מתוסכלת ומיואשת-זקוקה לחוות דעת

חופית121

New member
מתוסכלת ומיואשת-זקוקה לחוות דעת../images/Emo7.gif

היי ולילה טוב לכולם. אני ממש בדיכאון. קרה לי משהו עם בן זוגי אתמול ומאז אני מוטרדת מכך. הלכנו לסופרמרקט מתוך כוונה לעשות קניות, ועוד לפני שהגענו התחלנו לריב על איזה עניין שלא קשור אלינו. ואז בסופר רבנו ואני התעצבנתי ועזבתי אותו שם והלכתי הביתה. הקטע הוא שהסופר מאוד רחוק מהבית שלי ואני גם ציפית שהוא ירדוף אחריי וישלים איתי, אבל הוא בכלל לא רדף אחריי. ואני הלכתי לתחנה ולקחתי אוטובוס הביתה. זה היה בשעת לילה מאוחרת, 23 בלילה. והוא אפילו לא טרח לברר אם הגעתי הביתה!!! השאלה שלי היא: האם זה מראה שהוא לא אוהב אותי או שלא איכפת לו ממני? (כי אני חושבת לעצמי שיכול היה לקרות לי משהו בדרך.) אני כל הזמן חושבת על זה. מה דעתכם?

קטרפי

New member
תיראי ../images/Emo110.gif

יכול להיות שהוא היה עדיין בקטע של עצבים או חשב שאת ככה, ובגלל זה לא ניסה להיתקשר אלייך. אולי זה לא מצדיק את זה, אבל עדיין יכול להיות שזאת הסיבה. עכשיו זה תלוי כמה זמן עבר מאז. אם עברו רק כמה שעות אז אולי מחר הוא יתקשר אלייך והכול יסתדר. אם עבר יותר מזה ואין לו תירוץ (כי עצבים עוברים בסוף) זאת כבר בעייה. אני לא כול כך טוב בלענות על דברים כאלה בשכבות גיל כמו שלכם

Cobe Anan

New member
לדעתי זה ממש לא בסדר

לריב. זה ממש חסר טעם. דבר שני, באמת לא בסדר מצידו לא להתקשר. ולא בסדר מצידך להיעלם לו ככה. אולי הוא הבין (מזה שברחת לו ככה) שאת רוצה שהוא יעזוב אותך בשקט? קיצר, עזבי שטויות. אם הוא חשוב לך ואת אוהבת אותו- לא צריך למצוא אשמים. פשוט תשכחי מהריב המטופש הזה וזהו. שבת שלום!

גם את לא התנהגת

בדיוק כמו בחורה בגיל שלך, אם מה שכתוב בכרטיס נכון גם אם התעצבנת, יכולת לצאת החוצה, תאמיני לי ש-5 דקות לבד עם קצת אוויר, גם אם לא היה מרגיע אותך לגמרי, היה מאזן את הקריזה והיה מאפשר לכם להמשיך לדבר בצורה נורמלית או לפחות להיות ביחד עם קריזה או בלי קריזה עד שכל אחד ילך הביתה, ותפתרו את זה כשתהיו רגועים יותר. פעם הבאה אל תתנהגי ככה. איך היית מרגישה אם היה משאיר אותך לבד באמצע הלילה בסופר? לך מותר כי את הבחורה? לא לעניין וזה אולי לא כל כך בסדר מצידו לא לדעת שהגעת הביתה והכל בסדר, אז או שהוא לא מספיק דאגן מטבעו..או שהכעסת אותו מספיק דברו על זה, לשניכם יש מה לתקן. אבל האשמה הראשונית היא בך.

twigy

New member
אל תקפצי למסקנות

בסך הכל אנחנו מדברים כאן על מצב ששני הצדדים בעצבים, ואחרי מריבה מין הסתם אין כוח לראות אחד את השניה.

הדסי 6811

New member
אמ...

יכול להיות שהוא חשב שאם הא ירדוף אחרייך זה רק יעצבן אותך יותר ושאת צריכה זמן להתאורר..אולי הוא פשוט נותן לך זמן והוא יתקשר אלייך אחרי זה.... אולי פשוט הוא אוהב אותך יותר מידי שהוא פוחד שתפגעי ממנו .. בהצלחה!

למעלה