מתוך בלוג הבית: "ביום רביעי ה- 25 בנובמבר,

מתוך בלוג הבית: "ביום רביעי ה- 25 בנובמבר,

יצוין היום הבינלאומי למאבק באלימות נגד נשים..." זה לא נושא מספיק חשוב כדי להחליף את "האח הגדול" שנמצא בנושא החם כבר שבועיים (בערך)? אני, (שלא צופה באח הגדול, מבינה שיש כאלה ש"מכורים" או סתם נהנים, אבל עדיין לא חושבת שזה נושא מספיק חשוב כדי להשתלט על הנושא החם כל כך הרבה זמן)...

wranger

New member
היום, לדעתי, יום שני ה-23.

וחוצמזה, הגולשים מוזמנים תמיד להעלות רעיונות חדשים לנושא החם, אם כאן ואם במסרים, אם בצורה סרקסטית או בצורה קצת יותר מנומסת.

אני יודעת שהיום יום שני, ויום רביעי זה

מחרתיים... זה מספיק קרוב בשביל נושא חם, לא? (בטוח יותר קרוב מאשר חורף, למרות שלא יותר קרוב מהאח הגדול כי הוא כל הזמן בערוץ אין לי מושג איזה
) והסרקסטיות נובעת מזה שכבר כמה ימים האח הגדול הולך ומשתלט על העמוד הראשי... ואולי זו רק אני, אני באמת לא יודעת, אבל זה עד כדי כך מעניין את רובם המכריע של גולשי תפוז בשביל לתפוס כל כך הרבה נפח?

לא ממש.

אין לי בעיה עקרונית עם הנושאים שעולים... לרוב גם אין לי בעיה עם סגנונות כתיבה שמקודמים - מוצא חן בעיני, אני קוראת, לא מוצא חן בעיני (שפה, סגנון, נושא) אני עוברת הלאה. אגב, גם לא מפריע לי שהאח הגדול נבחר לנושא החם (זה היה די צפוי וברור לי שהרבה אנשים אוהבים את התוכנית הזו). ורק כדי להבהיר, אין לי גם שום רשומה מחכה בנושא האלימות נגד נשים... אני פשוט חושבת שלכל נושא יש את המקום שלו, את הזמן שלו, ואפשר לתת מקום וזמן לנושאים אחרים גם... (סביר להניח שגם עם כל החורף הנושא החם היה "חורף" הייתי חושבת שצריך להחליף אותו).

dedi1602

New member
שלא תבינו אותי לא נכון

אני מסכים לחלוטין שנושא חם במשך שבועיים זה מוגזם ולא הולם יש הרבה נושאים חמים יותר חשובים, מעניינים, דחופים, כמו נושא תאונות הדרכים אבל המלצתי על הרשומה הזאת כי היא מדברת בדיוק על הנושא הזה אני לא חושב שכל פעם שמעלים נושא חדש אז צריך ישר לבוא בטענות להנהלת תפוז ושוב מסכים לחלוטין ששבועיים זה מוגזם

dedi1602

New member
קיבלתי ומהיום אני ישנה את זה

אני דיי חדש כאן (בא בעקבות האישה) ואני רגיל מהבית למילה הזאת. תודה על התיקון :) יום יפה לכולם

wranger

New member
מי קבע שצריך?

אם אתה רוצה להשתמש במילה העברית, לבריאות. אם גולשים אחרים רוצים להשתמש במילה הלועזית, למה שתגיד להם לא? אישית, בתור אחד עם הרבה כבוד לשפה העברית, אני נוהג לזגזג בין רשומה לפוסט, בעיקר כשיש לי חשק עז להתייחס לרשומה בלשון זכר, אבל לא רק. למה? ככה בא לי לכתוב.

wranger

New member
האמת שאני דווקא מסכים איתך

לי אישית קצת (טוב, הרבה) נמאס מהאח הגדול, אבל עובדה שדי הרבה מגולשי תפוז זה כנראה מתעניינים, כי הרשומות בקוביית הנושא החם כל הזמן מתחלפות. למעשה נדמה לי שזה אחד הנושאים החמים הכי לוהטים שהיו פה. אבל כן, שבועיים זה יותר מדי, ויום שני בהחלט מספיק קרוב ליום רביעי.

למעלה