מתה על ארחנטינה

princesa4

New member
מתה על ארחנטינה

שלום לכם, למישהו יש פה המלצות לשיריםי פים בספרדית ..? אני מעריצה שרופה שלכם.. אפילו שקלתי ללמוד להיות מתרגמת בספרדית..

s f a r a d i t

New member
../images/Emo70.gif עם כל הכבוד למדינות דרום אמריקה../images/Emo70.gif

ARGENTINA ES EL PAIS MAS LINDO DE TODO SUDAMERICA למי שלא בין ארגנטינה המדינה הכי יפה בדרום אמריקה זה הכל

pepe chatruc

New member
כל שיר של לאון חייקו Leon Gieco

בעיקר El Angel de la Bicicleta תגידי סגנון זה יעזור...

זה תלוי מה את אוהבת

יש כל כך הרבה סיסגונות! אני אוהבת את FITO PAEZ, JORGE DEXLER, RUBEN GOLDIN והרבה אחרים. יש זמר ארגנטינאי ששר עכשיו בספרד ומאוד מצא חן בעיניי. שכחתי את שמו.

סליחה, DREXLER הוא מאורוגואי.

חשבתי שאמרת בספרדית. גם אני מאוד אוהבת את LEON. וגם ALEJANDRO LENER. שונים מאוד!

maozeitan

New member
אתם יודעים מה היופי במדינה דמוקרטית?

שבמדינה דמוקרטית שומעים דעות גם של אנשים כמוני אשר יכולים להביע את דעתם באופן חופשי ובצורה כזו או אחרת ולא הייתי מצפה שבגלל שאני ביקרתי את רמת הספרדית הדי עלובה של חלק מהכותבים פה ועל כך שהם מוצ'ילרים עם חלב על השפתיים שאין להם מושג ירוק בספרדית גם אם קוראים להם ילדת ירקות או השד יודע מה. וחלק מכם שאחרי 8 חודשים בביקור ביבשת כבר חושב את עצמו מומחה לענייני ספרדית אבל בעצם לא יכול אפילו להבין ראיון בטלויזיה עם לואיסנה לופילאטו או חלק מכם שראה 4 טלנובלות וחצי עם תרגום לעברית וכבר בטוח שהוא מאסטר בשפה הספרדית ואחר כך מתברר שהוא רושם chiqa או Pudierate secar un foto או כל מיני קשקושים שרק מעלים לי את הסעיף ובקיצור תפסיקו למות על ארחנטינה לחשוב שאתם תותחי על בספרדית ושיענו יש לכם מבטא מקומי שמקומי ואתם יודעים להגיד vos ו sos ויענו יודעים להטות פעלים בצורה של VOS כמו venís כאשר זה בכלל מתייחס לגוף vosotros.

אלון 58

New member
אני לא מבין אותך...,

מה עובר עליך,לא ראיתי שמישהו או מישהי מתימרים לדעת ספרדית על-בוריה,לאהוב את ארגנטינה או ספרד לא מחייב לדעת את השפה כמו מי שחי או נולד שם,אז עם כל הכבוד,תן לאנשים הללו להתבטא,והפסק את הפגיעות האישיות הללו,כאן לא מקומן.

maozeitan

New member
כנראה שאינך עוקב באדיקות אחר חלק מהכותבים פה

שמעיזים להצהיר בריש גלי שהם אחרי 8 חודשים כבר מדברים בדיוק אבל בדיוק כמו שמדברים בארגנטינה, שיש להם מבטא מקומי, שהם כבר סופר אלופים בשפה הספרדית והם שוקלים להיות מתרגמים על סמך צפייה בערוץ ויוה ויוה פלוס ויוה זהב או ויוה לייב זה ממש ממש מקומם מרגיז ומעצבן במיוחד לאור העובדה שבאמת אבל באמת אין להם מושג.

אלון 58

New member
אני מודה...,

איני עוקב ממש אחרי כל הודעה,זה בלתי-אפשרי,אני עובד משמרות,ולא תמיד ליד ה-PC,וגם יש עיסוקים אחרים,מה גם שב-
אני פעיל בתחומים נוספים.מה זה משנה אם מישהי רוצה להיות פעם מתרגמת,זה לא הולך להיות מיד,אולי היא רוצה בעתיד להשקיע בלמוד השפה,אז מה?לא צריך להתעצבן מדברים כאלה,זה ענין אישי של כל אחד,אנו לא ממש מכירים כל אחד כאן,ומה הוא והיא יודעים ובאיזו רמה,זה לא משנה. אשרי לך שאתה חי לך בספרד(תקן אותי אם אני טועה),והגעת למצב שאתה שולט ברזי השפה,אני במידה מסוימת מקנא בך,אבל אצל כל אחד זה משהו אחר,וצריך לכבד זאת. חומר למחשבה.

maozeitan

New member
בשניהם !!! כל כך כואב שגמר נגמר לי הקול

מצרחות הכאב ועכשיו נשארתי אילם ואינני יכול לזעוק עוד. המשיכו לדבר ולכתוב בספרדית עילגת אני כבר נכנעתי.

s f a r a d i t

New member
אתה בחור מאוד מיוחד...../images/Emo5.gif

מה שמסכרן אותי זה : למה כל פעם שאתה "מתקן שגיאות"
אצל מישהו(לפי מש אתה יודע, שלא תמיד הכי נכון) אתה עושה את זה בדרך של עלבון של כעס של אלימות מילולית? מה מציק לך בחיים? מה לא בסדר איתך? שווה בדיקה, כבר אמרו לך את זה כאן, לא

למעלה