מתוך ענין,לא מהקנטה,למה קדימה?

kitiaria

New member
מתוך ענין,לא מהקנטה,למה קדימה?

למה לבחור בה ובעצם לבחור לפלג את הליכוד? איפה הנאמנות לליכוד האמונה והתמיכה במפלגה בזמנים קשים? הרי ברוב מדינות העולם המערביות אם היו מגישים כתב אישום כנגד בן של בעל תפקיד בממשלה.אותו בעל תפקיד היה מתפטר מטעמים אישיים.למה לתמוך במועמד שאין לו את הכוונה לתמוך בחוק? אולי אני נאיבית אבל אני חושבת שזאת היתה אמורה להיות סוף הדרך של שרון בפוליטיקה או לפחות עד סיום ההליכים נגד בנו. למה ללכת אחריו ולפלג את הליכוד עוד יותד במקום לבנות אותו,לחדש אותו

:) שאלה הוגנת -

הבחירה שלי בקדימה משרתת את הדרך שבה אני מאמין.. אם זה בנושאים בטחוניים ואם זה בקידום תהליך השלום. אני בוחן את רעיונות ראש הממשלה טרם אני נגש לשפוט אותו או את משפחתו.

kitiaria

New member
אני מניחה שהיית תומך ליכוד,אז למה

לא להמשיך לתמוך בליכוד?עד כדי כך אתה מאמין בשרון שתעדיף לתמוך בו על פני לתת את תמיכתך לליכוד? כמובן שזכותך.אבל אינך חושב שהגיע הזמן שיפרוש או שיפרוש חלקית כמו פרס? אני מתכוונת לכך שפרס הוא יותר במעמד תומך מאשר רץ לתפקיד מסויים.

לא הייתי תומך ליכוד, כמו רבים כאן..

ואני מעדיף את שרון על פני שאר האלטרנטיבות.

kitiaria

New member
לגבי האלטרנטיבות אני מסכימה ש

הן לא ממש קורצות לבוחר.אני עצמי התלבטתי בין הליכוד למפלגה אחרת וגם אבחר כניראה באותה מפלגה אחרת.כניראה שלא בקדימה,האמת שאני לא צופה לה עתיד ארוך אלא אם הליכוד יתפרק לגמרי וקדימה תהפוך לליכוד החדש.הופתעתי לרעה מכמה תגובות בוטות שניתקלתי בהן בפורום הזה,למרות שהוזהרתי בפורום אחר שככה זה בחלק מן הפורומים הפוליטיים. בכל מקרה,אם קדימה תשרוד יותר מ 4 שנים למרות שאני בספק, אז אני אאחל למפלגה בהצלחה. אוסיף ואומר שאני מברכת על אנשים כמוך שלא ישר מאשימים מישהו ששואל שאלות כנות.שיהיה לך בהצלחה עם קדימה.אני אשקיף מדי פעם על הפורום משום שזה מעניין להחשף לדעות שונות בקהל הבוחרים בארץ.

שמחתי לקרוא הודעות משלך :)

אני מבין את ההתלבטות העמוקה שלך.. זו אכן שאלה לא פשוטה - אחד מהרעיונות שעומדים מאחורי הפורום הוא להסיר את מסך הערפל הפוליטי.. בגלל הקצב המסחרר של הזירה המפלגתית. בהצלחה לכולנו! יש לנו מדינה אחת :)

למעלה