מתוך יומנה של חוקרת-חלק 3

מתוך יומנה של חוקרת-חלק 3

ושוב בחדר המלון הקטן. הגבר והנערה המשיכו במעשיהם, ולא ידעו שמבעד לחלון מציצה החוקרת. הנערה פשקה את ירכיה אל מול אברו בתחינה שותקת, בעוד ערפילי תשוקתה מציפים אותה. מגע עורו החשוף הטריף את חושיה ושוב החלה להענות למגע כפותיו על גופה. ידיה שלה חלפו על פני גבו. קצב נשימתם הלך וגבר מרגע לרגע, בטחונה של הנערה גבר מרגע לרגע וגופה התלכד והלך עם גופו של הגבר הנחשק. הוא ניסה לשלוט על יצריו ולחדור אליה בעדינות, אך חושיו סחפו אותו. היא נשאה את תחושת הכאב עם תחושת עונג רב. הוא התענג על בשרה הצחור והחלק. אומנם זאת היתה התעלסות אחת מרבות, אך רצונו היה לגרום לנערה הרגשת עונג מירבית. הוא הגביר את הקצב, לא עברו שניות מעטות ושריריה של הנערה התעוותו באורגזמה אילאית, ורק אז הוא הגיע לפורקנו,צעקת עונג פרצה משניהם. מישגל זה היה תחילתה של התעלסות ממושכת אשר נמשכהה שעות בין הגבר לבין הנערה. *כל משך השעות הארוכות האלו הסתכלה החוקרת בשניהם ללא כל מבוכה. וכשסיימו הם סיימה גם החוקרת את חקירתה. כעת חקירתה היתה מושלמת. *** משהו קטן טיפ למחשבה ועונג, דרכיהם של החוקרת והגבר עוד יפגשו ***

תגובה מקצועית

בתור צלם מס` 1 בעבר בתיקים של משרדי חקירות למה לא תספרי לפורום גם על א. ימים ושעות אפורות של לשבת ולחכות ולא קורה כלום ב. על ימים שבהם כן קורים דברים אבל אנחנו לא יכולים לראות או לצלם או בכלל. ג. מה על המקרים שלוקחים את הבעל או האשה של הנדון והם כנקמה עושים איתך את זיון החיים שלהם ברכב שלך( מה לא קרה לך) בברכת חבר למקצוע נ.ב אם זאת רק פנטזיה אז את חלשה בפנטזיות כי אצלי המציאות היתה הרבה יותר מלהיבה מהפנטזיות שלך נ.ב ל- נ.ב. קבלי הכל באהבה אני לא עוקץ או יורד עליך.

לאחד והיחיד-מהחוקרת

קודם כל כל תגובה מתקבלת גם אם היא לא הכי . דבר שני, יש דברים שלא קורים ונכון שיושבים שעות בלי כלום אבל...אני מספרת מה שראיתי ולא מה שפינטזתי לשתף בדברים הארוטיים שקרו אני שמחה שהפנטזיות שלך והמציאות שלך הם טובים ומענגים אבל כמו שאומרים הפנטזיות שלך הם שלך והמציאות שלי עוברת על כל דמיון לך האחד והיחיד מהחוקרת הפרטית

עקרבון

New member
לחוקרת...

לא חשבתי שדוקא לפורום הזה אכנס כנראה שמשעמם לי באמת..... יש עבודה בתום ? לא מדבר על כל מיני חקירות בנושא הזה האירוטי שבו דיבררת עליו באופפן כללי אני רוצה ללמוד על כל הנושא... לפרטים תשאירי פה הודעה בבקשה

המספקת

New member
חיזוק חיובי

אהבתי מאוד את התיאורים שלך מכיוון שאת מציגה את הדברים בצורה יפה מיוחדת ומגרה מאוד...

למספקת-מהחוקרת

אני באמת שמחה שאהבת את כתיבתי ואת דרך המחשבה שלי. המשך עוד יבוא.. כי כמו שאמרתי דרכם של החוקרת והגבר המיסתורי עוד יפגשו.......

הקצין

New member
שאלה לחוקרת

חוקרת יקרה ראשית דבר - יפה מאד ונחמד . לא יצא לי לקרוא את הפרקים הקודמים של סיפורך . ( איתך הסליחה ) מתוך קריאתי את הפרק הנ``ל גברה בי סקרנותי ( מה לעשות ) ונישאלת השאלה לך החוקרת ? שעות של צפיה בהיתעלסות ( ללא מבוכה ) ומה זה עושה לך ???? מצפה לתשובתך ( ועל תגידי לי - `` לי זה לא מזיז `` !!! ) ממני קצין וג`נטלמן

לקצין הסקרן==מהחוקרת

לקצין המסוקרן.... אני לא יגיד לך שזה לא עושה לי כלום, ואני גם לא יגיד לך שזה עושה המון. מה שאני יגיד שיש מקרים מסוימים וספציפים ומיוחדים שהייתי רוצה להתחלף עם הנערה, כמו במקרה הנוכחי.

למעלה