מתוך מזון למחשבה 3.5

נבט9044

New member
מתוך מזון למחשבה 3.5

מתוך מזון למחשבה, 3.5, - לקבל את הנורמליות נורמלי לאכול שלש ארוחות ביום. כאכלנים כפייתיים הוצאנו את עצמנו מהכלל כשסרבנו לקבל דגם זה של ארוחות. במקום זה אנחנו רצינו לפעול לפי הקפריזות והדרישות של התיאבון שלנו. בגלל איזו שהיא סיבה, מה שהיה מספיק לאחרים לא היה מספיק טוב עבורנו – אנחנו היינו צריכים עוד. עכשיו, כשקיבלנו תוכנית אוכל סבירה, אנחנו יכולים ללמוד לאכול בצורה נורמלית. אנחנו לא צריכים אוכל נוסף. אנחנו יודעים שהכח והתזונה האמיתיים באים מהכח העליון/הפנימי שלנו, ולא מעומס של קלוריות. כשאנחנו מפסיקים לאכול אכילת יתר כפייתית אנחנו כבר לא צריכים להרגיש אשמים בשל הרגלי האוכל שלנו, או להרגיש שונים מהסובבים אותנו. אנחנו יכולים לקבל את העובדה שאנחנו אנשים נורמליים, לא טובים יותר מכל אחד אחר, וגם לא גרועים יותר. כמו אלו שסביבנו, יש לנו כוחות וחולשות, ואנחנו מתקדמים. זו הקלה לקבל את הנורמליות.

נבט9044

New member
לא טובים יותר לא רעים יותר

כמה מוצא לי חן המשפט הזה,,, יש שמהו בהתעסקות באוכל, בדרמות של הנפילות והחזרה להמנעות שלוקח אותנו לגמרי מהחיים האלה. יש משהו בלתלות את כל המהות והאושר והשלווה שלי במה שאכלתי או לא אכלתי, שעוזר לברוח מהכל. כשאני בנפילה קל לי לתלות את כל הכעסים, את כל הנטישות, את כל חוסר ההצלחה בכך שהכל קרה בגלל שאני לא נורמלית. כשאני אוכלת שפוי לאורך זמן, "הפריבילגיה" הזו נלקחת ממני ואני צריכה לעמוד מול החיים כשווה מול שווים. לא פחות ולא יותר. זו משמעות הענווה בעיני.

מצטרפת למשפט

מטפל שלי שאל אותי מה הגובה שלי. אמרתי לו 1.73. ואז הוא אמר: תזכרי שזה הגובה שלך. לא יותר ולא פחות.

למעלה