מתוודה על טעות מרה..

pink floydror

New member
מתוודה על טעות מרה..../images/Emo76.gif

באחד השרשורים שהיו פה, לא מזמן, אמרתי על האלבום "Animals" שאני לא יכלניס אותו לחמישיה המועדפת עליי, והגעתי למסקנה הזאת משיפוט לא נכון של האלבום מבחינה מוזיקלית, להלן ההסבר: הרצועה שפותחת וגם מסיימת את האלבום, Pigs On The Wing היא קטע אקוסטי לחלוטין שמלווה אך ורק בגיטרה....מכאן הסקתי מסקנה שגויה לחלוטין שאופיו של האלבום אקוסטי גם הוא, בלי להתחשב לכל הסינת' והאפקטים שיש באמצע, וכשהסקתי שהוא אקוסטי, לא יחסתי לא חשיבות מיוחדת מכיוון שחשבתי שהוא "משעמם" אותי כי אין בו גיוון, אבל כלללל כךךךךךךךךךךךךךך טעיתי ושפטתי את האלבום בצורה הכי לא נכונה שיש!!!...האלבום הזה הוא אלבום ענקי, חדשני, מעניין ויפה כל כך!!!!...אחרי האזנות רבות, אין ספק שהוא נכנס לחמישיה הראשונה שלי!!!!...:)..וזהו..

N a V e

New member
בדיוק ../images/Emo13.gif

מעבר לאלבום גדול,עצם כל החשיבה של ווטרס והמסרים שלו,הופכים אותו ליצירה אדירה.

egg

New member
עזבו אתכם ממסרים...

למה אנשים תמיד נדבקים למסרים? למה צריך להתחיל לנתח את הכל? זה מוציא את כל הכיך מפשוט - לשמוע את המוזיקה! ובזה, אין שום מתחרים לפינק פלויד בכלל ולאנימלס בפרט!

N a V e

New member
פשטות?

כל החיות שמשולות לקבוצות אידיאולוגיות שונות עם תפיסת עולם שונות,זה לא ממש פשטות.זה הרבה מעבר בעיני.ובעיני גם מסרים משמעותיים.מראים על חופשיות ביצירה,ועל מימוש פוטנציאל מלא.

נכון, אבל מצד שני,

הוא לא בדיוק חשב על זה ראשון. למרות שהמסרים בחוות החיות ובאנימלס שונים, צריך להעמיד דברים בפרופורציות: זו לא יצירה שלמה של ווטרס.

N a V e

New member
זוהי יצירה מוזיקלית שלמה של ווטרס

אין להתעלם מכך.אומנם ספר כבר נכתב בנושא,אבל הוא "עיבד" אותו לדיסק רוקנרול.

למעלה