מתוך הנחה, שכותב שורות אלה,כואב את כאבם של החטופים בדיוק באותה מידה כמו אחרים. שאלה: האם לדעתכם "פסטיבל החטופות" ראוי?

boriska1

Active member
ואני לא מדבר על עצם העסקה. אני לא משתתף בפסטיבל זה, מעצם העובדה שאיני רואה טלוויזיה, שומע רדיו מעט במכונית, מדי פעם מציץ באתרי חדשות.

משתפרת1

Well-known member
ואני לא מדבר על עצם העסקה. אני לא משתתף בפסטיבל זה, מעצם העובדה שאיני רואה טלוויזיה, שומע רדיו מעט במכונית, מדי פעם מציץ באתרי חדשות.
אז ככה: כמעט אין בישראל מי שאיננו מכיר מישהו או קרוב של מישהו או חבר של מישהו שנחטף. כולם מעורבים, וגם מי שמתנגד לעיסקה עדיין רוצה לראות את החטופים כאן. הפסטיבל (כדבריך) נועד לקרב את השחרור של החטופות אל המתעניינים. התקווה שלי היא שהמציצנות נרגעה, שאנשים יספקו את סקרנותם בעזרת ההצפה שעשתה הטלויזיה, ויאפשרו למשפחות שקט לתקופת ההתאקלמות הראשונית.

Bella Lola

Active member
מבינה את מה שאתה אומר אבל זה העולם שאנחנו חיים בו. התקשורת בכל מקום וזה לא משנה מה הנסיבות ובמי זה יכול לפגוע.
הייתי מצפה שיתנו להן קצת פרטיות, קצת זמן להתאקלם, או לפחות את הבחירה אם הן רוצות שיצלמו אותן ברגעים כאלה.
אפשר היה לספר על השחרור שלהן בלי הצילומים ואח"כ, אם הן היו נותנות את הסכמתן, לפרסם תמונות ו/או סרטונים.
אבל מי שואל מישהו?
רייטינג רבותיי רייטינג.

דורון-55

Active member
מבינה את מה שאתה אומר אבל זה העולם שאנחנו חיים בו. התקשורת בכל מקום וזה לא משנה מה הנסיבות ובמי זה יכול לפגוע.
הייתי מצפה שיתנו להן קצת פרטיות, קצת זמן להתאקלם, או לפחות את הבחירה אם הן רוצות שיצלמו אותן ברגעים כאלה.
אפשר היה לספר על השחרור שלהן בלי הצילומים ואח"כ, אם הן היו נותנות את הסכמתן, לפרסם תמונות ו/או סרטונים.
אבל מי שואל מישהו?
רייטינג רבותיי רייטינג.
הצילומים ששודרו בישראל היו באישור המשפחות
הצילומים בעזה היו ממקורות זרים

למעלה