מתוך מאמר של ב. מיכאל

Roobie

New member
מתוך מאמר של ב. מיכאל

" זו לא מלחמת קיום ולא מלחמת אין-ברירה, לא "מלחמת שחרור שנייה" ולא מלחמה על נפשה של המדינה. זו מלחמה על השטחים. מלחמה בגלל ההתנחלויות. מלחמתם של המתעקשים לשמור בידיהם את שלל ששת הימים, ושל המוכנים לכל שפך דם ותועבה שבשם אמונתם הפאגאנית בקדושתו של חול. זו מלחמה מטומטמת ומטורפת, מיותרת וחסרת תוחלת, שנגזרה על אזרחי ישראל ועל בני העם הפלסטיני בידי קומץ קטן של סהרורי-דת ושוביניסטים, יהודים ומוסלמים. "

dorrn

New member
לפעמים מתחשק לי לתמוך בנסיגה מלאה

מהשטחים ובהקמת מדינת טרור אש"פית לידינו,רק כדי לראות את מי תאשימו אז כשהמצב רק ילך ויחמיר...

Roobie

New member
יודע מה? מצידי ניתן להם חגורות נפץ

(בציניות כמובן) יהיה גבול גדר אלקטרונית צבא על הגבול במקום ליד התנחלויות שעשויות מפח זבל ושני מתנחלים הם לא יוכלו להיכנס!

.המוסד

New member
בקשר לגדר

אתה יוצא מנקודת הנחה שהגדר תמנע טרור 1)ניתן לעבור גדר 2)ניתן לפגוע בסיורי צה"ל 3)ניתן לפגוע בגדר עצמה 4)אפשר להפעיל נשק מעל לגדר, כמו טילוני קסאם או אם תהיה כמשאלתך, מדינה ערבית, קטיושות...

Roobie

New member
ובמקרה כזה

אפשר לתקוף בחזרה, אנחנו כבר לא נהיה מדינה כובשת

אתה בטוח? ומי קבע זאת? אתה?

הרשה לי להזכיר לך את המציאות של מלחמת ההתשה: מדינות ערביות ריבוניות הפציצו יישובים ישראלים כמעט מדי יום במרגמות ובתותחים, וישראל נאלצה להגיב בקטן בגלל לחץ בינלאומי. הלחץ הבינלאומי הזה פעל תמיד ותמיד יפעל. היום המצב טוב יותר מאשר בתקופת בריה"מ.

אז למה אתה לא תוקף בלבנון?

הם הרי חטפו לנו שלשה חילים ואזרח וגם הרו כמה חילים.... אנחנו הרי כבר לא מדינה כובשת שם... להזכירך: זה גם מה שאמרתם באוסלו: "ננסה, ואם הם ירו ניכנס בחזרה". עכשיו אתה אומר: נצא לגמרי, ואם הם ירו נתקוף בחזרה. אח"כ תגיד: ניתן להם את זכות השיבה וכו´. העם האמין לשמאל באוסלו ושילם ב550 הרוגים. עד כאן. לא נאמין יותר לשקריכם.

Roobie

New member
המצב בלבנון עכשיו

הוא מצויין לעומת מה שהיה קודם, וזאת עובדה הנסיגה הצליחה כך גם בסיני, למרות כל אזהרותיכם אבל שוב, אתם באים ומזהירים אותנו כי רק אתם אוהבים את המדינה ואנחנו סתם שונאי ישראל, נכון?

אנחנו הזהרנו בסיני?

אנחנו אלה שהחזירו את סיני. אתה בטוח שקראת נכון את ספרי ההיסטוריה? בסיני ידענו שזה יצליח ולכן תמכנו. בלבנון ידענו שזה יביא את הפלשתינאים לפתוח באלימות ולכן תמכנו בנסיגה, אך לא בדרך הבחירה שבה נעשתה. ומה זה בכלל קשור לעניין? אמרת שתהיה לגיטימציה לתקוף, אז למה אתה לא תוקף?

Roobie

New member
אני לא תוקף מסיבה פשוטה

אני לא חושב שהאקדח פיקות שלי ממש רלוונטי לסיכסוך הזה בקשר לסיני - בגין החזיר, אך הימין ברובו כן התנגד לפינוי

.המוסד

New member
התכסיס התעמולתי של להכניס

את המתנחלים והמחבלים יחד, קצת מזכיר את הטריק של הכנסת היהודים והבולשביקים אוייבי גרמניה יחד...הוא מאוד לא מוסרי, אבל השמאל רגיל לכך ולמעט כך הבלאגן איננו *רק* על ההתנחלויות אלא *גם* על ההתנחלויות, ומה פסול בלהגן על התנחלויות? אותו דבר שפסול בלהגן על הגולן ועל סיני במלחמת יום כיפור, רק במצב שונה שובינסטים? באמת חבל שלא אמר "אוייבי הרייך"

איש תמים ב. מיכאל- השוואתו מסוכנת

יש לנו משורר בבית הנבחרים , מר שמעון פרס, די לנו ממעוף הציפור, הגיעה העת להניף מגל וחרב ולא ללהג בדיו נוצה וקסת.. המבינים יבינו והמשוררים ימשיכו להטעות את עצמם ואת קוראיהם, שיהיה בריא ב, מיכאל.

הנה הההוכחה למה שכתבתי!!!!!

תודה רבה. במו ידייך סיפקת לי את ההוכחה לדברים שכתבתי באשכול אחר, בנוגע לסטיגמות שיש לשמאל על שרותם הצבאי של אנשי הימין. שימו לב להכללה: "כולכם טובים". כלומר: כל אנשי הליכוד. ובכן, ידידתי, עבדך הנאמן שירת ביחידה קרבית למהדרין, והוא לא שולח אף אחד אחר למלחמה שהוא לא ילחם בה. אני חושב שיש מקום לתיקון מידי של הההודעה שלך.

אין לי כוונה לקרוא את המאמר הזה

כי הוא מייצג שנאת אחים ותבוסתנות. אני שמח לשמוע שאני סהרורי-דתי ושוביניסט, ושכמוני עוד מאות אלפי אנשים שתומכים בהשארת ההתנחלויות בשלטון ישראל. ההכללה הזו מזכירה לי גורמים אפלים בהיסטוריה של העם היהודי.

Roobie

New member
אין לך כוונה לקרוא את המאמר הזה

כי אתה יודע שהוא יוכיח לך שטעית

כן, נכון...

בגלל זה אני מתווכח פה כ"כ הרבה עם כולם. כי אני פוחד שיוכיחו לי שטעיתי.

רפול

New member
איך מטים מידע...

מר ב. רוצה להראות לנו שבגבולות 67 יכולה הארץ לשקוט באופן מוחלט, ולכן הוא סיפר לנו שבין 57´ ל67´ נהרגו 37 חיילים ואזרחים לאורך גבולות הקו הירוק. עד כאן, הכל אמת, אבל הנה השקר: אי-אפשר להתייחס לתקופה שבין 57´ ל67´ כתקופה אחת מבחינת יחסי ישראל עם שכנותיה בגבולות: 1. בין 57´ ל67´ ישב כוח או"ם גדול בתוך רצועת עזה, וכניסתו של צבא מצרי לרצועה הייתה אסורה בתכלית. עד 56´ (מבצע קדש) הייתה פעילות הטרור הפלסטיני מונחה ע"י המודיעין הצבאי של מצרים, ואי מציאות צבא מצרי ברצועה, מנע ארגון פעילות טרור פלסטינית נגדנו. ארגון פת"ח שקם ב59´ היה מחוץ לחוק ברצועה (הוא נתמך ע"י גורמים אנטי-נאצריים בסוריה), וכשהחל הארגון בפעולות הטרור שלו (רק ב1965, 8 שנים אחרי התחלת הספירה של מר ב.) הוא יכול היה לפעול רק מירדן (יו"ש), וקצת מסוריה (הגולן) ומלבנון. 2. בסוף 1956 ביצע המלך חסיין פעולה תקיפה נגד הגורמים הפרו-נאצריים בארצו בראשות רמטכ"ל הלגיון (עלי אבו נאוור) וראש הממשלה הפלסטיני (סלימאן נבולסי). בעקבות פעולה זו הופסקה באופן מוחלט כל פעילות הפדאיון (שפעלו בהשראה מצרית). פעולות הדיכוי נמשכו עד להקמת פת"ח, ארגון אנטי- מצרי, ולכן ארגון שירדן עודדה את פעילותו. הארגון לא החל לפעול לפני 65´ ולכן אין טעם לבדוק פעילות טרור בין 57 ל67 אלא בין 65 ל67 בגזרת הגבול הירדנית, וחידוש פעולות הגמול בגזרה זו, מראה את ההסלמה החריפה שחלה שם. 3. הגבול הסורי היה שקט לגמרי אחרי המכה שספגה מצרים במבצע קדש, וגם כשהחל פת"ח לפעול (בעידוד סורי רב ובסיוע פעיל בנשק ואנשים) ב1965, נמנעה סוריה מעידוד פעילות מתוך שטחה, והעדיפה פעילות מתוך ירדן ולבנון, בכדי שהן תספוגנה את התגובה הישראלית הצפוייה. 4. לבנון החזיקה בין 58 ל70 ממשל אנטי-נאצרי ואנטי סורי כאחד, ומנעה בכוח פעילות פלסטינית, כל זמן שיכלה. הפעילות הפלסטינית מלבנון הייתה מאז 1948 בעיקר פלילית ופחות לאומנית. 5. התנועה הלאומית הפלסטינית התעוררה רק ב59´ להקים ארגון פלסטיני עצמאי שיפעל נגד ישראל, אך עד 65 הוא היה חסר יכולת פעולה מרוב השטחים הערביים שסביב ישראל (רק ירדן, כאמור, אפשרה לו לפעול). אש"ף הוקם ע"י נאצר ב1964 בתור כלי תעמולתי נגד סוריה ונגד בן חסותה - פת"ח, אבל לא היה פעיל כארגון טרור עד 1968 (מועד השתלטות פת"ח על מוסדותיו). מסקנה: אין מה להתפעל מה"עשור השקט" של מר ב., שכן היו סיבות מאוד פשוטות למה היה שקט בחלקו הראשון של העשור, והיו סיבות מאוד פשוטות מדוע פסק השקט לקראת סוף התקופה (אלא שכשמחברים את שתי התקופות לעשור אחד - זה נראה שקט בהרבה...).

איך מעלימים מידע, כלומר: משקרים

אני רוצה להבין: אם ב. מיכאל מקבל את מס´ ההרוגים כקריטריון, האם זה אומר שמבחינתו נתניהו הוא ראש ממשלה מצויין (שכן אצלו ירד מס´ קורבנות הטרור משמעותית)? או שמס´ הקורבנות הוא קריטריון רק כשה נח לנהג מכוניות הספורט החביב שלנו? צביעות, צביעות, ועוד פעם- צביעות.

למעלה