מתוך עמוד השער של Ynet:

XUXA141

New member
יש שם אחת שרוצה ילדים כי..

זה מסקרן אותה.. פשוט כך..

XUXA141

New member
כי יש בי מספיק נתינה לילד אחד.

כי עשיתי חישוב של בעד ונגד, וראיתי שב"ארנק האישיות שלי" יש בדיוק את הסכום של הסבלנות, והאפשרות תמרון והתכנון והזוגיות המאפשרת הבאת ילד אחד, וחינוכו להיות מה שאני חושבת שילד צריך להיות , ולא מה שאני לא חושבת שילד צריך להיות ( כגון המתפרעים הקטנים או האלימים הגדולים). אין לי בעיה עם ילד כל זמן שזה בתנאים שלי, ובמחיר שאני מוכנה לשלם. וכאמור, ה"כסף" שהיה לי מספיק בדיוק לילד אחד. אני לא מוכנה לשלם מחיר נוסף ( למשל בוויתורים, בזמן, בשעות שינה, במראה פיזי, בסבלנות, בהשקעה וכו') ולכן אני לא רוצה עוד ילדים.

Arfilit

New member
מזל מזל מזל גדול -

לך ולבנך, שנולד לך ילד בלי שום צורך מיוחד או יוצא דופן (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה...). מאחר שילדים נולדים לא לפי רשימת מכולת ולא על פי הזמנה מחייט - אלא כל אחד עם צרכיו, יחודו, כשרונותיו ומגבלותיו, אישיותו ובריאותו - אני לא רואה איך אפשר באמת לעשות את החישוב המדוייק הזה מראש.

XUXA141

New member
מזל עם עזרה.

כי אולי זה לא פוליטיקלי קורקט להגיד אבל עברתי בהריון מאות בדיקות, כדי לשלול כל אפשרות. אולי אני לא מספיק אדם גדול, אבל אם התוצאות של הבדיקות לא היו מושלמות, לא בטוח שהייתי מביאה בכלל את הילד. אני כבר צופה את התגובות "איזה אגואיסטית" "איך היא מעיזה", ואני מקווה שאנשים יחסכו את השרשורים הללו. לא טענתי שאני אדם מושלם, אבל אלה הם חיי ואני רשאית לחיות אותם איך שמתאים לי.

XUXA141

New member
אפשר גם להדרס מחר..

ולהפוך לנכה, גם זה די יהרוס לי את התוכניות. אבל עשיתי הכל כדי להקטין את הסיכוי. זה כל מה שיכלתי לעשות. אם היתה קוראת טרגדיה, אני מניחה שהיינו צריכים להתמודד איתה. אין לי מושג מה הייתי עושה ולשמחתי לא עמדתי בנסיון הזה.

gezer5

New member
למי איכפת פוליטקלי קורקט

אני חושבת שיסכימו איתי הבנות , רובנו כאן כי לא איכפת לנו מפוליטקלי קורקט וזכותך להפיל את הילד אם הבדיקות לא מושלמות \למה צריכה עוד נשמה להגיע לעולם ולסבול נכויות? אני מסכימה איתך

Kalla

New member
למה לא פוליטיקלי קורקט?

גם אני הייתי מפילה במקרה כזה.

למעלה