל כך, באמן הראפ הנהדר, המקסים, המדליק הזה! את הסתכלת כאן על חצי הכוס המלאה, וזה נהדר יקירתי! כל הכבוד! בהערכה, מיטל. ;-)

black_heaven

New member
באמת?

מצטערת שזה לא קשור אבל.... באיזה יישוב את גרה? ותודה על כל המחמאות.... אמינם הוא לא בדיוק הכי טוב... ליאת... המטרה של פורום הוא לא גם להכיר אנשים שמתעניינים באותו נושא? אז שיחות כאלה הן בסופו של דבר לא בדיוק צ`אט. רק נקודה למחשבה... מיטלוש תעני לי דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיטלוש

New member
שרון יקרה...:)

בבקשה על כל המחמאות! :) אני גרה בכפר יונה! ואת? עניתי הכי מהר שאני יכולה... אמינם הכי טוב ל-ד-ע-ת-י-! ואני גאה בכך! כולי אושר! החיים מחייכים אלי! אולי לדעתך, מי שיותר טוב זה סיסקו? אולי.... לא יודעת. אבל שיהיה תעני את גם! להתראות... B-)

black_heaven

New member
מיטל!

אז אנחנו שכנות!!!! אני גרה בבת חפר.... תשלחי לאי מאייל את הטלפון שלך או לאיי סי קיו אם יש לך איי סי קיו אז המספר פלאפון שלי באינפו אני מתה על סיסקו בפרט ודרו היל בכלל על קרייג וכמובן הראפרים ה-סאב ודוקטור דרה וx-zibit מגניב!

black_heaven

New member
אופס שכחתי לכתוב ש....

אממממ.... לכל המעוניין המספר איי סי קיו שלי הוא: 108499603 רק משהו קטן אחד: הכניסה לאוהבי טראנסים אסורה! סה``כ אני פתוחה לכל נושא אחר.....

מיטלוש

New member
ואוו!!! (סליחה על הכותרת המוזרה)

אז את שכנתי החביבה! במקרה את שרון מהחפרפרת? סתם שאלה... וחוץ מזה, איי סי קיו- אין לי. sorry אי מייל? אין בעיה אשלח לך יאללה ביי ביי נ.ב אני אוהבת טראנס חולה על טראנס הכי הרבה בעולם!!!!! טוב נו אז הגזמתי קצת...

Maly

New member
איכסההההההההההההההההההההההה

טראנס זאת צורת המוזיקה המאגעילה ביותר שקיימת היום! אפילו פופ יותר טופ מזה(!!!!!!!!) מזרחית יותר טופה רוק יותר טופ(זה ברור) קיצר טראנס זה רע!! trans is evil!!! בברכה ובשלום רב עדי

מיטלוש

New member
עדי עדי עדי!!!!!

לא יפה... אין לאפ`חד זכות לדבר ככה. זה באמת לא יפה מצידך! אני אוהבת טראנס... יש למישהו בעיה? שירים יד! חבל מאוד. אני אוהבת טראנס וזהו! זו זכותך המלאה לחשוב מה שאת רוצה אבל לא לפגוע בי באמת! אני רגישה כל כך!!! (סתם...) מיטל

למעלה