מתוך YNET - עוד מכה...

zoharfi

New member
מתוך YNET - עוד מכה...

משרד הבריאות הכריז על סגירת החופים בתל אביב, יפו והרצליה עקב תקלת במערכת הביוב ביפו, שבעקבותה זרמו שפכים לחופי הים, הכריז משרד הבריאות על סגירת החופים באזור תל אביב, יפו והרצליה לרחצה, גלישה ודיג. במקביל, מתבקשים תושבי רחוב עזה, מהמקטע ברחוב נס לגויים עד לשדרות בן צבי ביפו להרתיח את המים עד להודעה חדשה. (סמדר שילוני)

אוריא

New member
יש בעיה.

מאתמול אני מחפש את הכתבה הזו ואני לא מוצא. כמו כן בכל בליל הבחירות הזה לא שמעתי שום דבר בכיוון. אולי תביא לנו לינק?

helpmeplz

New member
גם אני לא מצאתי אבל..

שמעתי אתמול ברדיו שמוזרמים בכל שעה כ-15000 קוב מי ביוב מגוש דן לים

אוריא

New member
בקיצור..

בקיצור אנחנו הולכים להתמחות ב-Catch and release השבוע. רמבי ישמח.

zoharfi

New member
אני מתכוון דווקא ל- CATCH AND EAT!

רמבי לא ישמח...
אבל כנראה שבאשדוד...

לייזר

New member
המקצוענים עובדים רגיל עם הסירות..

היום עשיתי סיבוב בים בבוקר ודוקא ראיתי סירות עובדות קרוב לחוף. אז אנו לא נדוג אולי אבל הסלבריטי ימשיכו לאכול דגים במסעדה . עכשיו אני רוצה להגיד משהו על החנות דגים הייתי בנמל וראיתי את הסינים קונים דגים וריחמתי עליהם ואחר מכן הלכתי לחנות דגים מחוץ לנמל .וקניתי סרדינים להכין עוד פילוטה לימים רעים למרות שאני לא כל כך משתמש אם זה בימים אלה. ובכן קניתי שני קילו סרדינים ולא אמרתי שאני צריך לפילוטה .פשוט לקחתי דגים כאילו לאכילה אז בתוך השני קילו היו הרבה דגים לא כל כך טריים וקרים מאוד וחלק כבר עייפים .לפילוטה הם בסדר אבל לדעתי לא טובים לאכילה אז הזהרו אתם הדייגים שהולכים לדוג או כך מספרים לאישה ובסוף קונים דגים ומספרים בבית שתפסתם. חברה שבת שלום לכולם

אוריא

New member
זה הולך ונהיה יותר גרוע. ../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

חברה זה פשוט הולך ונהיה יותר גרוע וליותר זמן. תקראו פה.

ממש רפובליקת בננות

והכל בגלל מה, בגלל שמנהלים פה את העסק כמו רפובליקת בננות. מחכים עד השבר ואז מתקנים ובטוח בתלאי,עד הפעם הבאה..... מה דעתם של הירוקים?

למעלה