מתה על סדרות כאלו

L L B

New member
מתה על סדרות כאלו../images/Emo70.gif

לא יודעת... אולי בגלל שהייתי מאושפזת פעם... אולי בגלל שהייתי באינספור טיפולים פסיכולוגים (וכיום יש לי מטפלת מד-הי-מה
היתה תוכנית דומה לפני כמה שנים בערוץ 2, נכון? קראו לה"המכון" אם אני לא טועה... אבל דוקא את התוכנית הספציפית הזו אנ'לא יכולה לראות...
(אין לי כבלים). האם יש דרך שאוכל להוריד את הפרקים באינטרנט? או להשיג את הפרקים בקלטות? האם יצאו אי פעם קלטות וידאו של התוכנית למכירה?!?!?! (בָקְשה, תגידו לי שכן...) אשמח לקבל תגובות
L.L.B

יש VOD

מי זאת המטפלת שלך? את יכולהלענו תלי שמסר אם את לא רוצה לפרסם. סתם מעניין אותי מי כל כך מדהימה..

L L B

New member
אוףףףףףףףףףףף........... ../images/Emo7.gif

אני כ"F רוצה לראות את הסדרה הזו..
ישָמע אינפנטילי אם אגיד לכם שאתם מפתים אותי בתיאורים שלכם? 'צצצצהההההה 'לירות!!!!!!!!!!!! פפפ... לא פייר. כי גם אני הייתי כזו... מישי שאלה אותי היום בפורום אחר אם אני מכירה את אילה מ"בטיפול". היא אמרה לי שאני מאוד מזכירה לה אותה. האמנם?

L L B

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

ושוב תודה
עפה למיטה עכשיו, אבל אכנס לקישור (שכבר הספקתי להציץ בו כרגע...) ברגע שאוכל!!! לילה מקסים, L.L.B

L L B

New member
מממ... היה טעים../images/Emo70.gif ../images/Emo83.gif

בהחלט טעים! זהו. בזאת אני מחליטה רשמית שהתמכרתי... מהיום אעקוב אחר התקצירים בציפיה רבה... אני יודעת שאין כמו המקור, אבל... מה אפשר לעשות... מ-כ-ו-ר-ה!!! תודה לכולכם פה ושבת שלום,
L.L.B

למעלה