מתוך דבריו של מוטי כהן:

מימוזה 1

New member
מתוך דבריו של מוטי כהן:

..."כולנו זוכרים מה קרה לנו וליישוב בתקופה בת 5 השנים בהן נעדרתי מהנהגת היישוב מאילוצים שונים..." מוטי, האומנם? האם לא נעשה דבר ביישוב עד שחזרת? אתה עשית למען גן נר - וגם אחרים עשו. לבטל עשייה של אחרים באופן טוטאלי - לא תוסיף לך נקודות. הפוסל, במומו פוסל

MrsDevil

New member
אולי זה דיי שחצני מצידו להגיד את זה..

אבל זה דיי נכון... כל פעם שמוטי כהן מנהיג תישוב אפשר לשים לב לשינויים הרבה יותר גדולים.. אולי המשפט שחצני ביותר,אבל מסכימה איתו.. ואני בין הנוער אני לא מכירה את מי שהנהיג או את מוטי כהן,פשוט שמים לב לזה בשינויים בגן נר.. לאירועים..להכל..

מימוזה 1

New member
דווקא בגלל היותך נוער

אני לא מבטלת את פעילותם של אף אחד שרוצה לתרום לעשייה בגן נר. היתה תקופה ארוכה שהתחושה היתה שלא נעשה כלום. אך כל אחד תרם כפי יכולתו. בשנה האחרונה חלה תנופת עשייה שניראית לכל. היוזמה לפארק אורנה ז"ל היא של מוטי - והועד המקומי והמועצה "תפסו" טרמפ עליו. מאידך, הכביש המחבר בין השכונה הצפונית לותיקה, הככר מול המרפאה, הגינון המתחיל מדורות בגלבוע ולאורך הכביש העולה, מעלה היא בבצוע של המועצה. גם אולם הספורט ששלט ענק הצביע על בנייתו במשך 4 שנים, סוף סוף הולך ומוקם. כך גם חדר הכושר. אלה הם פעולות של המועצה ששנים הזניחה את הפיתוח בגן נר. גם לפני חזרתו של מוטי לפעילות - היו מסיבות פורים, תהלוכות ופעילויות של הנוער. היתה תקופה שהפעילות הצטמצמה ואכן ביוזמתו של מוטי חודשה - אך בשיתוף פעולה של שני הועדים. לכן אין טעם לבטל את פעילותו של האחר - טוב יעשו כולם אם ימשיכו לשתף פעולה.

למעלה