מתוסכלת ומדליקה לליהי נר

אביטלים

New member
מתוסכלת ומדליקה לליהי נר../images/Emo16.gif

ליהי בת שנה ושמונה חודשים היתה חולה בסרטן, הוריה שהיא ביתם היחדיה אחרי טיפולים ארוכים !!!נסעו איתה לארה"ב והיא הבריאה והיתה בסדר ואז היא שבה לכאן הפיצית הזאת, מאשפזים אותה ומחדירים לה חומר כימותרפי בכמות פי 3 ממה שצריך והיא נפטרת........כאילו מה? התפללתי לאלוהים וביקשתי שייתן להוריה כוחות נפשיים-רגשיים ופיזיים להתמודד עם דבר בלתי נתפס...איך אחרי כל כך הרבה מאמצים וסיכויי הבראה גבוהים, טועה כך רופא? אני מבינה שרופא הוא רק בן אדם ובטח היתה לו משמרת ארוכה אבל, בכנות, זה לא ממש מעניין אותי......... מתפללת למען הוריה של ליהי שיהיו שיצליחו לקום על הרגליים.

יערית 1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gifמשתתפת בצער המשפחה

אכן, רשלנות רפואית לשמה
היום עצוב לי כי אשת אחי נפטרה והיא בת 51 בלבד, גם פה היתה רשלנות רפואית...במשך כשנה עברה סדרות של בדיקות רפואיות מקיפות וירדה כל כך במשקל וכמעט הפנו אותה למחלקה פסיכיאטרית בטענה שהיא אנורקסית... מסכנה.. היתה צריכה להתמודד גם עם הסביבה ולשכנע את כולם שכואב לה.. לאחר כמעט שנה גילו לה את המחלה ומרגע הגילוי עברו כמעט 4 חודשים. רשלנות רפואית רופאים יקרים, קצת יותר רגישות והקפדה תציל חיים... אוחחח כועסת כל כך כועסת...
אני גם חברתכם, מידי פעם מציצה בפורום, עברתי לפני כשנתיים וחצי סרטן בשד ואלמלא הייתי מתעקשת ומתווכחת שישלח אותי לממוגרפיה...הוא לא חשב שאני צריכה...אני התעקשתי על כך... לכו תסמכו על רופאים...

ihovav

New member
../images/Emo16.gif לזכר גיסתך.

לצערי גם אצל אבי בגלל רשלנות רפואית גילו את המחלה בשלב מאוחר יחסית למה שיכלו לגלות. את הטיפול התחילו מאוחר יחסית למה שיכלו גם עקב רשלנות רפואית (לא יודעת מה הנסיבות במקרה של הילדה הקטנה, מקרה עצוב כל כך...) מקווה שאת כבר אחרי הכל, בכל אופן אאחל בריאות.

ihovav

New member
../images/Emo16.gif

בפעם הראשונה שהלכתי עם אבא שלי להמטולוגית וראיתי את העומס שיש שם על הצוות, שאלתי את אבי איך זה שהם לא טועים. זה היה נראה לי כל כך מסוכן. מחלקה עם כל כך הרבה לחץ וכל כך מעט צוות (יחסית). לצערי, הפעם הלחץ הזה בא לידי ביטוי, אמנם במחלקה אחרת בבי"ח אחר... (אני לא מעורה בפרטים ולכן אני נוטה להניח שמדובר אכן בלחץ שהוביל למקרה המצער ולא בחוסר מקצועיות). מקרה כל כך מצער ועצוב... ומיותר... ליבי עם המשפחה.

דגנילי

New member
הרשלנות הרפואית מזכירה לי...

שגם לי לא האמינו שאני חולה.. בת 15 וכל כך הרבה טענות?! בטח משהו לא בסדר בבית ספר.. ולמה ירדה כל כך הרבה במשקל?! אז רצו לשלוח אותי לאנורקסיה... עד שהבלוטות בצוואר לא יצאו יום בהיר אחד החוצה.. אף אחד לא האמין לי.. אבל אני יצאתי מזה. השבוע יש לסבתא שלי יום אזכרה - אני לא מאמינה 18 שנה בלעדיה... לא הרגישה טוב.. שילשולים במשך כמה חודשים.. חשבו אולי צהבת.. ואז גילו לה סרטן בלבלב. נכנסה לניתוח ובניתוח נתנו לה מנת דם שלא מסוג שלה. והיא לא קמה מהניתוח. שבוע לאחר מיכן נפתרה. בת 59. סבא שלי רתח, רצה לתבוע את בי"ח מאיר.. אבל הרופאים אמרו לו שגם ככה נותרו לה כמה חודשים שהייתה סובלת בהם מאוד. אז הוא החליט שהוא לא רוצה נקמה, וכנראה שזה מה שהיה צריך לקרות.. אני מאוד מתגעגעת אליה.. מאוד - היא הייתה אדם מיוחד מלבד היותה סבתא שלי. שנה לאחר מיכן חליתי אני.

../images/Emo16.gif עצוב ולא הוגן

וכל כך מקומם, כל פעם מחדש, הסיפורים האלה. אם מישהו רק היה קצת שם לב, אם מישהו רק היה עושה את העבודה שלו כמו שצריך. נכון שלטעות זה אנושי, אבל יש טעויות שהן פשוט בלתי נסלחות וזו אחת מהן... משתתפת בצערם ושולחת להם את הכוחות לעבור את התקופה הזו..

t w i x i t

New member
לפני שבועיים ראיתי אותה

הייתי במחלקה בתל השומר, והיא הייתה שם... אני זוכרת אותה ואת הורים שלה יושבים שם. ופתאום שמעתי על הסיפור בחדשות, ואז אני רואה שמדובר בה...

24 ברבלה

New member
עצוב נורא ../images/Emo7.gif

ואגב.. תיקון טעות, זאת לא ביתם היחידה, יש להם עוד בת בת 4 וחצי אבל עדין זה היה כל כך נורא לשמוע שהיא כבר הייתה בסוף הטיפולים וטעות אנוש אחת הייתה כה קטלנית יהי זכרה ברוך
תינוקת מקסימה כמה עצוב!

למעלה