מתוך 'מציצים על נתניה' לסיום השנה

shongold

New member
מתוך 'מציצים על נתניה' לסיום השנה

והאחרון ש"מציצים" נותנים לו צ'אנס גם לשנה זו, כי הוא באמת מוכשר, הוא ג'קו אייזנברג (זוכה "כוכב נולד 4"). אולי השנה לא הלך כל כך טוב, והמסקנה שהחיים והמוות ביד הלשון הובהרה לחלוטין! השנה "מציצים" נותנים לג'קו התמים סיכוי להראות למדינת ישראל מה הוא שווה באמת. זמן רב לפני ששמו של ג'קו יצא למרחקים כזוכה הגדול בגמר "כוכב נולד 4", הוא החל את דרכו המוזיקלית כחצי מהצמד "ג'אמוס", יחד עם חברו גיא אליהו, ויחד הוציאו השניים את האלבום "שים ת'ראש בצד" (לא מומלץ להאזנה מתחת לגיל 16). מה שבטוח זה שבצד המוזיקלי אייזנברג חזק...

אפרתי 29

New member
תודה שון :)

אם כבר קישורים, מצאתי בלוג של ילדה שאוהבת את ג'קו ומזכירה אותו לא מעט ;]

kapit5

New member
אני מאמינה שניפגוש את ג'קוש

בהרבה סיכומים השנה.ותודה לשון

talytal

New member
אם כבר סיכומי סוף שנה

אמנם לא העיתון הלוהט ביותר, אבל היום ב"ישראלי" ראיתי שני איזכורים שונים לג'קוש, בסיכומי השנה של מדור טלוויזיה ושל מדור תרבות. מדובר במשפט קצרצר בכל מדור, משהו כמו "ג'קו, הזוכה השערורייתי בעונה הרביעית של כוכב נולד עורר הדים לאחר הזכייה...", אבל עדיין כיף כל פעם לראות את השם שלו מודפס בעיתון.

shongold

New member
ואם מדובר על איזכורים של סוף שנה

אז הנה עוד אחד מתוך 'השבוע בנתניה' 08/09/2006 ג'קו כוכב עליון - בגמר "כוכב נולד 4" של הזכיינית קשת זכה במקום הראשון ג'קו אייזנברג מנתניה ששר את "אני מאבד אותך" של סער בדישי. אייזנברג זכה ב- 46 אחוזים מקולות המצביעים.

moon line

New member
נשמה, איך שמת לב שהופעתי מן

המעמקים, לא יודעת הייתי מנותקת 3 ימים מהאינטרנט זה ספירת זמן אחרת לגמרי. לא יודעת , צריכה עדכון מה קורה? מי הולך? כמה ולמה?

a d i d a s 2 1

New member
תודה שון...

שים ת'ראש בצד...דיסק דווקא סבבה ועם עיבוד אחר היה יכול להיות הרבה יותר טוב...

livi4

New member
גם בעיתון מקומי-קול השרון

יש תמונה מדהימה של ג'קו עם רונה -לי וכוס יין ביד.

Nova5

New member
ואם חשבתם שראיתם הכל

מג'קו בהקרנה בכורה של שיר שלנו, אז קבלו עוד לינק "ראיון" עם ג'קו נמצא בחלק הראשון

למעלה