מתוך כתבה ב-7 לילות:

Z A M i

New member
מתוך כתבה ב-7 לילות:

"חמישה חברים מקימים להקה, הרדיו מתעלם, הם חורשים את הארץ, עושים קאוור לשלמה ארצי, מופיעים בכל חור, צוברים מעריצים, וחוזרים כמנצחים למצעד של גלגל"צ" נשמע לכם מוכר?.. זאת כתבה על סינרגיה. "להקת הרוק הכי עקשנית מאז היהודים", "הלהקה שעקפה מימין את היהודים". אני לא יודעת כמה זה רלוונטי כדי להעלות לפורום.. אבל מה אתם חושבים?.. סינרגיה באמת דומים ליהודים?.. או שהם פשוט לקחו את הסיפור ה(אהם)חרוש(אהם) של היהודים, והפכו אותו לשלהם?.. גנבו ליהודים את הקטע... לא יודעת, זה פשוט היה לי נורא מוזר שמשווים את סינרגיה ליהודים..אני לא מוצאת הרבה דמיון בינהם, (וביננו...לא לקח להם כ-זה הרבה זמן להיות מיינסטרמים בגלגל"צ..) מה אתם אומרים?

Take a sad song

New member
ת'אמת, שכשקראתי את זה..

גיכחתי. השוואה מוגוחכת לדעתי.. ביום שסינרגיה יגיעו לרמה של היהודים<בכל קריטריון שהוא..> אני אוריד בפניהם את הכובע. עד אז...שימשיכו לעשות מוזיקה לאנשים שאוהבים אותם וישתדלו לא לעשות צחוק מעצמם בעיתונים. [דעתי]

מתנות

New member
../images/Emo45.gif זה אפילו קצת עיצבן אותי,

או יותר נכון, נעלבתי בשביל היהודים. אני לא מוצאת שום דימיון. ואם ממשיכים לקרוא את הכתבה גם מבינים כמה שוני יש. במיוחד באופי הלהקה והקהל. חוץ מזה אמנם התחיל ללכת לסינרגיה רק עכשיו, אבל ממש לא התעלמו מהם כמו שכתבו. וזה לא שהם גנבו להיהודים את הקטע, אני חושבת שפשוט התחילו להבין בארץ שהדרך היא הופעות.

Tomer TR

New member
אין קשר בינהם

חוץ מזה שאפשר לשייך את שניהם לז'אנר הרוק, אין טעם להשוואת בינהם כי סינרגיה לעומת היהודים בוחרים לעשות רוק יותר "קל" ו"מיינסטרימי" במקום ללכת עד "הסוף", או כמו שהם העידו על עצמם בכתבה - הם בוחרים לעשות שירים "בגובה העיניים". הם עצמם אמרו במהלך הכתבה שאין טעם להשוואת בינהם לבין היהודים (למרות שהם אוהבים אותם וכו'), חוץ מזה שבגדול גם הם בונים את עצמם קודם כל דרך הופעות ביננו, נראה לי שבתכלס הכתב בחר לציין תיהודים בכתבה רק בשביל למשוך קוראים וכאלה, אבל יאללה..

AvtipuS

New member
עיצבנו אותי.

בכלל בכלל לא אהבתי את ההשוואה. לא התעמקתי בסיפור של סינרגיה, אבל להשוות אותם ליהודים זה מגוכח. טוחנים אותם בגלגל"צ כי יש להם שירים קלילים כאלה שכל פקאצה תאהב ובגלל זה, כמו שכתבו שם, הם ממלאים כל מתנ"ס ובארבי. בקטע המוזיקלי, בכלל אין מה להשוות. אין להם אפילו טיפה אחת של אנרגיות שיש לכל אחד מהיהודים,ההופעות שלהם פשוט משעממות. "עקפו את היהודים מימין"? במה? בהצבעות בגלגל"צ? זה לא מוכיח כלום. המילים של השירים שלהם קיטשיות ונדיר למצוא אצלהם שירים שיש להם באמת משמעות. בפעם הראשונה ששמעתי אותם זה היה נשמע לי כמו מחשב ששר.לא אהבתי בכלל את הקול של הופמן הזה. ואם הם כל כך מצליחים, למה הם מופיעים במתנ"סים בכל מיני חורים? למה הם לא מופיעים במקומות יותר גדולים ורציניים? בקיצור,קראתי את הכתבה הזאת וכל פעם שהזכירו את היהודים זה עיצבן אותי. שבת שלום.

Tomer TR

New member
רייטינג אחי

זה הכל עניין של רייטינג, אין מה להתעצבן יום שישי היום יום קצר

"עקפו את היהודים מימין"

באיזה אופן בדיוק הם עקפו אותם? בכלל, זאת כתבה די מעצבנת. אני מחבב את סינרגיה, והם תכלס די מעפנים ומשעממים. הם אפילו מודים שהם מוזיקה קצת...משעממת. אפשר קצת להשוות בדרך שלהם ל"תהילה", אבל חוצמזה, אין מה להשוות בכלל.

little WhiSper

New member
זו דעתי

אני מאווווד אוהבת את סינרגיה, אותם את המוזיקה שלהם ולאדעת מה, הם בהחלט בין המועדפים שלי, אבל אני לא חושבת שיש אפילו טיפה מה להשוות [חוץ מכמו שאמרו פה, ז'אנר רוק],ולא בקטע של איכות, [כי אם אומרים שאין מה להשוות אז פשוט אין,ובטח לא מי טובים יותר או פחות] הקהל שונה, המוזיקה עצמה שונה, והגישה לפרסום שונה, ואני גם לא חושבת שהם 'גנבו' ליהודים ת'סיפור כי זה סתם איזה כתב תקע ת'יהודים כדי לעשות קצת יותר ענין.. בקיצור, למרות הניסוח הגרוע שלי אני מקווה שהבנתם ת'עניין. [וחבל להתחיל ויכוחים פה אם סינרגיה טובים או גרועים כי זה בזבוז וענין של טעם.]

אויש. באמת.

כמה שאני כבר לא שומעת היהודים. זה עלבון בשבילם שמשווים את סינרגיה אליהם. זה עלבון בשביל כל אחד שישוו אות לסינרגיה. הם כותבים כמו ילד בגן. ומנגנים ככה. אם הם הדבר הכי דומה ליהודים שיש למוזיקה להציע אבוי לנו.

שחוררר

New member
../images/Emo45.gif

"הם כותבים כמו ילד בגן"- לגמריי. דווקא בלחנים שלהם כן מצאתי משהו...

דעה שלי

אני אף פעם לא הבנתי את ההשוואה בין היהודים לסינרגיה,שתיהם להקות שונות,אני אף פעם לא קישרתי בינהם, ואני חושבת שהדרך שכל אחת מהן עשתה היא שונה לחלוטין. דומים=לא והם ממש לא גנבו ליהודים את הקטע,והפכו אותו לשלהם. הנה להקה ש"ברגעי השיא שלה" מושוואת ליהודים, אז יופי,זה אומר שהיהודים השאירו חוטם וכן מכירים בהם (אולי חלקכם רואים את זה בעין לא יפה),אבל אני חושבת שזה יופי. כל אחת והשירים שלה עושה אצלי את הפלייליסט בדרך שונה לחלוטין. =] בוקר טוב לכולם

מסכימה.../images/Emo45.gif

אין קשר בניהם לדעתי. 2 להקות שאני אישית מאוד אוהבת ומעריכה. אני לא חושבת שסינרגיה הפכו את הסיפור של היהודים לשלהם, למרות שהסיפור דומה. הם פשוט עשו מה שהם ואת המוזיקה שהם אוהבים וזה התקבל קצת דומה ליהודים, זה שהתקשורת משווה בניהם ליהודים ומציגה את זה כאילו הם באו בכוונה להזיז את היהודים הצידה זה לא אשמתם. בקיצור, חבל על התגובות האלה. מי שאוהב אותם ימשיך לאהוב אותם ומי שלא לא. ההשוואה הטיפשית הזאת לא אמורה לשנות לאףאחד. הרי התקשורת רק מחפשת איפה לתקוע סיכסוכים ורמיסות גם כשזה ממש לא קיים. פיו. איזה חופרת.

izzys

New member
רק בארץ יכולה להתקיים בכלל השוואה.

סינרגיה מבחינתי הם ה-סמל למיינסטריות ברוק, ואם הם עקפו מישהו מימין זה את בית הבובות בפלייליסט של גלגל"צ. הם תפסו את ה-טרמפ על גלגל"צ, ועל 3 דורס דאון שאפילו את הקונספט של הקליפ ל"תראי זה אני" הם העתיקו מהם. מתי בדיוק התעלמו מ"צועקים על אהבה"? בין הסינגל עצמו ל"לחבק אותך"? חפרו אותם בלי סוף פשוט מהשניה שהאלבום הראשון יצא.

פחחחחחח

איזה להקה כאפות עלקקק עקפו את היהודים מימין טעות המשפט אסור לעקוף מימין
עכשיו רציני מה זה החשות יתר הזאת?

למעלה